- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #1.921
bilmiyorum bebegim ilaclarindan mi otury acabakorunmasam cnm hamilemiyim derim o derece çok tüketiyorum aldırmıyorum eşime ama bn kendimi marketin kapısında buluyorum cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum bebegim ilaclarindan mi otury acabakorunmasam cnm hamilemiyim derim o derece çok tüketiyorum aldırmıyorum eşime ama bn kendimi marketin kapısında buluyorum cnm
hadi bakalım o zaman cnmKizlar yuklendi galiba basardim
galiba cnm bnde öyle düşünüyorum ilaçlardan galibabilmiyorum bebegim ilaclarindan mi otury acaba
deneyecem cnm bunuherşeyin çaresini vermiş güzel Allah'ım ya. Kilo için de sabahları aç karnına bir çay kaşığı çörek otunu iyice çiğneyerek yiyosun ama aç karnına tok olursa kilo yapar. bu arada çörek otu yumurtaları da geliştirir.anaaaa maranki ruhum ortaya çıktı bi an
Ayy canim benim bi kac kere altima kacirdim azcik gecti ama dua edin neolur insaallahkeske yukleyebilsende baksak kuzum adete yakin ovulasyn testinde cizgiler koyu olunca hamile olunuyomus en erken bole anlasiliyomus bide az once bi kizda okudum tekrar iki bebegndede ayni belirti yasamis sik idrar altina kacirma gibi sende devam ediyo mu ya bence hamilesin ben ole hissediom solemisti dersininsallahhhhhhhhhh
şimdiden doğum gunun kutlu olsun cnm ne dilersen allahım kabul eder insallahkizlarrr ben cikiyorum iyi aksamlar esim gelcek birazdan benim dogum gunum yarin bakalim gece bise yapcak mi opuyom sizi hayirli isler anladiniz siz muahhh
cnm testi yükledinmi göremedimAyy canim benim bi kac kere altima kacirdim azcik gecti ama dua edin neolur insaallah
abooo çatlaycam meraktan. unutma haaaDe de kuzum ben neler diyom bi ara solerim reglin bitsinde
hadi hayırlı olsun cnm büyük ihtimalle gebesinEki Görüntüle 1493880 Goruyor musunuz kizlar
doğum günün kutlu olsun canım.bebişsiz geçen son doğum günün olsun inşallahkizlarrr ben cikiyorum iyi aksamlar esim gelcek birazdan benim dogum gunum yarin bakalim gece bise yapcak mi opuyom sizi hayirli isler anladiniz siz muahhh
Ama canim koyu degil ki oyle umitlenmekten korkuyorumhadi hayırlı olsun cnm büyük ihtimalle gebesin
ben de anlamıyorum pek canım lh testinden gebeliği.inşallah hamilesindir.ama olmasan silik olması gerekirdi galibaAma canim koyu degil ki oyle umitlenmekten korkuyorum
Unutmam sekerimabooo çatlaycam meraktan. unutma haaa
bn baya koyu gördüm cnmAma canim koyu degil ki oyle umitlenmekten korkuyorum
Canim bunu yaptim hemen resmini cektim boyleydi simdi durunca acilmis gibi rengi bilemedim benbn baya koyu gördüm cnm
canım anasayfada ovulasyon testi le gebelik öğrenilir mi diye form var 278 sayfa no su seninkinden silik hamileymiş bi baksanaCanim bunu yaptim hemen resmini cektim boyleydi simdi durunca acilmis gibi rengi bilemedim ben