• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Kızlaaaar hamileyimmmm :KK68::KK68:
Hem gebelik testinde hem de kanda çıktı. 47,79
Bata 2 günüm vardı.
Allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsinnnn. Aminnnnn
Öğlen yaptığım ov.testi ve gebelik testi

Ekli Dosyalar:

Kızlaaaar hamileyimmmm :KK68::KK68:
Hem gebelik testinde hem de kanda çıktı. 47,79
Bata 2 günüm vardı.
Allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsinnnn. Aminnnnn
Öğlen yaptığım ov.testi ve gebelik testi

Ekli Dosyalar:
Canim hamileyim diye basliyor ya bi an sen sandim insaallah Rabbim isteyen herkese bizlere nasip eder bu duyguyu

NE YAZIKKİ KÖTÜ SONUÇ ARKADAŞLAR DOKTOR AMELİYAT OLMAN GEREK DEDİ HAMİLELİK İSTİYORSAN OLMALISIN DEDİ BİR PROFESÖRE YÖNLENDİRDİ BENİ CUMA GÜNÜNE RANDEVU ALDIK SABAH 9.30 DA BEN VE EŞİM ÇOK ÜZGÜNÜZ YIKILDIK TÜP BEBEK YAPTIRACAĞIZ SANIRIM ca125 değerim çok yüksekmiş birde iltihap varmış ilaç ta vermedi hemen ameliyat diyor

NE YAZIKKİ KÖTÜ SONUÇ ARKADAŞLAR DOKTOR AMELİYAT OLMAN GEREK DEDİ HAMİLELİK İSTİYORSAN OLMALISIN DEDİ BİR PROFESÖRE YÖNLENDİRDİ BENİ CUMA GÜNÜNE RANDEVU ALDIK SABAH 9.30 DA BEN VE EŞİM ÇOK ÜZGÜNÜZ YIKILDIK TÜP BEBEK YAPTIRACAĞIZ SANIRIM ca125 değerim çok yüksekmiş birde iltihap varmış ilaç ta vermedi hemen ameliyat diyor
geçmiş olsun cnm kaç çıktı ca125 değerin

Canim gecmis olsun 1 doktorla ameliyat olma ... tup konusunda uzulme esim istese ben hemen yaptirmak isterim.. ben inaniyorum olacak senin bebisin dua edelim birbirimize

ilk heyancanım üzülme cnm kendini strese sokma cnm proföser ne diyecek bakalım diğer sonuçların nasıl çıktı cnm bak sana umut olsun bnm ca125 degerim 180 lerdeydi ve şimdi düştü

[
[/QUOTE]
canımm çok geçmiş olsun çok üzüldüm.peki ameliyattan sonra tüp bebek mi gerekiyormuş normal olamazmıymışki

Back