- Konu Sahibi mervemerve1902
Belki vardır canımSiz=ben. Yazdıklarınızı harfiyen yaşıyorum....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki vardır canımSiz=ben. Yazdıklarınızı harfiyen yaşıyorum....
Naptın canım kan verdinmiBakalim yarın gidecem olmazsam canım
Ay hadi bakalimBelki vardır canım
Yine ben bir şey soracağım karın ağrısı adet olacak gibi mi oldu kesin adet oluyorum geldi gelecek şeklinde miEvet benim başta hep sol kasık batması bel ağrısı oldu bi gece karın ağrısıyla uyandım beş dakika falan sürdü göğüslerim şişti ve meme başı yayıldı şiş bir şekilde ağrı yoktu ama sonra sarı renkli akıntı gelmeye başladı ben yumurtlama gününden 8 gün sonra kaset test yaptım ikiside silik çıktı aynı gün kan verdim 16 çıktı adetimden üç gün sonra verdim 1765 idi ha birde Şuan karnımda siyah bir çizgi belirdi
Kasık ağrım adet ağrısı gibiydi ama karın ağrısı öyle değildi karın ağrısı sadece gece uyurken oldu oda aynı anda belimede burdu çok şiddetliydi o sıra yerleşiyordu sanırımYine ben bir şey soracağım karın ağrısı adet olacak gibi mi oldu kesin adet oluyorum geldi gelecek şeklinde mi
O andan sonra adet oluyor gibi hissettin muKasık ağrım adet ağrısı gibiydi ama karın ağrısı öyle değildi karın ağrısı sadece gece uyurken oldu oda aynı anda belimede burdu çok şiddetliydi o sıra yerleşiyordu sanırım
Kasık ağrım adet ağrısı gibiydi ama karın ağrısı öyle değildi karın ağrısı sadece gece uyurken oldu oda aynı anda belimede burdu çok şiddetliydi o sıra yerleşiyordu sanırım
merhaba bugun sonucum 2,30 çıktı hala adet olmadim yikselme olasılığı var mı sizce?O andan sonra adet oluyor gibi hissettin mu
2,30 çıktıNaptın canım kan verdinmi
2 gün daha bekle canımmerhaba bugun sonucum 2,30 çıktı hala adet olmadim yikselme olasılığı var mı sizce?
Ama iliski ve yumurtlama gununden 2 hafta gecti cikmaz miydi bu zamana kadar2 gün daha bekle canım
14 15 gün son ilişki tarihiyle adet olana kadar bekle canım burada ben 17 gün sonra öğrenen olduğunu gördümAma iliski ve yumurtlama gununden 2 hafta gecti cikmaz miydi bu zamana kadar
Bekliyorum başım cok ağrıyor kasıklarim da oyle gaz sancısı cok fazla rahatsız ediyor ilacta icemiyorum14 15 gün son ilişki tarihiyle adet olana kadar bekle canım burada ben 17 gün sonra öğrenen olduğunu gördüm
Bekle bakalım 2 gün daha olmazsan doktora görünürsinBekliyorum başım cok ağrıyor kasıklarim da oyle gaz sancısı cok fazla rahatsız ediyor ilacta icemiyorum
Pco var da bende hic adet duzensizligim olmadi ondan ben suphelendim hatta erken oluyordum 2 gunBekle bakalım 2 gün daha olmazsan doktora görünürsin
Benim rahatsızlığım yok ama ben günü güne adet oluyirdum sadece 1 kez 1 gün gecikti adet oldum herkes bana vücut gebelik için kendini hazırladıginda adet gecikir dedi gerçektende 1 ay sonra hamile kaldım belki seninki de böyledirPco var da bende hic adet duzensizligim olmadi ondan ben suphelendim hatta erken oluyordum 2 gun
Insallah allahim büyüktür umudumu kaybetmiyorumBenim rahatsızlığım yok ama ben günü güne adet oluyirdum sadece 1 kez 1 gün gecikti adet oldum herkes bana vücut gebelik için kendini hazırladıginda adet gecikir dedi gerçektende 1 ay sonra hamile kaldım belki seninki de böyledir
Sanırım yok canım yakın zamanda adet olursun hiç kafana takma stres yapmamerhaba bugun sonucum 2,30 çıktı hala adet olmadim yikselme olasılığı var mı sizce?
Ben araştırmıştım testere dişli aslan pençesi ve çakşır kökü suyu hamilelik isteyenler için tavsiye ediliyor bir de bele yakıInsallah allahim büyüktür umudumu kaybetmiyorum
Yok canım karın ağrısında hissetmedim ama hissedenlerde olabilir tabi senin adetine ne kadar varO andan sonra adet oluyor gibi hissettin mu
Biraz daha bekle bakalım adet olmazsan yine ver yükselmişse hamilesindir zaten2,30 çıktı