kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

merhaba yol arkadaşlarım nasılsınız..neler yaptınız görüşmeyeli..kaldı 14 günüm..:)..buarada belimde agrı var ins bebişten dolayıdır..:).

az kalmıs canım..biraz daha sabret günün geçince test yap..öncesinde hiç yapma..kanda gebelik testlerinide bilmiyorum gecen ay ben yaptırmıştım..025 cıkmıştı.ertesi günde adet olmuştum..

Ya idrar testi yaptim sabah çünkü uyuyamafim meraktan. Bakin su cikti. Hicbir anlam veremedim..

Sanki ikinci cizgi var ama tam t noktasinin altinda degil..

oyle bebegim haklisin Allah yardimcimiz olsun insallah

CANim yumurtan catlamistir ondandir benimde ole oluyo

CANim yumurtan catlamistir ondandir benimde ole oluyo

i
merhaba yol arkadaşlarım nasılsınız..neler yaptınız görüşmeyeli..kaldı 14 günüm..:)..buarada belimde agrı var ins bebişten dolayıdır..:).
nsallah canim..benim daha yumurtlama donemime cok var aovulasyn testim gelmedi henuz ole canim baskada evdeyim sklym

kızlar yaaa nedendir bilmem bugün içim çok sıkılıyor .sanki zaman hiç geçmiyor.bazen de çok umutsuzluğa düşüyorum gün içinde.hislerim sürekli olmadı olmadı deyip duruyor.offf çok sıkıldım

Olur öyle arada canım dua et bol bol.olacak inşaallah hepimizin bebisin hatta yıllar sonra belki bu yazdiklarimizi okuyup gulcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…