- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #1.001
Yaptırın kuzum hemen biliyorsun di mi 3 gün ilişki yok 4. Gün Sperm verecek eşinahh kuşum ben anlamam ki biz hiç yaptırmadık sperm tahlili bu ayda olmazsa gidip yaptıracağız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptırın kuzum hemen biliyorsun di mi 3 gün ilişki yok 4. Gün Sperm verecek eşinahh kuşum ben anlamam ki biz hiç yaptırmadık sperm tahlili bu ayda olmazsa gidip yaptıracağız
bilmiyorumm öylemii ya ben hiç araştırmadım bu konuları üroloji bölümüne gideceğiz sperm tahlili isteyeceğiz diye biliyorum onuda sizden öğrendimYaptırın kuzum hemen biliyorsun di mi 3 gün ilişki yok 4. Gün Sperm verecek eşin
simdiden gelecek ayin hesbini yapma gulum olumsz dusunme gerci bende hep olumsuz dusunuyorum bu ay niyeyse hic umudum yok test istedim ama bu ay da olmucak gibiinşşlh canım ya inşşlh tutar bu ay tutmazsa bendeki kistin yapışıklık yapması sebebiyle yada eşimden diyeceğim doktora gideceğiz
Urolojiye gittiğinizde size sorar zaten en son ne zaman ilişki oldu diye eğer 3 gün perhiz uyguladiysaniz o gün sperm verebilir ama uygulamadiysani 3 gün ilişki yok 4. Gün gel der.siz hazırlıklı gidin canimbilmiyorumm öylemii ya ben hiç araştırmadım bu konuları üroloji bölümüne gideceğiz sperm tahlili isteyeceğiz diye biliyorum onuda sizden öğrendim
simdiden gelecek ayin hesbini yapma gulum olumsz dusunme gerci bende hep olumsuz dusunuyorum bu ay niyeyse hic umudum yok test istedim ama bu ay da olmucak gibiinşşlh canım ya inşşlh tutar bu ay tutmazsa bendeki kistin yapışıklık yapması sebebiyle yada eşimden diyeceğim doktora gideceğiz
canım biz aslında nisanın 3 nde doktora gidecektik tam 2 ay dolmuştu kontrol zamanımdı ancak en son adetim 2 gün çok şiddetli ağrı ve kanama ile oldu son 2 gün lekelenme şeklinde oldu bende kistlerin gitmiş olabileceği ihtimali ile bu ay umutlandım eşime söyledim oda 1 ay daha bekleyelim ozaman dedi eğer olmazsa bu ay bir daha ki aya mecbur doktorasimdiden gelecek ayin hesbini yapma gulum olumsz dusunme gerci bende hep olumsuz dusunuyorum bu ay niyeyse hic umudum yok test istedim ama bu ay da olmucak gibi
canım ben kan tahlili ile olacak diye biliyordum nasıl olacak diğer türlü eşim spermlerini nasıl verecek çok sıkıntılı işleer yaUrolojiye gittiğinizde size sorar zaten en son ne zaman ilişki oldu diye eğer 3 gün perhiz uyguladiysaniz o gün sperm verebilir ama uygulamadiysani 3 gün ilişki yok 4. Gün gel der.siz hazırlıklı gidin canim
Canim bi kap verecekler size . Oraya spermleri ni koyacak bu kadarcanım ben kan tahlili ile olacak diye biliyordum nasıl olacak diğer türlü eşim spermlerini nasıl verecek çok sıkıntılı işleer ya
tuvalette halledecek yani yapacak bişey yok evden hazırlayıp gitseydik uff benim eşim sinirli yaaa nasl olacak bakalımCanim bi kap verecekler size . Oraya spermleri ni koyacak bu kadar
Canim özel hastanede yaptırırsaniz özel odalar var ama devlette yaparsanız wc malsf. Benim eşim ilk sperm testini tip Fak. Verdi zor olmuş biraz tabi. Sonra özel hast. Verdi evimiz hast. 5 dk evde yaptı gittituvalette halledecek yani yapacak bişey yok evden hazırlayıp gitseydik uff benim eşim sinirli yaaa nasl olacak bakalım
insallahh gerek kalmicak melegimiz gelcek esine supriz yaparsin insllah ozaman doktora gidicez diye cikarip bebek kiyafeti bakarsin ins.bende eger hamile olursam bigun pasta yapip uzerine baba ben geliyorum agzini burnunu dagitirim akilli ol yazmayi dusunuyorum ay ben yine bos hayallere kapildim bos olunca iste napaymcanım biz aslında nisanın 3 nde doktora gidecektik tam 2 ay dolmuştu kontrol zamanımdı ancak en son adetim 2 gün çok şiddetli ağrı ve kanama ile oldu son 2 gün lekelenme şeklinde oldu bende kistlerin gitmiş olabileceği ihtimali ile bu ay umutlandım eşime söyledim oda 1 ay daha bekleyelim ozaman dedi eğer olmazsa bu ay bir daha ki aya mecbur doktora
canım biz özel hastanede yaptırsak bile evimiz il merkezine 2 saat uzaklıkta Allahım inşşlh tutarda bunlara gerek kalmazCanim özel hastanede yaptırırsaniz özel odalar var ama devlette yaparsanız wc malsf. Benim eşim ilk sperm testini tip Fak. Verdi zor olmuş biraz tabi. Sonra özel hast. Verdi evimiz hast. 5 dk evde yaptı gitti
ah canım inşşlh boş değil neden öyle diyorsun ki bakarsın bu ay hamile kalmışsıni
insallahh gerek kalmicak melegimiz gelcek esine supriz yaparsin insllah ozaman doktora gidicez diye cikarip bebek kiyafeti bakarsin ins.bende eger hamile olursam bigun pasta yapip uzerine baba ben geliyorum agzini burnunu dagitirim akilli ol yazmayi dusunuyorum ay ben yine bos hayallere kapildim bos olunca iste napaym
ay insallah canim bilmiyorum ki hayat buara bna hic gulmuyo esimle aramda limoni biraz bu ay pek umutlu dgilm ovulasyon testi istedik netten bakalm ama bilmiyorum ole garip bi hisim var inssss bebegim insssah canım inşşlh boş değil neden öyle diyorsun ki bakarsın bu ay hamile kalmışsın
canım umutsuz olma umutsuzluk inançsız insanların işidir bizim Rabbimiz var elhamdülillah bizi bizden daha iyi bilen gözeten kalbindekileri samimane Ona ilet inşlh karşılıksız kalmayacak eşinle arandakiler düzelir emin ol çünkü insan aynı evin içinde olunca elin değer ayağın değer bir tebessüm kalpleri ısıtıverir Allahın izniyleay insallah canim bilmiyorum ki hayat buara bna hic gulmuyo esimle aramda limoni biraz bu ay pek umutlu dgilm ovulasyon testi istedik netten bakalm ama bilmiyorum ole garip bi hisim var inssss bebegim insss
teşekkür ederim canım bugün siliklişeti çizgi çok şükür çatladı demekki yumurtam
16 nisan canım inşaallah hayırlısı olsun. Benim bat gecikmezdi hiç soğan dan sonra değişti birazkumrul ada canim senin bat ne zamandi ins bu ay sendende mujdeyi aliriz canim zumrem ayin en son gunu. benim bat im gecikedebilir anlayamiyorum pcoluyum ya
5 aşağısı negatif malesef benim başıma da geldi ıkı küsür çıkmıştı ümitlenmiştim ama sonrasında adet oldum