kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Çok gıcık ve zor bi durum ama . Allahın günleri çok . HMen takvim hazırla ve gelecek ay için motive ol. Ben de çok üzülüyorum olunca adet ama . Canımız sağ olsun
Evt cnm ole haklisn ama cok canim aciyo ....Rabbim beterinden korusun dermansz dert vermesn ama resmen adet gunu aglama krizine giriyorm

Evt cnm ole haklisn ama cok canim aciyo ....Rabbim beterinden korusun dermansz dert vermesn ama resmen adet gunu aglama krizine giriyorm
Doktora gitmistim gitmisti adet günlerin ağrılı mi diye sordu. Evet dedim . Ve inanır mısın buna sevindim . Çünkü bu iyi bir şey ve sağlıklı olduğunu gösteriyor. Ben majezik içiyorum valla dayanamam ağrıya

Canım üzülme diyecem biliyorum elinde değil hepimiz aynı durumdayız. Benim eşim istese ben hemen tup yaptırım. Allah ın izniyle olur.

Esim sen ne istersen o olsn dio ben tupten korkuyorm vunku vajinal muqyenede bile kasiliyorm cnm
Canim bebek için katlancaz. Bende öyleyim muayenede doktorların sabrini siliyorum sanki. Hsg hayatta çektiremem diyordum. Ama alısiyorsun. Tüp bebekte de açarım artık ne istiyorlarsa yapsınlar ben bebegimi kucağıma alayım da.bak eşinde yanında ne güzel .ağlama şimdi önümüzdeki aya bak artık üzülüp hormonlarini bozma canım. Eşim hadi tup desin bana güle Güle giderim

Geldi bile cnm..Butun umutlarim tukendi cok canim yaniyo...Allah dermansz dert vermesin ama cok zor her adet dinemi ayni seyleri hissetmekten biktim biktim....Bu ay bursaya ozel infertilite uzmanina gidecez sanirim ve oda tup bebek dieck sanirim
Bitmesin canim umudin allah buyuktur cnm bizimde bebislerimiz olacak cnm inan sen

Hsg yi bende cektirdim anestezili hatta dr gerek yok dedi dedimki ben normal bi hasta degilim sizinde benimde sinirlermz bozulmasn uyutun beni...Ahh ahh buda bizim sinavimiz ama zor bi sinav esim icin ole uzuluyorm ki daha gecen gun testte cift cizgi gordugumuz gun deyip hayal kuruyodu ki ben adet oldm

Merhaba arkadaslarim..elektirik kesintilerinden ancak yeni bakabildim.ins hepiniz iyisinizdir..pes etmek yok her ay yeni bir umut allahin izni ile..iyi aksamlar olsun hepinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…