• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

NE YAZIKKİ KÖTÜ SONUÇ ARKADAŞLAR DOKTOR AMELİYAT OLMAN GEREK DEDİ HAMİLELİK İSTİYORSAN OLMALISIN DEDİ BİR PROFESÖRE YÖNLENDİRDİ BENİ CUMA GÜNÜNE RANDEVU ALDIK SABAH 9.30 DA BEN VE EŞİM ÇOK ÜZGÜNÜZ YIKILDIK TÜP BEBEK YAPTIRACAĞIZ SANIRIM ca125 değerim çok yüksekmiş birde iltihap varmış ilaç ta vermedi hemen ameliyat diyor
canım çok çok geçmiş olsun.. ama unutma canım en önemlisi moral.. ben de senin bebeğin olacağına gönülden ınanıyorum.. moralini bozma.. hersey beklediğinden iyi olacak..

Hepinize gunaydinlar ayrica canlar..kaldi dort gunum.migdeme.kramplar giriyor dusunmekten heyecandan.nasil kafadan atip rahatlayabiliriz hic.bilmiyorum..kendime kiziyorum artik.abartma diye ama nafile..:(

kizlar internetim bitti oncelikle cokkk tsk edrm pastami uflerken hepimiz icin dua ettimbokuyamadim hepsini cunku konturum bitmek uzere bisure yokum kizlar kontur alinca esim doncem hayirli haberlerinizi alirim insalah ben ovulayonu kacirdim bu ay umudum yok ama sizden var dualafim sizinle cok duygusalim suan Allahim bekletme bizi nolur cok opuyorum sizi ozlucem cokkkk kebdinize iyi bakin

Hepinize gunaydinlar ayrica canlar..kaldi dort gunum.migdeme.kramplar giriyor dusunmekten heyecandan.nasil kafadan atip rahatlayabiliriz hic.bilmiyorum..kendime kiziyorum artik.abartma diye ama nafile..:KK43:
Bir abdest al iki rekat namaz kil... namazda Allah inla konus yureginle.. bak nasil rahatlarsin ;)

kizlar internetim bitti oncelikle cokkk tsk edrm pastami uflerken hepimiz icin dua ettimbokuyamadim hepsini cunku konturum bitmek uzere bisure yokum kizlar kontur alinca esim doncem hayirli haberlerinizi alirim insalah ben ovulayonu kacirdim bu ay umudum yok ama sizden var dualafim sizinle cok duygusalim suan Allahim bekletme bizi nolur cok opuyorum sizi ozlucem cokkkk kebdinize iyi bakin
Tamam cnm insallah senin hayirli haberini aliriz cnm girdiginde bende opuyorum tekrar nice mutlu yillara cnm allah gonlune gore versin

Kizlar ben de yorgan dosek hastayim... belki bir umut hamileyimdir diye antibiyotik de alamiyorum. Ilac da icemiyorum. nezle icin icilebilen bi ilac var mi ya? Cok kotuyum yarin da antep e gitmem lazim nasil gidicem Allah bilir...

Amin cnm Allah a emanet ol

Back