Yaa belli olmaz canim yaa..test yanlis olabilir belki ne bileyim doktor oyle demezdi yoksa..gitme sansin yok dimi kontrole bi daha?Canım çalışma yapmaya başlamadım ki bugün başlayacaktım dr. pazar çatlar dediği için.. Boşa geçti biliyorum bu ay
Ya dr. bana cuma başla dedi ovulasyon testine bende bugün başladım saf gibi çok moralim bozuk boşa geçen koca bir ay
Yaa belli olmaz canim yaa..test yanlis olabilir belki ne bileyim doktor oyle demezdi yoksa..gitme sansin yok dimi kontrole bi daha?
sen bence 1-2 gün daha devam ettir ilişkiyi. kalbini bozma allaha bırak olmazsa önmzdeki ay devam. kafanda karıştı iyice bu ay. o yüzden testi de bırak bu seferki regle kdr koyver... bellimi olurCanım bu ay okadar çok gittim ki.. Eşim de artık abartıyorsun ilk aydan diyor..
Dr.m çıkmıştır zaten acaba başka dr. sadece yumurtalıklarıma baktırmak için mi gitsem
sen bence 1-2 gün daha devam ettir ilişkiyi. kalbini bozma allaha bırak olmazsa önmzdeki ay devam. kafanda karıştı iyice bu ay. o yüzden testi de bırak bu seferki regle kdr koyver... bellimi olur
O zaman bencede bugunu es gec cnm..daha pazara var o yuzden ben git baktir dedim ama sen bilirsin..eger musaitsen yarin bi baktir ama bu ay gitmek istemezsen eger sen pazara kadar gunasiri iliskiye devam et bence canim..sonrda bekleyelim bakalim sonuc ne olacak..hayirlisi olsun canim yaa insallah tutmustur yada tutar..Canım bu ay okadar çok gittim ki.. Eşim de artık abartıyorsun ilk aydan diyor..
Dr.m çıkmıştır zaten acaba başka dr. sadece yumurtalıklarıma baktırmak için mi gitsem
yap ama genede moralni bozma dr da biliodur sonuçta değerldrmelerni yap bol bol belli olmazz bu işlerCanım eve gidince tekrar test yapıcam belki bu bozuktur diyorum
yap ama genede moralni bozma dr da biliodur sonuçta değerldrmelerni yap bol bol belli olmazz bu işlersonuçta oda görmştr ultrasonla testten daha kesin :)
O zaman bencede bugunu es gec cnm..daha pazara var o yuzden ben git baktir dedim ama sen bilirsin..eger musaitsen yarin bi baktir ama bu ay gitmek istemezsen eger sen pazara kadar gunasiri iliskiye devam et bence canim..sonrda bekleyelim bakalim sonuc ne olacak..hayirlisi olsun canim yaa insallah tutmustur yada tutar..
İnsallah canimKoşa koşa eve gitmek istiyorum.. Hemen tekrarlamak istiyorum ..
Ya ilacada başladım ya çok umutlanmıştım ..
İnşallah dr. haklıdır..
yaz bizede olurmu cnm ama silik çıksada hafta sonu denemlerni yap sen benden sölemesiKoşa koşa eve gitmek istiyorum.. Hemen tekrarlamak istiyorum ..
Ya ilacada başladım ya çok umutlanmıştım ..
İnşallah dr. haklıdır..
yaz bizede olurmu cnm ama silik çıksada hafta sonu denemlerni yap sen benden sölemesi
Sivi alimina dikkat ediyomusun kuzu ?Dün eve gider gitmez yaptım ama biraz belirgindi ama anlamadım.. Neyse bakalım bu öğlende yapıcam anlarım en azından.. Çalışmalara da başladık
Dikkat ediyorum canım zaten çok su tüketen biri olmadığım içinSivi alimina dikkat ediyomusun kuzu ?
O zaman guzel sonuclarini bekliyoruz canim..hamis olalimda bol bol su icelim insallah :)Dikkat ediyorum canım zaten çok su tüketen biri olmadığım için
Allah hepimizin gonlune gore versin insallah canimBende daha uc gun var ama 8 aydir test yapmaktan istemiyorum yapmayi falan umudum yok
Canim yeniden koyulasma var gibi duruyor sen gunasiri iliskiyi ihmal etme..bide sua ayaklari kaldirma isi var eheheheheKızlar benim listeyi ekliyorum.. Dün akşam evde yaptığım testte en sonuncu gibiydi..
Preseed grubundada gorselm sekerm benide listeye aldilar bakalm nolcakKizlar bu arada bende preseed i arastirdim bayaa guzel yorumlar var..bende satin alacagim sonucta denemekten zarar gelmez dimi