Kizlar hamileligini erken ogrenen var mi? Paylasimlarinizi bekliyorum

kızlar slm valla konu başlığı gereği erken mi öğrendim erken mi seviniyorum bilmiyorum ama bat 4-5 gün kala bi test yapayım dedim 2 dk içinde silik çizgi belirdi. siz de yorumlarsanız sevinirim
Canim cizgi gayet belli..insallah hamissindir,guzel haberi bizede ver :)

Yorum icin cok tesekkurler,ogrenmeden once belirti yasadiniz mi ? :) allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallh,darisi basimiza
canim ben bebegimi aldirmak zorunda kaldim, uzun hikaye. esim istemedi bazi sorunlardan dolayi. cok uzuldum ama Allahim affeder insallah sonucta ben istemedim aldirmayi. belirtilerim bende adet sancisiyla ayni sancilari yasamam di. tek beni suphelendiren nefes darligi cekmeye baslamam hemde o kadar erken donemde. iki defa hamile kalmistim ben ikisinde de aynisi oldu, nefes darligi ve birden acilan istahim. zaten bunlardan suphelenerek test yaptim ve dogru cikti. cok garip bir duygu nefes alamamak ve istah.

Canim cok uzuldum ;( allah yinede gonlunuze gore versin..ben hep rabbim isteyene versin diye dua ediyorum..ilk defa duydum nefes alamama belirtisini..cok zor bisey olmali

Canim cok uzuldum ;( allah yinede gonlunuze gore versin..ben hep rabbim isteyene versin diye dua ediyorum..ilk defa duydum nefes alamama belirtisini..cok zor bisey olmali
evet gercekten ilk donemde boyle ise ilerde nolurdum bilmiyorum. yururken tikaniyordum resmen. yediklerimide hazmedemiyordum. Allah gonluunce nasip etsin canim

3 gün kala falan öğrenebilirsiniz bence bugun yarın bir kan testi yaptırın aynı parayı verir kesin sonuç alırsınız erken gebelik testleri de aynı fıyatta oluyor genelde.

Kizlar bat 4 kala ovulasyon bole cikti,bu ayda umutsuz yani,hayirlisini napalm,sizde ne var ne yok cogito88 MeG s

Eklentiler

• _20150712_095831.JPG
    54,6 KB · Görüntüleme: 61
Kizlar bat 4 kala ovulasyon bole cikti,bu ayda umutsuz yani,hayirlisini napalm,sizde ne var ne yok cogito88 MeG s
Canim bendede durumlar karisik..ayin 9 undan beri camur rengi akinti geliyor..sanirim adet habercisi..yerlesme kanamasi olsaydi 1-2 gun ancak surerdi heralde..bu ayda tirt sanirim

hadi yaa pühüüü bakalm cnm inşallh ama sanmıorm ovulasyonlar koyu değil. 3-4 güne olurum bende muhtemelen
Heralde ne zman kafaya takmayi birakcam, o an hamile kalcam ama napiyim yaa insan ister istemez dusunuyor birde ben ovulasyon tarihinden sonra pek sallamiyom iliskiyi..adet olana kadar devam etcem 1-2 gun arayla..sonucta belki birden fazla yumurtlama olabilir

ay kafayada takmıorz ama anacım napalm burayamı girmeyelm, konuşmayalımmı ,düşünmeyelimmi anlamadımki ,yanikafaya takmak denmezde bnm aklma gelioki hep napcam bilmiorm

Merhaba kızlarr
cogito88 canım olsun üzülme önümüzdeki ay inşallah güzel haberler veririz. Umudumuzu yitirmek yok daha başındayız..
firstjiffy aynn öyle canım istesende istemesende düşünüyorsun.. Ama buraya girince işte bekleme stresi oluyor sadece..
Herkes beyninizden silin diyor ama olmuyor işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…