kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

inşşlh canım ya inşşlh tutar bu ay tutmazsa bendeki kistin yapışıklık yapması sebebiyle yada eşimden diyeceğim doktora gideceğiz
simdiden gelecek ayin hesbini yapma gulum olumsz dusunme gerci bende hep olumsuz dusunuyorum bu ay niyeyse hic umudum yok test istedim ama bu ay da olmucak gibi

bilmiyorumm öylemii ya ben hiç araştırmadım bu konuları üroloji bölümüne gideceğiz sperm tahlili isteyeceğiz diye biliyorum onuda sizden öğrendim
Urolojiye gittiğinizde size sorar zaten en son ne zaman ilişki oldu diye eğer 3 gün perhiz uyguladiysaniz o gün sperm verebilir ama uygulamadiysani 3 gün ilişki yok 4. Gün gel der.siz hazırlıklı gidin canim

inşşlh canım ya inşşlh tutar bu ay tutmazsa bendeki kistin yapışıklık yapması sebebiyle yada eşimden diyeceğim doktora gideceğiz
simdiden gelecek ayin hesbini yapma gulum olumsz dusunme gerci bende hep olumsuz dusunuyorum bu ay niyeyse hic umudum yok test istedim ama bu ay da olmucak gibi

canım biz aslında nisanın 3 nde doktora gidecektik tam 2 ay dolmuştu kontrol zamanımdı ancak en son adetim 2 gün çok şiddetli ağrı ve kanama ile oldu son 2 gün lekelenme şeklinde oldu bende kistlerin gitmiş olabileceği ihtimali ile bu ay umutlandım eşime söyledim oda 1 ay daha bekleyelim ozaman dedi eğer olmazsa bu ay bir daha ki aya mecbur doktora

Urolojiye gittiğinizde size sorar zaten en son ne zaman ilişki oldu diye eğer 3 gün perhiz uyguladiysaniz o gün sperm verebilir ama uygulamadiysani 3 gün ilişki yok 4. Gün gel der.siz hazırlıklı gidin canim
canım ben kan tahlili ile olacak diye biliyordum nasıl olacak diğer türlü eşim spermlerini nasıl verecek çok sıkıntılı işleer ya

tuvalette halledecek yani yapacak bişey yok evden hazırlayıp gitseydik uff benim eşim sinirli yaaa nasl olacak bakalım
Canim özel hastanede yaptırırsaniz özel odalar var ama devlette yaparsanız wc malsf. Benim eşim ilk sperm testini tip Fak. Verdi zor olmuş biraz tabi. Sonra özel hast. Verdi evimiz hast. 5 dk evde yaptı gitti

i
insallahh gerek kalmicak melegimiz gelcek esine supriz yaparsin insllah ozaman doktora gidicez diye cikarip bebek kiyafeti bakarsin ins.bende eger hamile olursam bigun pasta yapip uzerine baba ben geliyorum agzini burnunu dagitirim akilli ol yazmayi dusunuyorum ay ben yine bos hayallere kapildim bos olunca iste napaym

Canim özel hastanede yaptırırsaniz özel odalar var ama devlette yaparsanız wc malsf. Benim eşim ilk sperm testini tip Fak. Verdi zor olmuş biraz tabi. Sonra özel hast. Verdi evimiz hast. 5 dk evde yaptı gitti
canım biz özel hastanede yaptırsak bile evimiz il merkezine 2 saat uzaklıkta Allahım inşşlh tutarda bunlara gerek kalmaz

ah canım inşşlh boş değil neden öyle diyorsun ki bakarsın bu ay hamile kalmışsın

kumrul ada canim senin bat ne zamandi ins bu ay sendende mujdeyi aliriz canim zumrem ayin en son gunu. benim bat im gecikedebilir anlayamiyorum pcoluyum ya

ah canım inşşlh boş değil neden öyle diyorsun ki bakarsın bu ay hamile kalmışsın
ay insallah canim bilmiyorum ki hayat buara bna hic gulmuyo esimle aramda limoni biraz bu ay pek umutlu dgilm ovulasyon testi istedik netten bakalm ama bilmiyorum ole garip bi hisim var inssss bebegim insss

ay insallah canim bilmiyorum ki hayat buara bna hic gulmuyo esimle aramda limoni biraz bu ay pek umutlu dgilm ovulasyon testi istedik netten bakalm ama bilmiyorum ole garip bi hisim var inssss bebegim insss
canım umutsuz olma umutsuzluk inançsız insanların işidir bizim Rabbimiz var elhamdülillah bizi bizden daha iyi bilen gözeten kalbindekileri samimane Ona ilet inşlh karşılıksız kalmayacak eşinle arandakiler düzelir emin ol çünkü insan aynı evin içinde olunca elin değer ayağın değer bir tebessüm kalpleri ısıtıverir Allahın izniyle

kızlar kasıklarımın ön tarafında çok şiddetli ağrılarım var 1 saat önce başladı kıvrandırıyor kistlermi yapıyor acaba sürekli gazım var k.bakmayın ve sürekli akıntım var şeffaftı sabah yumurta akı kıvamındaydı şimdi ise beyaz renge döndü neden böyle oluyor kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…