kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Cok tesekkurler canim bende sizlerden hayirli haberlerinizi bekliyorum dort gozle ins..:) cogu arkadasimla ayni zamanlarda adet gunlerimiz..art arda yazariz ins..:*
insallah canim ovulasyon testi yapiyodun demi hepumiz birbirimize dua edelim ins gruptaki her arkadasim hamile kalir bu ay ve birlikte yeni topicle bebisimizin gelis gunlerini sayariz bu sefer adet gunu yerine ins bu sefer mutluluk gozyaslarimiz olur[/QUOTE]
İnsallah canim benim.... Dua ediyorum bn zaten hepimiz icin

kumral ada arkadasim ne yazikki ole oluyo bazen hatta kaynanalar kendilerine daha cok bagliyolar sen esini taniyamiyon uzulmr akilli oyna zaman neyazikki bunu gosteriyor

kumral ada arkadasim ne yazikki ole oluyo bazen hatta kaynanalar kendilerine daha cok bagliyolar sen esini taniyamiyon uzulmr akilli oyna zaman neyazikki bunu gosteriyor
Evet canim malesef akıllı olmak lazım. Bakalım nezaman a kadar dayanabilirim.
Teşekkürler ark. Beni dinleyip cevap verdiğiniz için bu topigi sevdim ben

Boyle kadinlara sinir oluyorum insan ogluyla gelinim ne guzel anlasiyor die mutlu olmasi gerekiyor bn boyle gordum hep annemgilin tarafindan ama simdikiler oglunu gelininden kiskaniyor arasini acmaya calisiyor kendi kizlarinin basina gelmeyecegi ne malum

Boyle kadinlara sinir oluyorum insan ogluyla gelinim ne guzel anlasiyor die mutlu olmasi gerekiyor bn boyle gordum hep annemgilin tarafindan ama simdikiler oglunu gelininden kiskaniyor arasini acmaya calisiyor kendi kizlarinin basina gelmeyecegi ne malum
He ya benim alemde öyle onlar mutlu olsun der. Bunlar bi alem. Allah yardımcımız olsun 3 günlük dünya niye böyle yaparlar ki

İnsallH bebisin olur esinlede cok mutlu olursun kaynananda ortadan ikiye catlasin kiskancli
He ya benim alemde öyle onlar mutlu olsun der. Bunlar bi alem. Allah yardımcımız olsun 3 günlük dünya niye böyle yaparlar ki
Hasetlerinden canim. Bazilari kendi yasayamadigi duygulari gelini yasaginca kiskancligindan yapiyorlar allah biliyor goruyor cnm

Insaallah canım Su kanamam geçsin burdaki herkes için çok dua edeceğim . Aslında Rabbimin vereceği mucize ye çok muhtacim yoldasım olur benim.
Sen duani hic eksitme canim demekki bizim cok dua etmemizi istiyor cnm biliyorum bir gun gercesecek hayalimiz o yuzden sen duani eksitme arkadasim

Cok tesekkurler canim bende sizlerden hayirli haberlerinizi bekliyorum dort gozle ins..:) cogu arkadasimla ayni zamanlarda adet gunlerimiz..art arda yazariz ins..:*
insallah canim ovulasyon testi yapiyodun demi hepumiz birbirimize dua edelim ins gruptaki her arkadasim hamile kalir bu ay ve birlikte yeni topicle bebisimizin gelis gunlerini sayariz bu sefer adet gunu yerine ins bu sefer mutluluk gozyaslarimiz olur[/QUOTE]

Yok canim ovulasyon testi hic yapmadim.ama bugunlerde yumurtlama basladi ins tutar.:)..doktor adetinden on gun say ve basla regli olana kadar demisti.buay farkli olarakta sogan suyu iciyorum..siz denedinizmi sogan suyunu..?

insallah canim ovulasyon testi yapiyodun demi hepumiz birbirimize dua edelim ins gruptaki her arkadasim hamile kalir bu ay ve birlikte yeni topicle bebisimizin gelis gunlerini sayariz bu sefer adet gunu yerine ins bu sefer mutluluk gozyaslarimiz olur

Yok canim ovulasyon testi hic yapmadim.ama bugunlerde yumurtlama basladi ins tutar.:)..doktor adetinden on gun say ve basla regli olana kadar demisti.buay farkli olarakta sogan suyu iciyorum..siz denedinizmi sogan suyunu..?[/QUOTE]
İnsallah tutar cnm bu formdaki arkadaslar hamileyiz dese ne guzelmolur ya

insallah canim ovulasyon testi yapiyodun demi hepumiz birbirimize dua edelim ins gruptaki her arkadasim hamile kalir bu ay ve birlikte yeni topicle bebisimizin gelis gunlerini sayariz bu sefer adet gunu yerine ins bu sefer mutluluk gozyaslarimiz olur

Yok canim ovulasyon testi hic yapmadim.ama bugunlerde yumurtlama basladi ins tutar.:)..doktor adetinden on gun say ve basla regli olana kadar demisti.buay farkli olarakta sogan suyu iciyorum..siz denedinizmi sogan suyunu..?[/QUOTE]
canim ben bekarken adetim gelsin diye kullaniodum adet olmasini kolaylastiriyo ama bebek isterken icmiyorum benim regl gunumdn sayinca olmuyo canim kislerim yuzunden hicbi ay duzenli olmadi benim o yuzden ovulasyon testi kullanaym dedm canimcim ins yarar ben duyduklarimi yazayim sana canim iki gunde bir calisin diolar biz hergun calistik ise yaramamsti bide ayaklatini dikecen bide bisure wc ye gitme die duydum benim duyduklarim bunlar canlar

X