kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Off off kızlar ben bıktım çocuk olmamasinda da vardır bi hayir. Eşim ve ailesi bunaldım birikti içimde bunun sonu ayrılık gibi ...

Off off kızlar ben bıktım çocuk olmamasinda da vardır bi hayir. Eşim ve ailesi bunaldım birikti içimde bunun sonu ayrılık gibi ...
Ayy öyle deme canım insan bunu dile getirince bile yıkılsın sabır canım sabır rabbim belliki seni sınıyor allaha sığın yanlış anlama ama eşini yönlendirmek için dualar var büyü değil tabiki sadece dua dene bunları işine yarar mutlaka internete mutlaka bak

Bilmiyorum eşim böyle değildi ne oldu anlamıyorum. Sürekli orda skldm artık . Eşimi kullanıyorlar bunun farkında değil şoför olarak çalışıyor onlara

Bilmiyorum eşim böyle değildi ne oldu anlamıyorum. Sürekli orda skldm artık . Eşimi kullanıyorlar bunun farkında değil şoför olarak çalışıyor onlara
O herkeste var tatlım evlenene kadar sen herşeyisin evlenince onlar herşeyi olur sen hiçbişi boşver olmuyor biliyorum ama boşver sonunda hastalık sahibi olursun ben mesele göz seyirmesine sahip oldum sinirlenince gözüm falan seyiriyor boşver kendine dön kendine değer ver baka şeylerle ilgilen dağıt kafanı

Hakinda hayirlisi ne ise o olsun bencede internetten arstir dualar var sana baglamak icin

O dua nasıl bir dua canım edeyim nette birsürü bişiler cikti

Cok tesekkurler canim bende sizlerden hayirli haberlerinizi bekliyorum dort gozle ins..:) cogu arkadasimla ayni zamanlarda adet gunlerimiz..art arda yazariz ins..:*[/QUOTE] insallah canim ovulasyon testi yapiyodun demi hepumiz birbirimize dua edelim ins gruptaki her arkadasim hamile kalir bu ay ve birlikte yeni topicle bebisimizin gelis gunlerini sayariz bu sefer adet gunu yerine ins bu sefer mutluluk gozyaslarimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…