-
- Konu Sahibi Kelebek_10
neden kuzumm anlat bakiimbugün pek keyfim yok
içim daralıyor kader arkadaşımneden kuzumm anlat bakiim
iyi şeyler düşün iyi olsun canım üzülme inşşlh kistin daha da küçülmüştür ve hemen gebe kalabilirsiniçim daralıyor kader arkadaşımhemen geçse şu hafta diyorum
inşallah canım hep birlikte.... çalışmalara devam ediyormusunuz cnmiyi şeyler düşün iyi olsun canım üzülme inşşlh kistin daha da küçülmüştür ve hemen gebe kalabilirsin
canım benim biz kader arkadaşıyız seninle bende seni çok sevdim sabredip dua etmek düşüyor sadece bize emanetlerimizi bekleyeceğizilk heyecan seni tanımıyorum ama bana çok iyi geliyorsun.:)
yok canım ya dün akşamda olmadı bugünde olmadı eşimin keyfi yoktu bende zorlamadım hiç benimde isteğim yoktu açıkçası herzaman olmuyor ya bizim pek düzenli değil cinsel hayatımız mutlaka ikimizinde istediği anı kolluyoruzinşallah canım hep birlikte.... çalışmalara devam ediyormusunuz cnm
ewet canım bnm inşallah rabbim bize o günleri gösterir bu sayfaya yazarız hamileyiz diye inşallah hamile kalırsın bu ay banada ümit olursun... cok mutlu olurum canım hamile kaldığını öğrenincecanım benim biz kader arkadaşıyız seninle bende seni çok sevdim sabredip dua etmek düşüyor sadece bize emanetlerimizi bekleyeceğiz
bizimde öyleydi canım ya... bu erkeklere de kızıyorum bazenyok canım ya dün akşamda olmadı bugünde olmadı eşimin keyfi yoktu bende zorlamadım hiç benimde isteğim yoktu açıkçası herzaman olmuyor ya bizim pek düzenli değil cinsel hayatımız mutlaka ikimizinde istediği anı kolluyoruz
ahh inşşlh bazen çok umutlanıyorum bazen de olmayacakmış gibi geliyor bilmiyorum ya bu duyguyu daha önce hiç yaşamadık ya o yüzden herhalde yabancı geliyor Allahım innşlh o mükemmel duyguları bizede tattırırewet canım bnm inşallah rabbim bize o günleri gösterir bu sayfaya yazarız hamileyiz diye inşallah hamile kalırsın bu ay banada ümit olursun... cok mutlu olurum canım hamile kaldığını öğrenince
inşallah canım ya inşallah.... allahım ol demesi yeterahh inşşlh bazen çok umutlanıyorum bazen de olmayacakmış gibi geliyor bilmiyorum ya bu duyguyu daha önce hiç yaşamadık ya o yüzden herhalde yabancı geliyor Allahım innşlh o mükemmel duyguları bizede tattırır
başlarda bende çok üzülüyordum canım eşim isteksizdi hep onun istediği zaman olurdu bende çok üzülürdüm kızardım kendi kendime şimdileri artık alıştım hayatta ki herşey gibi alıştım onada uyum sağladım eşime ne yapalım biri diğerine uymazsa olmuyorbizimde öyleydi canım ya... bu erkeklere de kızıyorum bazen
bn bunları anlamıyorum bnm eşimdede var aynı durum bnde de var cnm... ama bebek için istekli olmaları gerekiyorbaşlarda bende çok üzülüyordum canım eşim isteksizdi hep onun istediği zaman olurdu bende çok üzülürdüm kızardım kendi kendime şimdileri artık alıştım hayatta ki herşey gibi alıştım onada uyum sağladım eşime ne yapalım biri diğerine uymazsa olmuyor
umutlan canım hep umutla. umudunu hiç yitirme cnm... hiç aklında şüphe olmasın rabbim zamanını biliyor bize öyle bir zamanda verecek ki......ahh inşşlh bazen çok umutlanıyorum bazen de olmayacakmış gibi geliyor bilmiyorum ya bu duyguyu daha önce hiç yaşamadık ya o yüzden herhalde yabancı geliyor Allahım innşlh o mükemmel duyguları bizede tattırır
bebeğim eşim geldi cevaplayamadım bilgisayarı o aldı artık yarın görüşürüzz öpücük hayırlı gecelerumutlan canım hep umutla. umudunu hiç yitirme cnm... hiç aklında şüphe olmasın rabbim zamanını biliyor bize öyle bir zamanda verecek ki......
ahh nerde huy bu canım değişmiyorbn bunları anlamıyorum bnm eşimdede var aynı durum bnde de var cnm... ama bebek için istekli olmaları gerekiyor
sorma canim benim esimde bende takiyoruz Allah yardimcimiz olsun