- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #1.981
ewet cnm çok yüksekmiş bnmde 180 lerdeydi ama düştü doktor direk ameliyat demişti inşallah seninkiside düşerbende çok ağladım birde hastayım körkütük oldum iyice nefes dahi zor alıyorum normalde 35 olması gerekiyormuş değerin benimki 568 aşırı ya
inşlh arkadaşım Allah yardımcımız olsuncanım büyük bi imtihan bu sizin için.her şerde bi hayır vardır.birbirinize daha çok kenetleneceksiniz bu süreçte.ve sonunda çok mutlu olacaksınız inşallah.dualarım senle canım
bilmiyorum ki muayene etmedi tekrardan eşim kaydetmiş konuşmaları yüklerim buraya dinlersiniz sizdeiltihap neden oluşmus cnm yaran geçmişmi peki
tamam cnm yükle bekliorumbilmiyorum ki muayene etmedi tekrardan eşim kaydetmiş konuşmaları yüklerim buraya dinlersiniz sizde
canım eşim evde yok dışarı çıktı hava almak istedi gelince yüklerim tamam mıtamam cnm yükle bekliorum
tmm cnm.. cuma günü doktorun iyi birseyler der insallah cnm başlarsınız sizde tüp bebek tedavisine cnmcanım eşim evde yok dışarı çıktı hava almak istedi gelince yüklerim tamam mı
canım doktorun iyi şeyler söyleyeceğini sanmıyorum tüp bebek tedaviside hemen öyle kolay değil hastane araştırmak gerek nerede nasıl yaptıracağız hiç bilmiyruz allak bullak olduk eşimin dayısı doktor profla konuştuktan sonra onunlada konuşacağız arkadaşları falan varsa tahlilleri göstermesini tavsiyelerini isteyeceğiz inşlh Rabbim hak bir yol gösterir bizetmm cnm.. cuma günü doktorun iyi birseyler der insallah cnm başlarsınız sizde tüp bebek tedavisine cnm
insallah cnm tabi zor süreç ama hastane ve doktor çok önemli iyi araştırın cnmcanım doktorun iyi şeyler söyleyeceğini sanmıyorum tüp bebek tedaviside hemen öyle kolay değil hastane araştırmak gerek nerede nasıl yaptıracağız hiç bilmiyruz allak bullak olduk eşimin dayısı doktor profla konuştuktan sonra onunlada konuşacağız arkadaşları falan varsa tahlilleri göstermesini tavsiyelerini isteyeceğiz inşlh Rabbim hak bir yol gösterir bize
hayırlı akşamlar arkadaşımnm bn çokıyorum kendine iyi bak herşey gönlünce olsun dualarım seninle...
Ben de bu asilamadan sonra olmazsa tup bebek merkezi arayisina giricem canim... bulursam sana da haber ederim..canım doktorun iyi şeyler söyleyeceğini sanmıyorum tüp bebek tedaviside hemen öyle kolay değil hastane araştırmak gerek nerede nasıl yaptıracağız hiç bilmiyruz allak bullak olduk eşimin dayısı doktor profla konuştuktan sonra onunlada konuşacağız arkadaşları falan varsa tahlilleri göstermesini tavsiyelerini isteyeceğiz inşlh Rabbim hak bir yol gösterir bize
Rahim filmini echomar sisli de cektir kesinlikle tavsiye ederim... hiiiic aci olmadi bnde... normal muayene gibiydi... hatta daha da kolay diyebilirim...o kadar da korkmusum bosu bosuna...öyle yapacağız canım rahim filmi isteyeceğim doktrdan bakalım prof neler diyecek
Benim kuzenime sizin cocugunuz olmaz dediler 2 sene once... simdi bebisi kocaman oldu... doktorlar ilahi zamanlamayi bilmezCanim uzulme insaallah duzelecek hersey ... bol dua dua dua ... ark. Doktorlar cocugunuzun olma ihtimali yuzde 1 demisler ve kadin kendiliginden hamile kaldi masallah... Rabbim dogru zamani biliyor
Eki Görüntüle 1493880 Goruyor musunuz kizlar
Yok canim benim ovulasyon testi oHamilemisim canimm..cok sevindimm..:)
Bursa da soranus tup bebek te. Ama sonra jimere devam ettim hamilelik olusunca.Amin canim nerede yaptin tup bebek tedavini?
Canim hamileyim diye basliyor ya bi an sen sandim insaallah Rabbim isteyen herkese bizlere nasip eder bu duyguyu
Gecmis olsunn..ins en kisa zamanda saglgina kavusursun canim.kötü haber arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?