• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

tmm cnm.. cuma günü doktorun iyi birseyler der insallah cnm başlarsınız sizde tüp bebek tedavisine cnm
canım doktorun iyi şeyler söyleyeceğini sanmıyorum tüp bebek tedaviside hemen öyle kolay değil hastane araştırmak gerek nerede nasıl yaptıracağız hiç bilmiyruz allak bullak olduk eşimin dayısı doktor profla konuştuktan sonra onunlada konuşacağız arkadaşları falan varsa tahlilleri göstermesini tavsiyelerini isteyeceğiz inşlh Rabbim hak bir yol gösterir bize

Canim benim Allah yardimcimiz olsun benim ca degerime bile bakmadilar... sende tuplerine baktir aciksa yumurtanda var esinde de sorun yoksa olur insallah

canım doktorun iyi şeyler söyleyeceğini sanmıyorum tüp bebek tedaviside hemen öyle kolay değil hastane araştırmak gerek nerede nasıl yaptıracağız hiç bilmiyruz allak bullak olduk eşimin dayısı doktor profla konuştuktan sonra onunlada konuşacağız arkadaşları falan varsa tahlilleri göstermesini tavsiyelerini isteyeceğiz inşlh Rabbim hak bir yol gösterir bize
insallah cnm tabi zor süreç ama hastane ve doktor çok önemli iyi araştırın cnm

Ben de bu asilamadan sonra olmazsa tup bebek merkezi arayisina giricem canim... bulursam sana da haber ederim..

öyle yapacağız canım rahim filmi isteyeceğim doktrdan bakalım prof neler diyecek
Rahim filmini echomar sisli de cektir kesinlikle tavsiye ederim... hiiiic aci olmadi bnde... normal muayene gibiydi... hatta daha da kolay diyebilirim...o kadar da korkmusum bosu bosuna...

Canim uzulme insaallah duzelecek hersey ... bol dua dua dua ... ark. Doktorlar cocugunuzun olma ihtimali yuzde 1 demisler ve kadin kendiliginden hamile kaldi masallah... Rabbim dogru zamani biliyor
Benim kuzenime sizin cocugunuz olmaz dediler 2 sene once... simdi bebisi kocaman oldu... doktorlar ilahi zamanlamayi bilmez
... gordugunu yorumlar... ama her bebek aslinda bir mucize... milyonda birden daha az bir ihtimal degil sonucta ;)

Back