- Konu Sahibi Kelebek_10
- #1.961
ilk heyecanım ordamısın cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim uzulme insaallah duzelecek hersey ... bol dua dua dua ... ark. Doktorlar cocugunuzun olma ihtimali yuzde 1 demisler ve kadin kendiliginden hamile kaldi masallah... Rabbim dogru zamani biliyor568 di sanırım 10 kattan daha fazla dedi doktor
canım tam bilmiyorum prof doktor orhan bey dedi sakarya eğitim ve araştırma hastanesinde doktor yazı yazdı profa öyle gittikprof. un adı ne cnm netten araştıralım
doktor diyorki ameliyattan sonra 2 ay toparlanma sürecini bekleyecekmişim laporoskopi olacakmış sonra denemeye başlayacakmışız bende hemen tekrarlıyor ama dedim az da olsa şansınız var diyor eşimde araştıralım dedi ameliyat kesin çözüm değilse hemen tüp bebek yaptıralım dedi biz tüp yaptıracağız sanırım[/QUOTE]canımm çok geçmiş olsun çok üzüldüm.peki ameliyattan sonra tüp bebek mi gerekiyormuş normal olamazmıymışki
bencede cnm direk tüp yaptırın.. ilk önce rahim filmi çektir cnm tüpler açıkmı bakılsın sonrada eşin tahlil versin cnm[/QUOTE]doktor diyorki ameliyattan sonra 2 ay toparlanma sürecini bekleyecekmişim laporoskopi olacakmış sonra denemeye başlayacakmışız bende hemen tekrarlıyor ama dedim az da olsa şansınız var diyor eşimde araştıralım dedi ameliyat kesin çözüm değilse hemen tüp bebek yaptıralım dedi biz tüp yaptıracağız sanırım
canım büyük çiko kistlerinde aşılama tutmuyor kistler rahme baskı yapıp düşürüyormuş bebeği tüp bebek daha avantajlıymış soracağım profa ne diyecek bilemiyorumamaliyat olmadan direk aşılama yaptırsanız cuma günü bunu sor istersen cnm
canım tam bilmiyorum prof doktor orhan bey dedi sakarya eğitim ve araştırma hastanesinde doktor yazı yazdı profa öyle gittik[/QU
bu sonucu prof mu dedi canım
cnm bakalım ilk önce rahim filmi çektir ve eşinde tahlil versin cnmcanım büyük çiko kistlerinde aşılama tutmuyor kistler rahme baskı yapıp düşürüyormuş bebeği tüp bebek daha avantajlıymış soracağım profa ne diyecek bilemiyorum
eşinde versin test cnm muhakkak çektir rahim filmini cnmöyle yapacağız canım rahim filmi isteyeceğim doktrdan bakalım prof neler diyecek
doktor diyorki ameliyattan sonra 2 ay toparlanma sürecini bekleyecekmişim laporoskopi olacakmış sonra denemeye başlayacakmışız bende hemen tekrarlıyor ama dedim az da olsa şansınız var diyor eşimde araştıralım dedi ameliyat kesin çözüm değilse hemen tüp bebek yaptıralım dedi biz tüp yaptıracağız sanırım[/QUOTE]canımm çok geçmiş olsun çok üzüldüm.peki ameliyattan sonra tüp bebek mi gerekiyormuş normal olamazmıymışki
inşlh arkadaşım eşimin üzülmesi beni yıkıyor belli etmemeye çalışıyor ama ancak ağladı ağlayacak tı doktordan çıkıncaCanim uzulme insaallah duzelecek hersey ... bol dua dua dua ... ark. Doktorlar cocugunuzun olma ihtimali yuzde 1 demisler ve kadin kendiliginden hamile kaldi masallah... Rabbim dogru zamani biliyor
çok üzüldüm ilk heyecan anlatamam. allahım derman versin şifa versin cnmeşinde versin test cnm muhakkak çektir rahim filmini cnm
umudumuzu yitirmiyoruz her şey düzelecek bunu unutmainşlh arkadaşım eşimin üzülmesi beni yıkıyor belli etmemeye çalışıyor ama ancak ağladı ağlayacak tı doktordan çıkınca
bende çok ağladım birde hastayım körkütük oldum iyice nefes dahi zor alıyorum normalde 35 olması gerekiyormuş değerin benimki 568 aşırı yaçok üzüldüm ilk heyecan anlatamam. allahım derman versin şifa versin cnm
canım büyük bi imtihan bu sizin için.her şerde bi hayır vardır.birbirinize daha çok kenetleneceksiniz bu süreçte.ve sonunda çok mutlu olacaksınız inşallah.dualarım senle canıminşlh arkadaşım eşimin üzülmesi beni yıkıyor belli etmemeye çalışıyor ama ancak ağladı ağlayacak tı doktordan çıkınca