Kizlar hamileligini erken ogrenen var mi? Paylasimlarinizi bekliyorum

Selam canim.. Bende hsg yi cok dusundum.. Ama 7 ay cok erken degil mi yaa hsg icin? Bilmiyorum ki.. Sen doktora gittinmi? Yada esin gitti mi?
Selam ,evet canım eşimde bu ay gitti sperm testi gayet iyi bi sorun yok dedi dr ama hafif varikosel başkangıcı olabilir dedi ama gebeliğe engel bişey yokmuş,bende genel kontrolden geçtim sadece hsg kaldı geriye ama biraz daha beklsememmi bilemiyorum ama bekledikçe bu süreç beni daha çok yıpratıyor ,umursamamaya çalışsamda elimde değil çok üzülüyorum

canim bende doktora gittim, hormon testi yaptirdim ve alttan muayene yapti.. Sonuclar gayet guzel dedi..daha erken calismalara devam et stres yapma dedi.. Ama esinin sperm testi yaptirmasi gerek dedi.. Biz yurtdisinda yasiyorduk son 3 yildir, turkiyeye 2 ay oldu geleli.. Esim haftaya sperm testi icin gidecek..insallah onda bisey cikmaz..eger sonuclar temiz cikarsa o zman bi kac ay daha dener hsg dusunebilirim.. Ama 1 yil dolmadanda yaptirmak istemiyorum aslinda..yaa seninde benim gibi cok ta uzun sure olmamis aslinda..ovulasyon testi yapiyormusun? mutsuzperi

Selam canim.. Bende hsg yi cok dusundum.. Ama 7 ay cok erken degil mi yaa hsg icin? Bilmiyorum ki.. Sen doktora gittinmi? Yada esin gitti mi?
Evet canım ben gittim bi sorun yok eşimde test yaptırdı sonuclar iyi çıktı ama hafif varikosel olabilir dedi Dr ama kesinlikle müdahale edilecek bi durumu yok spermiogram sonuclarıda zaten iyi denemeye devam edin dediler yani bilemiyorum acaba 1 sene hiçbirşeyi yapmadan beklemek mi lazım ama zaman kaybetmekte istemem kararsızım ,hsgden de korkuyorun

Birde ovülasyon testi 1 ay yaptım ama beni çok gerdi yani zorla yapıyo gibi olduk şartlandik eşimde istemedi kullanmamı doktorda kullanma dedi ister istemez stres yaratıyo kendi haline bırakın dedi yani ilişkiden bişey anlamaz oldum resmen çocuk istiyorum diye

Hsg bir arkadasim yaptirdi.. Korkulacak bisey yokmus.. Hemen bitiyor zaten dedi..bende ayni durumdayim seninle canim..ama en azindan sen sperm testinden eminsin..sorun olmayacagini soylemis doktorlar..benim uzerimde simdi birde o stres var,acaba nasil cikacak korkusu.. Yaa isin ozu bu konuyu kafaya takmamak akisina birakmak diyorlar ama isteyen bir insanin aklindan cikmiyor ki bende 2 ay ovulasyon testi yaptim en azindan kacinci hun yumurtluyorum onu ogrenmis oldum..bu ay bende yapmadim..ya dedigin gibi cok sartli iliski oluyor,belki o zman bile stres yapiyor insan sen duzenli regl oluyormusun kuzu? Bat ne zman?

Yani dediğin gibi canım insan ne yapacagını şaşırıyor eskiden olursa olur diyodum zaten hazır değildim gibi geliyodu ama şimdi olmadıkça daha da olsun istiyorum hele regl öncesi duygusallık baya yıprattı en son baya kafaya taktım şimdi biraz daha iyiyim ama yinede beklemek çok zor,korkma inşallah bişey çıkmaz eşindede iyi düşün .
Benim adetlerim düZenli canım 30 günde bir oluyorum ama stresten 3 aydır bikaç gün gecikti dr kafana taktıgın için vücüt dengesini bozuyor dedi

Aynen stresten benimde adetlerim birkac gun atiyor..insallah dua edelim bu ay hamile kalalimm..mutlu haberlerini bekliyorum kuzum

kızlar ne var ne yok nasılsınız. cvp veremedim kusura bakmayın.tatildeydim giremedim hiç şimdi yazabiliyorum. bnm bu ay tırt sanırım tam yumurtlama haftamda kayınvalidemdeydik ve pek kalabktı değerlendiremedik maalesef ya sizde ne var ne yok bat lar ne zaman :) cogito88 @MrvEfe

Selam canim, bende durumlar degisti..esimin sperm sonuclarinda sikinti cikti,hareketlilik ve morfolojide, doktor 3 ay kullanmasi icin proxeed plus verdi..hayirlisi olsun diyorum..insallah hersey normale doner biran once..

Selam canim, bende durumlar degisti..esimin sperm sonuclarinda sikinti cikti,hareketlilik ve morfolojide, doktor 3 ay kullanmasi icin proxeed plus verdi..hayirlisi olsun diyorum..insallah hersey normale doner biran once..
aaa test mi yaptrdnz cnm, hadi yaa üzüldm bak oranları çokmu kötü.ilaç verdiyse düzelir bii sıkıntıdır bence.... bide bu konuda keçi boynuzu kürleriyle oranları ciddi düzelen insanlar var bi oku o sayfaları derim cnm

Aynen canim pazartesi test yaptirdik..16 milyon sperm var..doktor 3 ay sonra farkli cikacaktir dedi..bende okudum canim o kurleri..en kisa zamanda aktardan alip yapicam..yazilana gore cok ise yariyormus..insallah hersey yoluna girecek diyorum..insallah sen tez zmanda guzel haberler ver canim benim

anladım cnm çok çok geçmiş olsun ilaçlar ile düzeleceğine eminim aynı zamanda keçi boynuzunu da muhakkak deneyin derim. bu ayda olmazda bende 1-2 aya yaptrmayı düşünüorm eşima ama bakalm. güzel haberlermz olur burdan inşallhh

Amin canim insallah <3

Kizlar bat a 1 hafta var dayanamadm yumurtlama testi yaptim bole cikti umut varmi sizce

Eklentiler

• _20150808_121648.JPG
    79,6 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…