Canim en son ne zman regl olmustun? Biz yumurtlama doneminde calistik canim sadece o donemde 1 gunu degerlendiremedik biz..ama insallah diger calismalar basarili olmustur..ayy fal baktirdim arkadasa kasim gibi hamile kalacaksin dedi :) daha dort ayim mi var yoksa :) :)
allah allah nie olmadın sen acaba yaa doktramı gitsen acaba cnm
Strese bagli gecikme olabilir tatlim ayy varsa civanpercemi cayi ic adet sokturuyor diye duymustum :) insallah guzel haberleri veririz canim yaa hic sanmiyorum ama icimde bi yerde yinede bir umut var iste :)Canım ben ara kanama yaşıyorum sandım.
normalde 15 mayısda adet oldum 01 haziranda tekrar ara kanamam başladı 22 haziranda yumurtam çatladı. Yani en geç dün olmam lazımdı.. Anlamadım gitti..
İnşallah ya başarılı olmuştur güzel haberlerinizi verinde umut olsun..
Yok kız sen fallara inanma boşverr
canım bugün bat günümdü olmadım.test yaptım negatif çıktı.beklemedeyimCanim sende durumlar nasil ? Guzel haberler wer bize :)birmucide
Ayy cok heyecanli..insallah hamissindir canim yaa..ayy yarinda olmazsan kan testi yaptircanım bugün bat günümdü olmadım.test yaptım negatif çıktı.beklemedeyim
aynen,hatta cumaya kadar bekleyeyim diyorum ama ben de heyecanlıyımAyy cok heyecanli..insallah hamissindir canim yaa..ayy yarinda olmazsan kan testi yaptir
Guzel haberlerini bekliyoruz :)aynen,hatta cumaya kadar bekleyeyim diyorum ama ben de heyecanlıyım
malesef kan tahlili sonucu sıfır canımGuzel haberlerini bekliyoruz :)
Strese bagli gecikme olabilir tatlim ayy varsa civanpercemi cayi ic adet sokturuyor diye duymustum :) insallah guzel haberleri veririz canim yaa hic sanmiyorum ama icimde bi yerde yinede bir umut var iste :)
Hadi yaamalesef kan tahlili sonucu sıfır canım
Ohh tatilde bol bol rahat rahat calisma olurNeyse çok şükür kırmızıları gördüm.. Şimdi hesaplıyorumda yumurtlama zamanım çok şükür tatile denk geliyor
İinşallah siz bu ay bende sonraki ay güzel haberler veririzzz..
tatile denk gelmesi süper olmuş canımNeyse çok şükür kırmızıları gördüm.. Şimdi hesaplıyorumda yumurtlama zamanım çok şükür tatile denk geliyor
İinşallah siz bu ay bende sonraki ay güzel haberler veririzzz..
ayy süper cnm inşallah hamişsindir :):):)kızlar slm valla konu başlığı gereği erken mi öğrendim erken mi seviniyorum bilmiyorum amabat 4-5 gün kala bi test yapayım dedim 2 dk içinde silik çizgi belirdi. siz de yorumlarsanız sevinirim
Ohh tatilde bol bol rahat rahat calisma olurİnsallah canim..guzel haber duymaya ihtiyaci var bu topigin :)
tatile denk gelmesi süper olmuş canım
kızlar slm valla konu başlığı gereği erken mi öğrendim erken mi seviniyorum bilmiyorum amabat 4-5 gün kala bi test yapayım dedim 2 dk içinde silik çizgi belirdi. siz de yorumlarsanız sevinirim
evet canım olmadım daha,stres kaynaklı muhtemelen.plan yapınca olmuyormuşHadi yaaama regl olmadin dimi? Acaba stresten mi gecikiyo yaa uzulme kuzum bi dahaki ay paylasiriz yine durumlarimizi yilmak yok yola devam..benim ne olacak acaba? Bat ada daha cok var..hayirlisi yaa..alistim bende her ay kirmizilari gormeye