- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 108
- 36
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
bende öyle yapıyorum canım son 2 aydır fazla üzülmüyorum diyeceğim ama üzülüyorum aslında sadece içimde yaşıyorum sanırımHiç belli olmaz canım kısmet hayırlısı ... ben olumsuz olsa da uzulmuyorum artık çok önümüzdeki maçlara bakiyorum
kuşum napıyorsun yoktun bugün forumdaİyi aksamlar kizlar,, nasiliz bugun kader arkadasim cok sevindim tutar insallah.. Kumral ada insallah seninkide tutar cnm :))
canım iyiyim sen nasılsın bugün güzeldi çok şükürkızlar nasılsınız bugün?
iyiyim canım.biraz temizlik yaptım sonra uyumuş kalmışım 3 saatcanım iyiyim sen nasılsın bugün güzeldi çok şükür
yok canım yumurtlama döneminde artıyor diye biliyorum ben sabah geç uyandık genişş genişş eşimle kahvaltı ettik benim eşimde öğretmen çok yoruluyor birde hafta sonu kursları var cumartesileri de çalışıyor pazar günü bende onun rahatı için uğraşıyorum temizlik falan yapmıyorum hiçiyiyim canım.biraz temizlik yaptım sonra uyumuş kalmışım 3 saatgece nasıl uyucaksam artık. bişey sorcam canım bu ateş ölçme yönteminde adete yakın artması mı gerekiyodu nasıl oluyodu o? bu arada sen neler yaptın bugün?
salı yap canım eğer yine silik çıkarsa bu defa akıntını gözlemle kasıklarına dikkat et sıcak tut inşşlh hemen yumurtlarsın sendeben de öyle düşündüm salı yaparım artık
iyi yapmışsın canım.şimdi bira araştırdım bak yazıyım şöyle oluyormuş.yok canım yumurtlama döneminde artıyor diye biliyorum ben sabah geç uyandık genişş genişş eşimle kahvaltı ettik benim eşimde öğretmen çok yoruluyor birde hafta sonu kursları var cumartesileri de çalışıyor pazar günü bende onun rahatı için uğraşıyorum temizlik falan yapmıyorum hiç
haydi inşşlh canım benimiyi yapmışsın canım.şimdi bira araştırdım bak yazıyım şöyle oluyormuş.
canım yumurtlama öncesi hafif bi düşüş ve ardından yükselme oluyo ki sanırım 0,5 derece falan adetine 2 gün kala düşüşe geçiyo 2 gün sonra gibi adet oluyorsun.eğer düşmezse hamile demekmiş. ben bugün ve dün ölçtüm 37.1 inşallah düşmez
Ewet cnm esimle bugun gezdik cnmsen napiyon tatlimkuşum napıyorsun yoktun bugün forumda
vaay 6 mart baya koyuymuş.kısmet canım bu ay tuttu belkide bebişinhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/dscn2371-jpg.1443115/ kızlar bunlarda geçen ayki ovu testlerimdi ahh ahh eşim hastaydı ilişki olmamıştı pek
ohhh ne güzelll ben hep evdeydim eşim yorgundu ilişki oldu bugün çok şükürEwet cnm esimle bugun gezdik cnmsen napiyon tatlim
evet canım geçen ay daha koyu yakalamıştım bu ay da koyu ama geçen ay çok barizdi ahh inşşlh tutmuşturvaay 6 mart baya koyuymuş.kısmet canım bu ay tuttu belkide bebişin
Cok sevindim cnm olduguna okudum mesajlarinizi cvpta yazdimohhh ne güzelll ben hep evdeydim eşim yorgundu ilişki oldu bugün çok şükür
İnsallah tutmustur ve tutunmaya baslas bebeis cnm[/QUOTE]İnsallah27melek, post: 40333272, member: 501864"]vaay 6 mart baya koyuymuş.kısmet canım bu ay tuttu belkide bebişin
inşallah canımevet canım geçen ay daha koyu yakalamıştım bu ay da koyu ama geçen ay çok barizdi ahh inşşlh tutmuştur
h.g kuşum bugün hava çok güzeldi ama biz evdeydik ne yazıkkiBn geldimmm:)
Sizinkisi daha guzelmis ne guzel calisma yapmisiniz bnm kafam allak bullak cnm yah.g kuşum bugün hava çok güzeldi ama biz evdeydik ne yazıkki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?