kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

canımm çok geçmiş olsun çok üzüldüm.peki ameliyattan sonra tüp bebek mi gerekiyormuş normal olamazmıymışki[/QUOTE]
doktor diyorki ameliyattan sonra 2 ay toparlanma sürecini bekleyecekmişim laporoskopi olacakmış sonra denemeye başlayacakmışız bende hemen tekrarlıyor ama dedim az da olsa şansınız var diyor eşimde araştıralım dedi ameliyat kesin çözüm değilse hemen tüp bebek yaptıralım dedi biz tüp yaptıracağız sanırım

canımm çok geçmiş olsun çok üzüldüm.peki ameliyattan sonra tüp bebek mi gerekiyormuş normal olamazmıymışki
doktor diyorki ameliyattan sonra 2 ay toparlanma sürecini bekleyecekmişim laporoskopi olacakmış sonra denemeye başlayacakmışız bende hemen tekrarlıyor ama dedim az da olsa şansınız var diyor eşimde araştıralım dedi ameliyat kesin çözüm değilse hemen tüp bebek yaptıralım dedi biz tüp yaptıracağız sanırım[/QUOTE]
bencede cnm direk tüp yaptırın.. ilk önce rahim filmi çektir cnm tüpler açıkmı bakılsın sonrada eşin tahlil versin cnm

bencede cnm direk tüp yaptırın.. ilk önce rahim filmi çektir cnm tüpler açıkmı bakılsın sonrada eşin tahlil versin cnm

bencede cnm direk tüp yaptırın.. ilk önce rahim filmi çektir cnm tüpler açıkmı bakılsın sonrada eşin tahlil versin cnm[/QUOTE]
Bencede canim ameliyattan once rahim filmi tup bebek deneyin canim olur Allah in izniyle

tamam sor
canım büyük çiko kistlerinde aşılama tutmuyor kistler rahme baskı yapıp düşürüyormuş bebeği tüp bebek daha avantajlıymış soracağım profa ne diyecek bilemiyorum
cnm bakalım ilk önce rahim filmi çektir ve eşinde tahlil versin cnm

canımm çok geçmiş olsun çok üzüldüm.peki ameliyattan sonra tüp bebek mi gerekiyormuş normal olamazmıymışki
doktor diyorki ameliyattan sonra 2 ay toparlanma sürecini bekleyecekmişim laporoskopi olacakmış sonra denemeye başlayacakmışız bende hemen tekrarlıyor ama dedim az da olsa şansınız var diyor eşimde araştıralım dedi ameliyat kesin çözüm değilse hemen tüp bebek yaptıralım dedi biz tüp yaptıracağız sanırım[/QUOTE]
o zaman hiç vakit kaybetmeyin yaptırın canım.tonlarca insan var tüp bebek yaptıran sakın üzülme

Canim uzulme insaallah duzelecek hersey ... bol dua dua dua ... ark. Doktorlar cocugunuzun olma ihtimali yuzde 1 demisler ve kadin kendiliginden hamile kaldi masallah... Rabbim dogru zamani biliyor
inşlh arkadaşım eşimin üzülmesi beni yıkıyor belli etmemeye çalışıyor ama ancak ağladı ağlayacak tı doktordan çıkınca

inşlh arkadaşım eşimin üzülmesi beni yıkıyor belli etmemeye çalışıyor ama ancak ağladı ağlayacak tı doktordan çıkınca
canım büyük bi imtihan bu sizin için.her şerde bi hayır vardır.birbirinize daha çok kenetleneceksiniz bu süreçte.ve sonunda çok mutlu olacaksınız inşallah.dualarım senle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…