- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 108
- 36
- Konu Sahibi Kelebek_10
neden ki canımSizinkisi daha guzelmis ne guzel calisma yapmisiniz bnm kafam allak bullak cnm ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden ki canımSizinkisi daha guzelmis ne guzel calisma yapmisiniz bnm kafam allak bullak cnm ya
inşşlh arkadaşım Rabbim mis kokusunu içimize çekebilmeyi nasip etsin[/QUOTE]İnsallah tutmustur ve tutunmaya baslas bebeis cnm
Visanneyi biraksam mi die cnm diger doktorda iki hafalik ilac verdi,, ama gecip gecmeyecegide belli degil cok daraldim allahim yardimci olur insallah ... O yuzden canim[/QUOTE][QUOTE="ilk heyecan, post: 40333472, member: 6481hafalineden ki canım
ahh kuşum biraz akışına bırak bakalım doğum doktoruna gidesiye kadar hapını içmeye devam et diğer grip ilaçlarını da kullan ihmal etme ki çalışmalara başlayasıya kadar iyileşesin[/QUOTE]Visanneyi biraksam mi die cnm diger doktorda iki hafalik ilac verdi,, ama gecip gecmeyecegide belli degil cok daraldim allahim yardimci olur insallah ... O yuzden canim
Cnm grip haplarimi doktora gosterip oyle baslayacam visanneyi kullanirken her turlu hap icemezsin[/QUOTE]ahh kuşum biraz akışına bırak bakalım doğum doktoruna gidesiye kadar hapını içmeye devam et diğer grip ilaçlarını da kullan ihmal etme ki çalışmalara başlayasıya kadar iyileşesin
inşşlh canım hoşgeldinselam bende varımm ıkınci bebiş için uğraşıyoruz bu ay nasip olur inşallah
Hafta sonu da çalışıyorum ben kurs var malsfaynen canım ya bu hafta sonları çok çabuk bitiyo. hafta içi geçmek bilmiyor gün sayıyorum resmen
merhaba canım hoşgeldininşallahselam bende varımm ıkınci bebiş için uğraşıyoruz bu ay nasip olur inşallah
benim köy okulu kurs yok o yüzden.yorucu oluyordur yaHafta sonu da çalışıyorum ben kurs var malsf
canım öpüyorum hayırlı geceler moralini yüksek tutKizlar bana musade bn cikiyorum hayirli geceler herkese
kurs olunca çok yoruluyorsunuz gerçekten bende eşimden biliyorum Allah yardımcınız olsunHafta sonu da çalışıyorum ben kurs var malsf
Evet canim yoğun oluyoruz . Geliyorum ister istemez uyuyaksliyorum.aslinda ben kurs vermiyordum sonra çocuk konusunu stres yapmaya başlayınca çalışayım dedimkurs olunca çok yoruluyorsunuz gerçekten bende eşimden biliyorum Allah yardımcınız olsun
Evet canim.yaz tatili gelse bir an önce ve biz hamile olsak ay ne güzel olurdubenim köy okulu kurs yok o yüzden.yorucu oluyordur ya
ah canım tüm hafta çalışıyorsun zaten hafta sonu dinlenseydin daha iyi olurdu tabi senin bileceğin işEvet canim yoğun oluyoruz . Geliyorum ister istemez uyuyaksliyorum.aslinda ben kurs vermiyordum sonra çocuk konusunu stres yapmaya başlayınca çalışayım dedim
Aslında çok yoruldum bırakmak istedim de son 2 ay sabret dedim...ah canım tüm hafta çalışıyorsun zaten hafta sonu dinlenseydin daha iyi olurdu tabi senin bileceğin iş
hoş bulduk canım...kızlarr günaydın az önce kalktım ve ilk iş ovu testi yapmak oldu vee yine tam iki koyu çizgi çok şükür Rabbime akşam ilişki olmadı eşimin hiç umrunda değil bugünde uyuyor daha bakalım ne zaman keyfi olacak neyse ben yumurtluyorum ya çok mutluyum geçen ayda karnı ağrıyordu yumurtladığım günler