- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- Konu Sahibi Kelebek_10
IgneninKizlar yarin ignenin 14. Gunu be adetimede 3 gun var sizce test yapayimmi korkuyormmm. Bu arada isteksizlj bizdede var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
IgneninKizlar yarin ignenin 14. Gunu be adetimede 3 gun var sizce test yapayimmi korkuyormmm. Bu arada isteksizlj bizdede var
IGNEDEN etkisi geçmiştir canım yapsan çıkabilir. Inşallah hamissindirKizlar yarin ignenin 14. Gunu be adetimede 3 gun var sizce test yapayimmi korkuyormmm. Bu arada isteksizlj bizdede var
Evt cnm insallah...Ama korkuyorum ya negatif gormekten bıktım..Negatif gordugm gun birde qdet oldugm gun resmen depresyona giriyormIGNEDEN etkisi geçmiştir canım yapsan çıkabilir. Inşallah hamissindir
Canim herseyin hayırlısı. Inşallah olacak bi gün bizim deEvt cnm insallah...Ama korkuyorum ya negatif gormekten bıktım..Negatif gordugm gun birde qdet oldugm gun resmen depresyona giriyorm
Selam canım nasılsın bakalım .Kızlar ben geldim.Nasılsıniz belirtiler başladımı ne alemdesnz
Tuhaf im belirti yok ama 2 gündür çok halsizim ve bugün bi uyumsm 2 buçuk saat sonra kalktım bide şu akinti ne zman başlıyor bende hiç bişey yok olmadimi acabaSelam canım nasılsın bakalım .
benimde bat 15 nisan kızlar yarın yumurtlama günüm ovulasyona başlayacağım yarın bakalım işlh bu ay tutarBenim de adet gunum 16 nisan ama benim yumurtlama günüm geliyor ama ağrım kanamam var olmaz daha bişey
bence yapma adetinin geçmesini bekle üzülme sonra çıkmaz daha çünküKizlar yarin ignenin 14. Gunu be adetimede 3 gun var sizce test yapayimmi korkuyormmm. Bu arada isteksizlj bizdede var
İns nisan ayinda hepimiz mutlu haberlerimizi paylasiriz burada canim..kafaya takincada olmuyor derler ama napalim elimizde diil iste..19 nisan gelirmi acep iple cekiyorum o gunu..:)
hayirli haberlerini bekliyoz tatlim ben adetimin 3.gunundeyim ben pkolu oldugumdan acikcasi adet gunumu bilmiyotun elde dgil dedigin gibi ya takiyoruz iste elfe degilİns nisan ayinda hepimiz mutlu haberlerimizi paylasiriz burada canim..kafaya takincada olmuyor derler ama napalim elimizde diil iste..19 nisan gelirmi acep iple cekiyorum o gunu..:)
Ya kızlar dün gece tuvalette benden parça geldibenimde bat 15 nisan kızlar yarın yumurtlama günüm ovulasyona başlayacağım yarın bakalım işlh bu ay tutar
canım belki tüplerin içinde ki parçalardır onlar yada kistin patladı onun parçalarıYa kızlar dün gece tuvalette benden parça geldi
Cnm hsgd sonrasi degipmi korkma bendende hsgden ciktigimda gelmstiYa kızlar dün gece tuvalette benden parça geldi
Canim hsg den çıktım normal kırmızı geldi bugün 4. Gunum hsg den sonra normal miCnm hsgd sonrasi degipmi korkma bendende hsgden ciktigimda gelmsti
Evt cnm korkma olabiliyoms bole seyler yinede dr gittiginde bi sorarsnCanim hsg den çıktım normal kırmızı geldi bugün 4. Gunum hsg den sonra normal mi
inşallah umutların boşa çıkmaz canım..ne zamandır bekliyosunBende hiç umut olmaz ama bu ay bi umutluyum ben gereksiz bi şekilde hiç sevmem umutlanmayı sonra çok ağlıyorum
bakmayin
hayirli haberlerini bekliyoz tatlim ben adetimin 3.gunundeyim ben pkolu oldugumdan acikcasi adet gunumu bilmiyotun elde dgil dedigin gibi ya takiyoruz iste elfe degil
3 yıl canım dile kolayinşallah umutların boşa çıkmaz canım..ne zamandır bekliyosun
gelir canım gelir ne kaldı şurda 19 nisana canım inşallah mücdeli haber verirsinİns nisan ayinda hepimiz mutlu haberlerimizi paylasiriz burada canim..kafaya takincada olmuyor derler ama napalim elimizde diil iste..19 nisan gelirmi acep iple cekiyorum o gunu..:)