- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #6.561
Seni çok merak ediyordum tedavi sürecin nasıl geçiyor pekiCanim Allah sağlık huzur mutluluk versin inşallah . Bu topik te tek çocuk sahibi olamayan brn kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni çok merak ediyordum tedavi sürecin nasıl geçiyor pekiCanim Allah sağlık huzur mutluluk versin inşallah . Bu topik te tek çocuk sahibi olamayan brn kaldım
Canim tedavi sonucu hamile kaldım 2 aylıkken kalbi durdu kurtaj oldum ve o gün bugündür sağlık sorunlariyla uğraşıyorum. Yeni tedaviye baslayamadim psikolojim çok bozuk .Seni çok merak ediyordum tedavi sürecin nasıl geçiyor peki
Allah yar ve yardimcin olsunCanim tedavi sonucu hamile kaldım 2 aylıkken kalbi durdu kurtaj oldum ve o gün bugündür sağlık sorunlariyla uğraşıyorum. Yeni tedaviye baslayamadim psikolojim çok bozuk .
Merhaba canım genetik testini yaptırdın mi belki kan sulandirici kullanman lazımdır benim de dusuklerim oldu daCanim tedavi sonucu hamile kaldım 2 aylıkken kalbi durdu kurtaj oldum ve o gün bugündür sağlık sorunlariyla uğraşıyorum. Yeni tedaviye baslayamadim psikolojim çok bozuk .
Pihtilasma var iğne kullanıyordum ama yine de durdu . Genetiğe gittiMerhaba canım genetik testini yaptırdın mi belki kan sulandirici kullanman lazımdır benim de dusuklerim oldu da
yıllar önce 2015 te seninle yazışmıştık şimdi bebişin olmuş sağlıkla büyüt inş, çok sevindim.ben hala uğraşmaya devam.2017 ocak ve haziranda hamile kaldım ama birinin kalbi durdu, biri kimyasal gebelik oldu.bu ay aşılama yaptık dualarını bekliyorum :)Amin canim sağol Allah razı olsun herşey gelip geçiyor biz eşimle çok dua ettik hamile kalmadan 2 ay önce neredeyse ameliyat ediyordu beni bir profesör ama eşim engel oldu bende hep direndim Rabbim de nasıp edecekmiş bin şükür şimdi miniğim ayaklarımda uyuyor ne kadar şükretsem azdır
Inşallah bu nisan sizin ayiniz olur duamdasinzBen de hala bekliyorum Allah bu gece kabul eder inşAllah dualarımızı bize de dua edin
Regaib kandilimiz hayırlara vesile olsun bizler için inşAllah dualarımız kabul olsun
İnşAllah canım Allah razı olsunInşallah bu nisan sizin ayiniz olur duamdasinz
Kıyamam sana. İnşallah her şey yoluna girer canımKapattım bütün olumsuzlukların üstünü mambia yine yeniden acı duyuyorum bazinseyleri konuştukça
Canım inşallah rabbim sanada nasip edecekCanim Allah sağlık huzur mutluluk versin inşallah . Bu topik te tek çocuk sahibi olamayan brn kaldım
Kıyamam sana. İnşallah her şey yoluna girer canım
Merhaba bende bebeğim 3 aylık emziriyorum bikac gündür kurdeşen oldum sizin gectimiKaşıntılı kırmızı kabarcıklar cnm bi geciyor bunu sefer başka yerde oluyor
Geçti şükür.Merhaba bende bebeğim 3 aylık emziriyorum bikac gündür kurdeşen oldum sizin gectimi
Nekadar sürede gecti ne yaptınız ben 1 haftadır zytack ve kalmosan losyon kullanıyorum daha geçmedi çok zorlaniyorum neyapacahlgimi sasirdimG
Geçti şükür.
Sürekli mi oluyor yoksa bir şey mi tetikliyor. Bnm bir sene sürdü dışarıya ne zaman çıkmam her tarafım kızarıyor du. Soğuk su bana iyi geliyordu dene istersen.Nekadar sürede gecti ne yaptınız ben 1 haftadır zytack ve kalmosan losyon kullanıyorum daha geçmedi çok zorlaniyorum neyapacahlgimi sasirdim