kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Canim tedavi sonucu hamile kaldım 2 aylıkken kalbi durdu kurtaj oldum ve o gün bugündür sağlık sorunlariyla uğraşıyorum. Yeni tedaviye baslayamadim psikolojim çok bozuk .
Merhaba canım genetik testini yaptırdın mi belki kan sulandirici kullanman lazımdır benim de dusuklerim oldu da

Amin canim sağol Allah razı olsun herşey gelip geçiyor biz eşimle çok dua ettik hamile kalmadan 2 ay önce neredeyse ameliyat ediyordu beni bir profesör ama eşim engel oldu bende hep direndim Rabbim de nasıp edecekmiş bin şükür şimdi miniğim ayaklarımda uyuyor ne kadar şükretsem azdır
yıllar önce 2015 te seninle yazışmıştık şimdi bebişin olmuş sağlıkla büyüt inş, çok sevindim.ben hala uğraşmaya devam.2017 ocak ve haziranda hamile kaldım ama birinin kalbi durdu, biri kimyasal gebelik oldu.bu ay aşılama yaptık dualarını bekliyorum :)
senin bebeğin cinsiyeti ne? kaç aylık?

Ben de hala bekliyorum Allah bu gece kabul eder inşAllah dualarımızı bize de dua edin
Regaib kandilimiz hayırlara vesile olsun bizler için inşAllah dualarımız kabul olsun

Nekadar sürede gecti ne yaptınız ben 1 haftadır zytack ve kalmosan losyon kullanıyorum daha geçmedi çok zorlaniyorum neyapacahlgimi sasirdim
Sürekli mi oluyor yoksa bir şey mi tetikliyor. Bnm bir sene sürdü dışarıya ne zaman çıkmam her tarafım kızarıyor du. Soğuk su bana iyi geliyordu dene istersen.

X