Canim hosgeldin..hayirlisi olsun :) test yaptinmi?kızlar ya bende bu ay hamile kalmak istiyorum. ay bu ay o akıntı gelince hemen yaptık. 3 gün geçti eğer olursa Çin takvimine göre bir oğlu-şum olacak. garip saçma sapan bir haldeyim...
Canim cizgi gayet belli..insallah hamissindir,guzel haberi bizede ver :)kızlar slm valla konu başlığı gereği erken mi öğrendim erken mi seviniyorum bilmiyorum amabat 4-5 gün kala bi test yapayım dedim 2 dk içinde silik çizgi belirdi. siz de yorumlarsanız sevinirim
hoşbulduk yapmadım canım . daha belli olurmuki.. 20/06/2015 deydi adetim... her ay düzenli oluyomCanim hosgeldin..hayirlisi olsun :) test yaptinmi?
Hiii ben adetin 3 gun gecikti sandim,yok canim daha belli olmaz :) insallah tutmustur canimhoşbulduk yapmadım canım . daha belli olurmuki.. 20/06/2015 deydi adetim... her ay düzenli oluyom
Yorum icin cok tesekkurler,ogrenmeden once belirti yasadiniz mi ? :) allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallh,darisi basimizaben dort bes gun oncesi ogrendim. eczaneden digital bir test var onu aldim. 30 tl odemistim ama dogru cikti.
canim ben bebegimi aldirmak zorunda kaldim, uzun hikaye. esim istemedi bazi sorunlardan dolayi. cok uzuldum ama Allahim affeder insallah sonucta ben istemedim aldirmayi. belirtilerim bende adet sancisiyla ayni sancilari yasamam di. tek beni suphelendiren nefes darligi cekmeye baslamam hemde o kadar erken donemde. iki defa hamile kalmistim ben ikisinde de aynisi oldu, nefes darligi ve birden acilan istahim. zaten bunlardan suphelenerek test yaptim ve dogru cikti. cok garip bir duygu nefes alamamak ve istah.Yorum icin cok tesekkurler,ogrenmeden once belirti yasadiniz mi ? :) allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallh,darisi basimiza
Canim cok uzuldum ;( allah yinede gonlunuze gore versin..ben hep rabbim isteyene versin diye dua ediyorum..ilk defa duydum nefes alamama belirtisini..cok zor bisey olmalicanim ben bebegimi aldirmak zorunda kaldim, uzun hikaye. esim istemedi bazi sorunlardan dolayi. cok uzuldum ama Allahim affeder insallah sonucta ben istemedim aldirmayi. belirtilerim bende adet sancisiyla ayni sancilari yasamam di. tek beni suphelendiren nefes darligi cekmeye baslamam hemde o kadar erken donemde. iki defa hamile kalmistim ben ikisinde de aynisi oldu, nefes darligi ve birden acilan istahim. zaten bunlardan suphelenerek test yaptim ve dogru cikti. cok garip bir duygu nefes alamamak ve istah.
evet gercekten ilk donemde boyle ise ilerde nolurdum bilmiyorum. yururken tikaniyordum resmen. yediklerimide hazmedemiyordum. Allah gonluunce nasip etsin canimCanim cok uzuldum ;( allah yinede gonlunuze gore versin..ben hep rabbim isteyene versin diye dua ediyorum..ilk defa duydum nefes alamama belirtisini..cok zor bisey olmali
Cok sagol canim benim <3evet gercekten ilk donemde boyle ise ilerde nolurdum bilmiyorum. yururken tikaniyordum resmen. yediklerimide hazmedemiyordum. Allah gonluunce nasip etsin canim
ya test alıyosunben dort bes gun oncesi ogrendim. eczaneden digital bir test var onu aldim. 30 tl odemistim ama dogru cikti.
Canim bendede durumlar karisik..ayin 9 undan beri camur rengi akinti geliyor..sanirim adet habercisi..yerlesme kanamasi olsaydi 1-2 gun ancak surerdi heralde..bu ayda tirt sanirim
Hadi yaa tuhhCanim bendede durumlar karisik..ayin 9 undan beri camur rengi akinti geliyor..sanirim adet habercisi..yerlesme kanamasi olsaydi 1-2 gun ancak surerdi heralde..bu ayda tirt sanirim
Kuzum gerek bile kalmadi geldi kirmizilarHadi yaa tuhhbi test yapsaydin aslinda
hadi yaa pühüüüKuzum gerek bile kalmadi geldi kirmizilarinsallah sen hamissindir canim..
Heralde ne zman kafaya takmayi birakcam, o an hamile kalcam ama napiyim yaa insan ister istemez dusunuyorhadi yaa pühüüübakalm cnm inşallh ama sanmıorm ovulasyonlar koyu değil. 3-4 güne olurum bende muhtemelen
ay kafayada takmıorz ama anacım napalm burayamı girmeyelm, konuşmayalımmı ,düşünmeyelimmi anlamadımki ,yanikafaya takmak denmezde bnm aklma gelioki hep napcam bilmiormHeralde ne zman kafaya takmayi birakcam, o an hamile kalcam ama napiyim yaa insan ister istemez dusunuyorbirde ben ovulasyon tarihinden sonra pek sallamiyom iliskiyi..adet olana kadar devam etcem 1-2 gun arayla..sonucta belki birden fazla yumurtlama olabilir