Kizlar hamileligini erken ogrenen var mi? Paylasimlarinizi bekliyorum

Canim en son ne zman regl olmustun? Biz yumurtlama doneminde calistik canim sadece o donemde 1 gunu degerlendiremedik biz..ama insallah diger calismalar basarili olmustur..ayy fal baktirdim arkadasa kasim gibi hamile kalacaksin dedi :) daha dort ayim mi var yoksa :) :) :KK70:

Canım ben ara kanama yaşıyorum sandım.
normalde 15 mayısda adet oldum 01 haziranda tekrar ara kanamam başladı 22 haziranda yumurtam çatladı. Yani en geç dün olmam lazımdı.. Anlamadım gitti..
İnşallah ya başarılı olmuştur güzel haberlerinizi verinde umut olsun..
Yok kız sen fallara inanma boşverr :KK49:

Canım ben ara kanama yaşıyorum sandım.
normalde 15 mayısda adet oldum 01 haziranda tekrar ara kanamam başladı 22 haziranda yumurtam çatladı. Yani en geç dün olmam lazımdı.. Anlamadım gitti..
İnşallah ya başarılı olmuştur güzel haberlerinizi verinde umut olsun..
Yok kız sen fallara inanma boşverr :KK49:
Strese bagli gecikme olabilir tatlim ayy varsa civanpercemi cayi ic adet sokturuyor diye duymustum :) insallah guzel haberleri veririz canim yaa hic sanmiyorum ama icimde bi yerde yinede bir umut var iste :)

Strese bagli gecikme olabilir tatlim ayy varsa civanpercemi cayi ic adet sokturuyor diye duymustum :) insallah guzel haberleri veririz canim yaa hic sanmiyorum ama icimde bi yerde yinede bir umut var iste :)

Neyse çok şükür kırmızıları gördüm.. Şimdi hesaplıyorumda yumurtlama zamanım çok şükür tatile denk geliyor :cool:
İinşallah siz bu ay bende sonraki ay güzel haberler veririzzz..

malesef kan tahlili sonucu sıfır canım :KK43:
Hadi yaa :KK43: ama regl olmadin dimi? Acaba stresten mi gecikiyo yaa :KK43: uzulme kuzum bi dahaki ay paylasiriz yine durumlarimizi yilmak yok yola devam..benim ne olacak acaba? Bat ada daha cok var..hayirlisi yaa..alistim bende her ay kirmizilari gormeye

Neyse çok şükür kırmızıları gördüm.. Şimdi hesaplıyorumda yumurtlama zamanım çok şükür tatile denk geliyor :cool:
İinşallah siz bu ay bende sonraki ay güzel haberler veririzzz..
Ohh tatilde bol bol rahat rahat calisma olur :KK70: :KK49::KK30: İnsallah canim..guzel haber duymaya ihtiyaci var bu topigin :)

kızlar slm valla konu başlığı gereği erken mi öğrendim erken mi seviniyorum bilmiyorum ama :KK45:bat 4-5 gün kala bi test yapayım dedim 2 dk içinde silik çizgi belirdi. siz de yorumlarsanız sevinirim

Eklentiler

• IMG-20150709-WA0002.jpg
    IMG-20150709-WA0002.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG-20150709-WA0000.jpg
    IMG-20150709-WA0000.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 86
kızlar slm valla konu başlığı gereği erken mi öğrendim erken mi seviniyorum bilmiyorum ama :KK45:bat 4-5 gün kala bi test yapayım dedim 2 dk içinde silik çizgi belirdi. siz de yorumlarsanız sevinirim

Canım bence hemen kan testi yaptır.. 2 gün sonra dr. tekrarlatıyor zaten.. Hamişşsin olarak gözüküyor.. İnşallah bebişin seninledir..

kızlar ya bende bu ay hamile kalmak istiyorum. ay bu ay o akıntı gelince hemen yaptık. 3 gün geçti eğer olursa Çin takvimine göre bir oğlu-şum olacak. garip saçma sapan bir haldeyim...

Hadi yaa :KK43: ama regl olmadin dimi? Acaba stresten mi gecikiyo yaa :KK43: uzulme kuzum bi dahaki ay paylasiriz yine durumlarimizi yilmak yok yola devam..benim ne olacak acaba? Bat ada daha cok var..hayirlisi yaa..alistim bende her ay kirmizilari gormeye
evet canım olmadım daha,stres kaynaklı muhtemelen.plan yapınca olmuyormuş :KK43:

X