- 18 Ekim 2022
- 260
- 75
- 24
-
- Konu Sahibi mervemerve1902
Benim ilk o yüzden bilgim yok hicHic bilmiyorm ama benim hamilelikten bir ay once bole oluyor diger ay denenincede hamile kaldm
Merhaba canım,İnşallah canım İnşallah bekleyeyim bakalım
Adet olmadan once düşünüyordum yalan değil ama sürekli kendime de hayırlı ise olsun diyordum olmadi uzulmedim daha yeni deniyoruz diye sonra adet oldum sandim ama farklıydı o yuzden biraz suphelendirdi bu yaşıma kadar böyle olmadım hani onceden de bebek denememiz oldu ama boyle adet olmadim ben adet gibi olmamasi beni suphelendirdi yine de teşekkür ederim Allah razı olsunMerhaba canım,
Benim de senin gibi belirtiler yaşadığım oldu; fakat sonra regl kanamalarım geldi. Şu an psikolojini fazla zorluyorsun, kendini oyalayacak bir şeyler bulsan biraz kafan rahatlasa daha hızlı sonuca ulaşırsın. Tedbiren lazer randevunu 1 hafta ertelemeni ve bu konuyu da düşünmemeni isterim. Defalarca hayal kırıklığı yaşamış biri olarak bu gönül yorgunluğunu yaşamamanı dilerim; zira gecikmenin 3. günü 2 küsür değer biraz düşük bir ihtimal; ama Allah ol der ve olur tabii o konu çok ayrı. Yine de kendini biraz rahatlatsan iyi olur. Sevgiler..
Dilerim ki ben yanılmış olayım ve güzel haberi bize en kısa zamanda ver canımAdet olmadan once düşünüyordum yalan değil ama sürekli kendime de hayırlı ise olsun diyordum olmadi uzulmedim daha yeni deniyoruz diye sonra adet oldum sandim ama farklıydı o yuzden biraz suphelendirdi bu yaşıma kadar böyle olmadım hani onceden de bebek denememiz oldu ama boyle adet olmadim ben adet gibi olmamasi beni suphelendirdi yine de teşekkür ederim Allah razı olsun
Insallah canım bide benim yumurtlamam da geç oldu 17. Gun oldu o yuzden gec dollenme mi diye düşündüm bakalım bir kac gune belli olur heraldeDilerim ki ben yanılmış olayım ve güzel haberi bize en kısa zamanda ver canım
Evet erken başlıyorHani.sökülmek üzereyken derinlerde hissederiz ya, öyle mi?
Catlamadan beri böyle erken basladı notmslde adete yakın olurdu.
kalçamin üstü sağ kısmı ağrıyor Belimin.
Gelişme var mıInsallah canım bide benim yumurtlamam da geç oldu 17. Gun oldu o yuzden gec dollenme mi diye düşündüm bakalım bir kac gune belli olur heralde
Canim sildikce sadece kahverengi siyah geliyor o da pıhtı akıntı yok anlamadim kan versek diyorum yerlesme olabilir diyorlar bekle diyorlarGelişme var mı
Test yaptin mi canımCanim sildikce sadece kahverengi siyah geliyor o da pıhtı akıntı yok anlamadim kan versek diyorum yerlesme olabilir diyorlar bekle diyorlar
Yok yapmadım yerlesme yeniyse cikmaz dediler idrarda hemen belli olmaz dedilerTest yaptin mi canım
Beraber yaparızYok yapmadım yerlesme yeniyse cikmaz dediler idrarda hemen belli olmaz dediler
belirtiniz neler sizin ?Beraber yaparız
Ay hadi İnşallahbelirtiniz neler sizin ?
Bide dun gece ondan onceki gece agladim dua ettim Allahım varsa artik ogreneyim dedim yoksa da varsa da senden dedim mirac gecesi konvoy gordum kalabalık bir suru insan mutlular boyle dun gece de bir adam karnıma dokunuyor sen gebesin dedi nasil sıçradım
Vallahi benimde oyle olmustu ya silik bende gordum sandım hatta hala bakiyorum ona ama yine husran 2,30 olup cok yükselen kişi okudum o yuzden biraz umitliyim ve afedersin kan geldigi gunden beri ishalim muz yiyorum bir suru sey yiyorum yok gecmiyor zaten her sey belirti gibi birseyAy hadi İnşallahben de rüyamda doktora gitmiştim karnıma bakti bu 3 aylık olacak neredeyse dedi öyle uyandım açık sarı Beyaz hafif akıntım var normalde göğüslerim adet olduğumda bile ağrımaz göğüs sızlamam var ama en çok adete 7 8 gün kala adet oluyorum sandim karın ağrısı ile uyandım o gün sürekli kan geldi sandim bugün adete 4 gün var kaset test yaptım çok silik bir gölge gördüm ama fotoğrafa falan çıkmıyor belki psikolojiktir
Esime diyorum kan vermeye gidelim diye ama iste korkuyorum yine husran olacak diye deAy hadi İnşallahben de rüyamda doktora gitmiştim karnıma bakti bu 3 aylık olacak neredeyse dedi öyle uyandım açık sarı Beyaz hafif akıntım var normalde göğüslerim adet olduğumda bile ağrımaz göğüs sızlamam var ama en çok adete 7 8 gün kala adet oluyorum sandim karın ağrısı ile uyandım o gün sürekli kan geldi sandim bugün adete 4 gün var kaset test yaptım çok silik bir gölge gördüm ama fotoğrafa falan çıkmıyor belki psikolojiktir
Keşke psikolojik ve gerçek arasında bir ayrım olsaVallahi benimde oyle olmustu ya silik bende gordum sandım hatta hala bakiyorum ona ama yine husran 2,30 olup cok yükselen kişi okudum o yuzden biraz umitliyim ve afedersin kan geldigi gunden beri ishalim muz yiyorum bir suru sey yiyorum yok gecmiyor zaten her sey belirti gibi birsey
Önce kasette gör bence canimEsime diyorum kan vermeye gidelim diye ama iste korkuyorum yine husran olacak diye de
Idrarda daha gec cikiyor ya ondan dolayi bekleyemiyorum çünkü korkuyorum da varsa ya dusuk olursa kanama oyle dolu dolu degil sildikce iste renk geliyor sadece ama iste degisik ya vallahi psikoloji kalmadi zatenKeşke psikolojik ve gerçek arasında bir ayrım olsaben ilk hamilelelik istediğim ay midem bulanıyor karnım ağrıyor kasıklarım ağrıyor tüm hamilelik belirtileri var acaba psikolojik mi diyorum sonra doktora gittik böbrek taşı düşürüyormusum yani bu belirtiler başka seylerinden sebebi olabiliyie
Önce kasette gör bence canim
Allah korsun düşük olsa bile hiç kimse bir şey yapamıyorIdrarda daha gec cikiyor ya ondan dolayi bekleyemiyorum çünkü korkuyorum da varsa ya dusuk olursa kanama oyle dolu dolu degil sildikce iste renk geliyor sadece ama iste degisik ya vallahi psikoloji kalmadi zaten
Evet dogru peki ac tok kan verme fark ediyor mu?Allah korsun düşük olsa bile hiç kimse bir şey yapamıyor
Fark etmiyor canımEvet dogru peki ac tok kan verme fark ediyor mu?