kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

[QUOTE="ilk heyecan, post: 40333472, member: 6481hafalineden ki canım[/QUOTE]
Visanneyi biraksam mi die cnm diger doktorda iki hafalik ilac verdi,, ama gecip gecmeyecegide belli degil cok daraldim allahim yardimci olur insallah ... O yuzden canim

[QUOTE="ilk heyecan, post: 40333472, member: 6481hafalineden ki canım
Visanneyi biraksam mi die cnm diger doktorda iki hafalik ilac verdi,, ama gecip gecmeyecegide belli degil cok daraldim allahim yardimci olur insallah ... O yuzden canim[/QUOTE]
ahh kuşum biraz akışına bırak bakalım doğum doktoruna gidesiye kadar hapını içmeye devam et diğer grip ilaçlarını da kullan ihmal etme ki çalışmalara başlayasıya kadar iyileşesin

Visanneyi biraksam mi die cnm diger doktorda iki hafalik ilac verdi,, ama gecip gecmeyecegide belli degil cok daraldim allahim yardimci olur insallah ... O yuzden canim
ahh kuşum biraz akışına bırak bakalım doğum doktoruna gidesiye kadar hapını içmeye devam et diğer grip ilaçlarını da kullan ihmal etme ki çalışmalara başlayasıya kadar iyileşesin[/QUOTE]
Cnm grip haplarimi doktora gosterip oyle baslayacam visanneyi kullanirken her turlu hap icemezsin

ahh kuşum biraz akışına bırak bakalım doğum doktoruna gidesiye kadar hapını içmeye devam et diğer grip ilaçlarını da kullan ihmal etme ki çalışmalara başlayasıya kadar iyileşesin
Cnm grip haplarimi doktora gosterip oyle baslayacam visanneyi kullanirken her turlu hap icemezsin[/QUOTE]
canım bişey olmaz ya visanne günde 1 defa zaten birini sabah içiyorsan diğerlerinide akşam kullan bir an önce gribi üzerinden atmaya bak

ah canım tüm hafta çalışıyorsun zaten hafta sonu dinlenseydin daha iyi olurdu tabi senin bileceğin iş
Aslında çok yoruldum bırakmak istedim de son 2 ay sabret dedim...
Ya sen de merak ediyor musun spermler naptin acaba yumurtaya ulaşabildi mi diye yoksa deli tavuk gibi dönüyorlar mi icerde

hoş bulduk canım...
tebrik ediyorum bu arada seni cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…