-
- Konu Sahibi Kelebek_10
insallah canim ovulasyon testi yapiyodun demi hepumiz birbirimize dua edelim ins gruptaki her arkadasim hamile kalir bu ay ve birlikte yeni topicle bebisimizin gelis gunlerini sayariz bu sefer adet gunu yerine ins bu sefer mutluluk gozyaslarimiz olur[/QUOTE]Cok tesekkurler canim bende sizlerden hayirli haberlerinizi bekliyorum dort gozle ins..:) cogu arkadasimla ayni zamanlarda adet gunlerimiz..art arda yazariz ins..:*
Evet canim malesef akıllı olmak lazım. Bakalım nezaman a kadar dayanabilirim.kumral ada arkadasim ne yazikki ole oluyo bazen hatta kaynanalar kendilerine daha cok bagliyolar sen esini taniyamiyon uzulmr akilli oyna zaman neyazikki bunu gosteriyor
He ya benim alemde öyle onlar mutlu olsun der. Bunlar bi alem. Allah yardımcımız olsun 3 günlük dünya niye böyle yaparlar kiBoyle kadinlara sinir oluyorum insan ogluyla gelinim ne guzel anlasiyor die mutlu olmasi gerekiyor bn boyle gordum hep annemgilin tarafindan ama simdikiler oglunu gelininden kiskaniyor arasini acmaya calisiyor kendi kizlarinin basina gelmeyecegi ne malum
Insaallah canım Su kanamam geçsin burdaki herkes için çok dua edeceğim . Aslında Rabbimin vereceği mucize ye çok muhtacim yoldasım olur benim.İnsallH bebisin olur esinlede cok mutlu olursun kaynananda ortadan ikiye catlasin kiskancligindan
Hasetlerinden canim. Bazilari kendi yasayamadigi duygulari gelini yasaginca kiskancligindan yapiyorlar allah biliyor goruyor cnmHe ya benim alemde öyle onlar mutlu olsun der. Bunlar bi alem. Allah yardımcımız olsun 3 günlük dünya niye böyle yaparlar ki
Sen duani hic eksitme canim demekki bizim cok dua etmemizi istiyor cnm biliyorum bir gun gercesecek hayalimiz o yuzden sen duani eksitme arkadasimInsaallah canım Su kanamam geçsin burdaki herkes için çok dua edeceğim . Aslında Rabbimin vereceği mucize ye çok muhtacim yoldasım olur benim.
Tatlım dikkat et bağlama yazanlar büyü ben sana aticam duayı özeldenO dua nasıl bir dua canım edeyim nette birsürü bişiler cikti
Insaallah canım bol bol dua etmeliyim son zamanlarda bırakmıştim biraz.Sen duani hic eksitme canim demekki bizim cok dua etmemizi istiyor cnm biliyorum bir gun gercesecek hayalimiz o yuzden sen duani eksitme arkadasim
Evet yazdım hep öyle sayfalar çıktı alamadım bile korktumTatlım dikkat et bağlama yazanlar büyü ben sana aticam duayı özelden
insallah canim ovulasyon testi yapiyodun demi hepumiz birbirimize dua edelim ins gruptaki her arkadasim hamile kalir bu ay ve birlikte yeni topicle bebisimizin gelis gunlerini sayariz bu sefer adet gunu yerine ins bu sefer mutluluk gozyaslarimiz olur[/QUOTE]Cok tesekkurler canim bende sizlerden hayirli haberlerinizi bekliyorum dort gozle ins..:) cogu arkadasimla ayni zamanlarda adet gunlerimiz..art arda yazariz ins..:*
Allahim sabrini versin canim.ama bebek olmuyor diye neden ayrilasinki..vardir bundada bir hayir.dualarim seninle..Evet yazdım hep öyle sayfalar çıktı alamadım bile korktum
insallah canim ovulasyon testi yapiyodun demi hepumiz birbirimize dua edelim ins gruptaki her arkadasim hamile kalir bu ay ve birlikte yeni topicle bebisimizin gelis gunlerini sayariz bu sefer adet gunu yerine ins bu sefer mutluluk gozyaslarimiz olur
Bebek olmuyor diye değil canim ailesi yuzundenAllahim sabrini versin canim.ama bebek olmuyor diye neden ayrilasinki..vardir bundada bir hayir.dualarim seninle..
Aslinda cadilik yapacandaKumral-ayapaca 40235285 .!.:Bebek olmuyor diye değil canim ailesi yuzunden
Takma canim bosver kendini uzmene degmez sonra biz hastaniyoruzBebek olmuyor diye değil canim ailesi yuzunden
insallah canim ovulasyon testi yapiyodun demi hepumiz birbirimize dua edelim ins gruptaki her arkadasim hamile kalir bu ay ve birlikte yeni topicle bebisimizin gelis gunlerini sayariz bu sefer adet gunu yerine ins bu sefer mutluluk gozyaslarimiz olur