- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #1.941
adetin yaklaştı zaten canım gebelik testi yapabilirsin benceCanim bunu yaptim hemen resmini cektim boyleydi simdi durunca acilmis gibi rengi bilemedim ben
Canin telden giriyorum ben hangi bolumde bucanım anasayfada ovulasyon testi le gebelik öğrenilir mi diye form var 278 sayfa no su seninkinden silik hamileymiş bi baksana
Canim hamileyim diye basliyor ya bi an sen sandim insaallah Rabbim isteyen herkese bizlere nasip eder bu duyguyuKızlaaaar hamileyimmmm
Hem gebelik testinde hem de kanda çıktı. 47,79
Bata 2 günüm vardı.
Allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsinnnn. Aminnnnn
Öğlen yaptığım ov.testi ve gebelik testi
Ekli Dosyalar:
a" style="margin: 0px; padding: 10px 10px 0px; overflow: hidden; zoom: 1; border-radius: 5px; background: url(http://www.kadinlarkulubu.com/forum/styles/default/xenforo/gradients/category-23px-light.png) 50% 0% repeat-x rgb(252, 240, 243);">
11118024_10153212091729719_219609316_n.jpg
Dosya Boyutu:
61,5 KB
Gordum canim yarin sabah ben de idrar yapiyim bari ... eger hamile degilsem bu ovuladyon testi niye boyle cikiyor kikumral ada gördün mü cnm yükledim bn
amin cnm senin için yükledim sana umut olsun diye bu forma bi kız yuklemişCanim hamileyim diye basliyor ya bi an sen sandim insaallah Rabbim isteyen herkese bizlere nasip eder bu duyguyu
geçmiş olsun cnm kaç çıktı ca125 değerinNE YAZIKKİ KÖTÜ SONUÇ ARKADAŞLAR DOKTOR AMELİYAT OLMAN GEREK DEDİ HAMİLELİK İSTİYORSAN OLMALISIN DEDİ BİR PROFESÖRE YÖNLENDİRDİ BENİ CUMA GÜNÜNE RANDEVU ALDIK SABAH 9.30 DA BEN VE EŞİM ÇOK ÜZGÜNÜZ YIKILDIK TÜP BEBEK YAPTIRACAĞIZ SANIRIM ca125 değerim çok yüksekmiş birde iltihap varmış ilaç ta vermedi hemen ameliyat diyor
Canim gecmis olsun 1 doktorla ameliyat olma ... tup konusunda uzulme esim istese ben hemen yaptirmak isterim.. ben inaniyorum olacak senin bebisin dua edelim birbirimizeNE YAZIKKİ KÖTÜ SONUÇ ARKADAŞLAR DOKTOR AMELİYAT OLMAN GEREK DEDİ HAMİLELİK İSTİYORSAN OLMALISIN DEDİ BİR PROFESÖRE YÖNLENDİRDİ BENİ CUMA GÜNÜNE RANDEVU ALDIK SABAH 9.30 DA BEN VE EŞİM ÇOK ÜZGÜNÜZ YIKILDIK TÜP BEBEK YAPTIRACAĞIZ SANIRIM ca125 değerim çok yüksekmiş birde iltihap varmış ilaç ta vermedi hemen ameliyat diyor
kötü haber arkadaşımİlk heyecanim naptin gittinmi doktora ne dedi insalah guzel haberler verirsin bize
Canim sen ne kadar dusuncelisin bu topicte herkesle ilgileniyorsun masallahamin cnm senin için yükledim sana umut olsun diye bu forma bi kız yuklemiş
568 di sanırım 10 kattan daha fazla dedi doktorgeçmiş olsun cnm kaç çıktı ca125 değerin
ne demek cnm bnm insallah hayırlı haberlerinizi alırım da o zaman daha çok mutlu olurumCanim sen ne kadar dusuncelisin bu topicte herkesle ilgileniyorsun masallah
hiç üzülme cnm ... gececek inan duanı hiç eksitme tamam mı cnm sınandığımızı hiç unutma568 di sanırım 10 kattan daha fazla dedi doktor
Insaallah canim Allah razi olsunne demek cnm bnm insallah hayırlı haberlerinizi alırım da o zaman daha çok mutlu olurum
canımm çok geçmiş olsun çok üzüldüm.peki ameliyattan sonra tüp bebek mi gerekiyormuş normal olamazmıymışkiNE YAZIKKİ KÖTÜ SONUÇ ARKADAŞLAR DOKTOR AMELİYAT OLMAN GEREK DEDİ HAMİLELİK İSTİYORSAN OLMALISIN DEDİ BİR PROFESÖRE YÖNLENDİRDİ BENİ CUMA GÜNÜNE RANDEVU ALDIK SABAH 9.30 DA BEN VE EŞİM ÇOK ÜZGÜNÜZ YIKILDIK TÜP BEBEK YAPTIRACAĞIZ SANIRIM ca125 değerim çok yüksekmiş birde iltihap varmış ilaç ta vermedi hemen ameliyat diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?