- 18 Mart 2015
- 124
- 117
- 18
- 42
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #2.001
ay ins gebelik testinde boyle cikar..:)Yok canim benim ovulasyon testi o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ins gebelik testinde boyle cikar..:)Yok canim benim ovulasyon testi o
Insaallah canim insaallhay ins gebelik testinde boyle cikar..:)
canım çok çok geçmiş olsun.. ama unutma canım en önemlisi moral.. ben de senin bebeğin olacağına gönülden ınanıyorum.. moralini bozma.. hersey beklediğinden iyi olacak..NE YAZIKKİ KÖTÜ SONUÇ ARKADAŞLAR DOKTOR AMELİYAT OLMAN GEREK DEDİ HAMİLELİK İSTİYORSAN OLMALISIN DEDİ BİR PROFESÖRE YÖNLENDİRDİ BENİ CUMA GÜNÜNE RANDEVU ALDIK SABAH 9.30 DA BEN VE EŞİM ÇOK ÜZGÜNÜZ YIKILDIK TÜP BEBEK YAPTIRACAĞIZ SANIRIM ca125 değerim çok yüksekmiş birde iltihap varmış ilaç ta vermedi hemen ameliyat diyor
Canim benim Allah yardimcimiz olsun benim ca degerime bile bakmadilar... sende tuplerine baktir aciksa yumurtanda var esinde de sorun yoksa olur insallah
Cikolata kistinin hangi seviyede oldugunu gosteriyormus canim sanirimkızlar bu ca degerı nedir?
Cikolata kistinin hangi seviyede oldugunu gosteriyormus canim sanirim
Gunaydin canim..uzulme sakin pes etmek yok.belki sonra cikar.adet gununun gecmesini bekle..Kizlar idrar testi yaptim negatif
canim ne olur ne olmaz diye 15 gun 2hafta kadar dusunmesin dedi bide ayaklarini siki tutsun dedi bisure yapma yine ne olur ne olmaz kusimewet cnm vücuttan ne zaman atılır gebelik için hemen çalışma yapılabilir mi diye cnm
Bir abdest al iki rekat namaz kil... namazda Allah inla konus yureginle.. bak nasil rahatlarsinHepinize gunaydinlar ayrica canlar..kaldi dort gunum.migdeme.kramplar giriyor dusunmekten heyecandan.nasil kafadan atip rahatlayabiliriz hic.bilmiyorum..kendime kiziyorum artik.abartma diye ama nafile..
Tamam cnm cok saol iki hafrtavda cokmus cnm e sen napiyorsun cnmcanim ne olur ne olmaz diye 15 gun 2hafta kadar dusunmesin dedi bide ayaklarini siki tutsun dedi bisure yapma yine ne olur ne olmaz kusim
mizilari gorne kadar umudumuzu kaybetmiyoruz cnmKizlar idrar testi yaptim negatif
Tamam cnm insallah senin hayirli haberini aliriz cnm girdiginde bende opuyorum tekrar nice mutlu yillara cnm allah gonlune gore versinkizlar internetim bitti oncelikle cokkk tsk edrm pastami uflerken hepimiz icin dua ettimbokuyamadim hepsini cunku konturum bitmek uzere bisure yokum kizlar kontur alinca esim doncem hayirli haberlerinizi alirim insalah ben ovulayonu kacirdim bu ay umudum yok ama sizden var dualafim sizinle cok duygusalim suan Allahim bekletme bizi nolur cok opuyorum sizi ozlucem cokkkk kebdinize iyi bakin
Kirmizilar geliyorum diyor canim ben deKizlar bugun nasilsiniz. Bugun giren olmamis. İlk heyecanim sen napiyon nasil oldun..
Ay gelmesiiiinleeerKirmizilar geliyorum diyor canim ben de
Amin cnm Allah a emanet olkizlar internetim bitti oncelikle cokkk tsk edrm pastami uflerken hepimiz icin dua ettimbokuyamadim hepsini cunku konturum bitmek uzere bisure yokum kizlar kontur alinca esim doncem hayirli haberlerinizi alirim insalah ben ovulayonu kacirdim bu ay umudum yok ama sizden var dualafim sizinle cok duygusalim suan Allahim bekletme bizi nolur cok opuyorum sizi ozlucem cokkkk kebdinize iyi bakin