Kızlar hamilelik belirtileriniz adetten kac gun once başladı

Evet benim başta hep sol kasık batması bel ağrısı oldu bi gece karın ağrısıyla uyandım beş dakika falan sürdü göğüslerim şişti ve meme başı yayıldı şiş bir şekilde ağrı yoktu ama sonra sarı renkli akıntı gelmeye başladı ben yumurtlama gününden 8 gün sonra kaset test yaptım ikiside silik çıktı aynı gün kan verdim 16 çıktı adetimden üç gün sonra verdim 1765 idi ha birde Şuan karnımda siyah bir çizgi belirdi
Yine ben 😀 bir şey soracağım karın ağrısı adet olacak gibi mi oldu kesin adet oluyorum geldi gelecek şeklinde mi

Kasık ağrım adet ağrısı gibiydi ama karın ağrısı öyle değildi karın ağrısı sadece gece uyurken oldu oda aynı anda belimede burdu çok şiddetliydi o sıra yerleşiyordu sanırım
O andan sonra adet oluyor gibi hissettin mu

Kasık ağrım adet ağrısı gibiydi ama karın ağrısı öyle değildi karın ağrısı sadece gece uyurken oldu oda aynı anda belimede burdu çok şiddetliydi o sıra yerleşiyordu sanırım
O andan sonra adet oluyor gibi hissettin mu
merhaba bugun sonucum 2,30 çıktı hala adet olmadim yikselme olasılığı var mı sizce?

Pco var da bende hic adet duzensizligim olmadi ondan ben suphelendim hatta erken oluyordum 2 gun
Benim rahatsızlığım yok ama ben günü güne adet oluyirdum sadece 1 kez 1 gün gecikti adet oldum herkes bana vücut gebelik için kendini hazırladıginda adet gecikir dedi gerçektende 1 ay sonra hamile kaldım belki seninki de böyledir

X