Kizlar hamileligini erken ogrenen var mi? Paylasimlarinizi bekliyorum

Aynen dün bir yerde okudum, sadece ovulasyon zamanı değil her hafta düzenli 1-2 defa ilişkiye giren kişilerde hamilelik daha çabuk ve kolay oluyormuş.. Spermler daha kaliteli oluyormuş..
evet vücut sperme alışkın oluomş... yabancı madde gbi algılamaması önemliymiş :KK22:

cogito88 cogito88 MeG s MeG s kizlar benim hareketlenme baslamis sanirim, regl den sonra daha 10 gun hayret sasirdm wala

Eklentiler

• _20150623_214212.JPG
    _20150623_214212.JPG
    19,1 KB · Görüntüleme: 72
Kizlar yazamadim 1-2 gundur.. Kayinvalidedeyiz 1-2 gundur.. Malum sebepler ehehehe.. Ben de calisma olmadi kac gundur..ama artik baslamam lazim cunku adetten itibaren 10. Gunundeyim bi kac gune yumurtlama olur kacirmamak lazim..ovulasyon testide yapamadim..testler evde kaldi..allahtan yarin donuyorum evime..bende yapip paylasirim.. MeG s MeG s canim senin lh bayaa yuksek galiba..siliklesme neredeyse olmuyor..bu durumda yumurtlamani doktor kontrolunde mi takip etmek zorundasin acaba ? Yada canim adetten snra hic riske gitmeyip gunasiri iliskiyr devam..illaki tutacak..o bebek buraya gelecek :KK70: :KK70:

Kizlar yazamadim 1-2 gundur.. Kayinvalidedeyiz 1-2 gundur.. Malum sebepler ehehehe.. Ben de calisma olmadi kac gundur..ama artik baslamam lazim cunku adetten itibaren 10. Gunundeyim bi kac gune yumurtlama olur kacirmamak lazim..ovulasyon testide yapamadim..testler evde kaldi..allahtan yarin donuyorum evime..bende yapip paylasirim.. MeG s MeG s canim senin lh bayaa yuksek galiba..siliklesme neredeyse olmuyor..bu durumda yumurtlamani doktor kontrolunde mi takip etmek zorundasin acaba ? Yada canim adetten snra hic riske gitmeyip gunasiri iliskiyr devam..illaki tutacak..o bebek buraya gelecek :KK70: :KK70:

Ayyy canım bilmiom sıkıldım artık valla tırlatcam.. Testimde bitti :KK43:
Aynen o bebek buraya gelecekkkk.. :emir_bebek:
E yarın çalışmalar başla ozaman gecikme fazla..

Ayyy canım bilmiom sıkıldım artık valla tırlatcam.. Testimde bitti :KK43:
Aynen o bebek buraya gelecekkkk.. :emir_bebek:
E yarın çalışmalar başla ozaman gecikme fazla..
canım pko dan dolayı sanırım bazı yerlerde pko lu lızlar bu tarz bişiler yazmşlardı silinmiyor die ama senin koyulk baya artmş bence değerlendrdğin iyi oldu

X