Kizlar hamileligini erken ogrenen var mi? Paylasimlarinizi bekliyorum

Yaa belli olmaz canim yaa..test yanlis olabilir belki ne bileyim doktor oyle demezdi yoksa..gitme sansin yok dimi kontrole bi daha?

Yaa belli olmaz canim yaa..test yanlis olabilir belki ne bileyim doktor oyle demezdi yoksa..gitme sansin yok dimi kontrole bi daha?

Canım bu ay okadar çok gittim ki.. Eşim de artık abartıyorsun ilk aydan diyor..
Dr.m çıkmıştır zaten acaba başka dr. sadece yumurtalıklarıma baktırmak için mi gitsem

Dr.m çıkmıştır zaten acaba başka dr. sadece yumurtalıklarıma baktırmak için mi gitsem
sen bence 1-2 gün daha devam ettir ilişkiyi. kalbini bozma allaha bırak olmazsa önmzdeki ay devam. kafanda karıştı iyice bu ay. o yüzden testi de bırak bu seferki regle kdr koyver... bellimi olur

sen bence 1-2 gün daha devam ettir ilişkiyi. kalbini bozma allaha bırak olmazsa önmzdeki ay devam. kafanda karıştı iyice bu ay. o yüzden testi de bırak bu seferki regle kdr koyver... bellimi olur

Canım eve gidince tekrar test yapıcam belki bu bozuktur diyorum

O zaman bencede bugunu es gec cnm..daha pazara var o yuzden ben git baktir dedim ama sen bilirsin..eger musaitsen yarin bi baktir ama bu ay gitmek istemezsen eger sen pazara kadar gunasiri iliskiye devam et bence canim..sonrda bekleyelim bakalim sonuc ne olacak..hayirlisi olsun canim yaa insallah tutmustur yada tutar..

yap ama genede moralni bozma dr da biliodur sonuçta değerldrmelerni yap bol bol belli olmazz bu işler sonuçta oda görmştr ultrasonla testten daha kesin :)

Koşa koşa eve gitmek istiyorum.. Hemen tekrarlamak istiyorum ..
Ya ilacada başladım ya çok umutlanmıştım ..
İnşallah dr. haklıdır..

Kızlar benim listeyi ekliyorum.. Dün akşam evde yaptığım testte en sonuncu gibiydi..

Eklentiler

• ov..png
    277,3 KB · Görüntüleme: 100
Kizlar bu arada bende preseed i arastirdim bayaa guzel yorumlar var..bende satin alacagim sonucta denemekten zarar gelmez dimi

Arkadaşlar benim 10 gün gecikti halen olmadım test alıyorum negatif sabah ilk idrarim1 la yapmiyorum acaba ondan mi rüyamda çift çizgiyi görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…