kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Ya kizlar bir sey soracagim simdi ben 20 martta regl oldum. 27sinde yikandim. Ama reglim az geldigi icin suphelendim. Neyse 29unda iliski oldu. Ben gecen ay adetimden suphelendim diye 2 nisanda kan testi yaptirdim. Test sonucum 2.3 cikti. Acaba gebelik olustu da yavas yavas yukseliyor mu? Sizce bu mumkun mu? simdi de bu takildi kafama. yani supheli iliskiden 5 gün sonra kanda belli olur mu ki?
Adetimi 17 nisanda bekliyorum.
Acaba ayin 10unda tekrar kan testi yaptirsam mi? Belki de gebeyim. Ben negatif diye dusunmustum. Ama negatif olunca benim hep 0 cikiyordu beta hcg.. bu sefer 2.3 cikti??

5 aşağısı negatif malesef benim başıma da geldi ıkı küsür çıkmıştı ümitlenmiştim ama sonrasında adet oldum

netten alsam 1 haftayı geçer gelmesi ben yine önemli günleri kaçırmış olucam.laboquick testim.şu an yarın doktora gitsem mi diye düşünüyorum ciddi ciddi..doktor da yakın değil ki
yumurtana baktirabilirsin kuzum ama bikac gun daha bekle bence 17.gun fln yumurtlayblrsn 2gunde geliyomus test benim daha gelmedi ama

21melek ve kumral ada bende fen calisiyomusunuz ben daha atanamadim atma bekliyorum secimden once ama oda olmucak hem is yok hem bebis ay zumrelerimm benim
Ben atandim canım... Insaallah Rabbim hayırlısını nasip etsin emeklerinin karşılığını alırsın inşaallah canim. Sınıfcı alımını bırakıp biraz da branşlara baksalarmis keske

Aslında çok yoruldum bırakmak istedim de son 2 ay sabret dedim...
Ya sen de merak ediyor musun spermler naptin acaba yumurtaya ulaşabildi mi diye yoksa deli tavuk gibi dönüyorlar mi icerde
heheheheh canım 40 milyon spermin 25 30 tanesi rahimden içeriye girebiliyormuş diğerleri vajinada ölüyorlarmış şanslı bir tanesi de bizim güzel yumurtamızı döllemeyi başarıyormuş inşşlh başarılı olmuştur diye düşünmek istiyorum

Bişey sorcam canım eşim Sperm tahlilinde 3 cc deki toplam Sperm mi önemli yoksa 1 cc deki mi

Ben atandim canım... Insaallah Rabbim hayırlısını nasip etsin emeklerinin karşılığını alırsın inşaallah canim. Sınıfcı alımını bırakıp biraz da branşlara baksalarmis keske
cnim sorma ya cok uzuldumolur kesin diyoduk ama az aldilar srn ne zamandir nerde calisiyosun zumrem bebek ne zamandir istiyodun insalahhh olur zumrem

kızlarrr test silikleşti çok şükür yani yumurtam çatladı inşşlh

Eklentiler

• DSCN2432.JPG
    61,9 KB · Görüntüleme: 50
  • DSCN2431.JPG
    59,9 KB · Görüntüleme: 34
cnim sorma ya cok uzuldumolur kesin diyoduk ama az aldilar srn ne zamandir nerde calisiyosun zumrem bebek ne zamandir istiyodun insalahhh olur zumrem
Canim ben mersin deyim 5 yilligim. .. 2 yildir evliyim 1 yıldır çocuk düşünüyorum. Çikolata kistim var benim.yarismaci arkadaşlara başarılar diliyorum canım herseyin hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…