Kizlar hamileligini erken ogrenen var mi? Paylasimlarinizi bekliyorum

Merhaba kızlarr
cogito88 cogito88 canım olsun üzülme önümüzdeki ay inşallah güzel haberler veririz. Umudumuzu yitirmek yok daha başındayız..
firstjiffy firstjiffy aynn öyle canım istesende istemesende düşünüyorsun.. Ama buraya girince işte bekleme stresi oluyor sadece..
Herkes beyninizden silin diyor ama olmuyor işte..
Valla canim bilmiyorum artik.. Bi dahaki ay insallah sonuc aliriz..siz daha umidinizi kesmeyin kirmizilari gormeden..insallah guzel haberler duyariz? firstjiffy firstjiffy canim sen doktora gitmismiydin daha once? Yada esin?

günaydın arkadaşlar.
tahmini adetimi 17si gibi bekliyorum, adet düzensizliğim var ama.
bugün kan testi yaptırsam mı acaba?
hem korkuyorum, hem sabırsızlanıyorum.
bilemedim..
adet döngümün 26. günü bugün.

:110:
Valla canim bilmiyorum artik.. Bi dahaki ay insallah sonuc aliriz..siz daha umidinizi kesmeyin kirmizilari gormeden..insallah guzel haberler duyariz? firstjiffy firstjiffy canim sen doktora gitmismiydin daha once? Yada esin?
yok kuzum gitmedik ikimizde hiç. inşallah gerek kalmaz. yani ben öle rutin muayene kontrollere gidiorm sadece o. inşallh bişi yoktur doktor gerektirecek. :110::110::110:

Kizlar demin gene ovulasyon testi yaptim dayanamadim baksaniza dun gonderdigime gore koyulasti banami ole gelio cogito88 cogito88 @MrvEfe

Eklentiler

• DSC_6589.JPG
    DSC_6589.JPG
    36,7 KB · Görüntüleme: 68
Canim banada koyulasmis gibi geldi :) yapsana hemen bi gebelik testi..belki silikte olsa bi cizgi cikar, ayy insallah yaaa :)
ovulasyon bile böle silikken çıkmaz tesse gbi geliyor bana cnm bakalm inşallah yaa akşam 1 tane daha ıvulasyon yapıcam baklm nası çıkıcak

günaydın arkadaşlar.
tahmini adetimi 17si gibi bekliyorum, adet düzensizliğim var ama.
bugün kan testi yaptırsam mı acaba?
hem korkuyorum, hem sabırsızlanıyorum.
bilemedim..
adet döngümün 26. günü bugün.
Canim 17 si gibi bekliyorsan biraz daha sabret derim..hevesini kirmak istemem ama sonradan hayal kirikligi olunca daha cok uzuluyor insan..insallah hamissindir tatlim..Allah gonlune gore versin:anneadayı:

Kizlarr bayram yogun gecti yazamadim..hepinizin gecmis bayrami kutlu olsun..nasilsiniz? Ne var ne yok?

kızlar merhaba,
Ben bir ara testlere takmıştım, ama bir türlü olmadı,
Neden olmuyora taktım şimdi de,
Test fln yapmıyorum artık, acaba ilişki sıklığını mı ayarlayamıyorum :KK43:

kızlar merhaba,
Ben bir ara testlere takmıştım, ama bir türlü olmadı,
Neden olmuyora taktım şimdi de,
Test fln yapmıyorum artık, acaba ilişki sıklığını mı ayarlayamıyorum :KK43:
Canim ne kadardir deniyorsun? Hic doktora gittin mi?

doktora gittim, ultrasonla alttan kontrol etti, herşey normal dedi, 1 yılı yeni dolduracağız ve en fazla 3-4 ay olmuştur denediğimiz

doktora gittim, ultrasonla alttan kontrol etti, herşey normal dedi, 1 yılı yeni dolduracağız ve en fazla 3-4 ay olmuştur denediğimiz
Canim o zman calismalara devam, 1 yila kadar olmamasi ni normal goruyor doktorlar..biz de 7 aydir deniyoruz, ben doktora gittigimde banada hersey normal demisti.. Ama esinin sperm testi yaptirmasi gerek demisti..biz haftaya esimle doktora gitcez iste bakalim insallah bir sorun yoktur

Kızlar selam bende varım 7 aydır deniyoruz bizde her ay umutla bekliyoruz hep hüsran oluyo bende acaba hsg çektirsemmi bilemiyorum

Kızlar selam bende varım 7 aydır deniyoruz bizde her ay umutla bekliyoruz hep hüsran oluyo bende acaba hsg çektirsemmi bilemiyorum
Selam canim.. Bende hsg yi cok dusundum.. Ama 7 ay cok erken degil mi yaa hsg icin? Bilmiyorum ki.. Sen doktora gittinmi? Yada esin gitti mi?

X