Kızlar gelin burada dertleşelim bir sürü forum açmayalım

"ALLAH YÜZLERİMİZİ AYDINLATACAK HAYIRLI EVLATLAR VERSİN":teselli:
Kuran-ı Kerim'den bir ayet

hişştttttttttttttttttttttt nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar kızlar hiç aktif degilsiniz hiççççççççççççççççççç

ayrıca söyleyin bakalım olumlu düşünce gücünün hamilelik üsütnde ki etkisi ? hım var mıdır acaba böyle bir düşünce gücü ne dersiniz?

dün tv de dr konuştu dediki:kırsal kesimde yaşayıpda tup bebek yaptıranların gebe kalma oranı yuksekmiş şehirli kadınlar agöre nedenini de şöyle açıkladı: şehirli kadın bilgili oluoyr herşeyi internetten ögreniyor ezberliyor geliyor.....kırsal kesimdeki ise önce tedavisini oluoyr sonrasını dua ederiz olurs aolur dioyr olmazsa da olmaz diyor.....muş sizce bu dr ne demek istiyor.....heeeeeeeeeeee?????????????

oysaki herşey nasip kısmet degil midir kırsal kesimde oturupda buraya tup beebk yaptırmaya gelen kadınların yaptıkları daha dogru degil mi yani canlarım yawwwwwwwwwwwwwww

oooooooffff ooffffffff
biraz önce bu haftaki üçüncü hamilelik haberinide almış bulunmaktayım.durumumu tahmin edersiniz galiba.

canım betülcüm onun internetten araştırmasıyla alakası yok bak şimdi canım bizler oturuyoruz akşama kadar acaba hamilemiyim diye düşünüyoruz ne olacak iş yok ama onlar kaynana yanında birde köyde oturuyorsa iş güç düşünecek zamanları olmaz drlar ne diyor sitres kısırlığı,kısırlıkta sitresi doğuruyor inş ne demek istediğimi anlamışsındır

çok sevindim dedim,hayırlı olsun dedim,Allah analı bablı büyütsün dedim ama dudaklarımın titremesi hep bu sözlere eşlik etti.
halbuki daha geçen ay konuşmuştuk biz korunmayı bun ay bırakmayı düşünüyoruz demişti....

olsun canım ne yaparsın allah dediğin gibi hayırlısıyla doğup analı babalı büyütsün inş bir gün sende bu haberi verirsin bu gün ona veren mevla yarın sanada verir

içimde bu kadar kıskançlık,kin,öfke varken sizce bana Allah çocuk nasip edermi???????
kendimi teskin edecek her türlü şeyi söylüyorum.herkesle kendini kıyaslama,Allah herşeyin zamanını bilir diyorum ama bunlar beynimde neden ben hamile olamıyorum çığlıkları arasında sadece birer fısıltı olarak kalıyolar......

ilk defa bu sefer ağladım.korunmayı bıraktıktan sonra tam 26. sefer de yani bu adet oluşumda gözyaşlarım sicim gibi aktı.ama sesizdim.bağıra bağıra ağlamayı daha çok isterdim....

bak canımın içi sen kıskanıyosun normal bende kıskanmıştım ama onu içinde yaşıyosun dışa vurup etrafını tahrik etmiyosun bide öyle düşün inş bir gün olucak diye dua et
birde bak benden 2 sene sonra eltimin kızı evlendi ve hemen gebe kaldı ama 2 aylıkken karnında öldü ve kürtaj oldu allah hayırlısını nasip etsin ben hep öyle dua ederim

karamiom seni çok iyi anlıoyurm tatlışkom çokk iyi anlıoyurm ya kıyamam sana birtanem ama ne yapalım ne yapalım hakkımızda hayırlısı canım bnm

beni bir tek bu sitedekiler anlarsa anlar şu anda.ne kocam ne annem bana yaranamıyolar.takma bu kadar kafana dedikleri zaman durumumu hafife alınmış gibi hissediyorum..halbuki benim kadar telaşlansalar benim için daha kötü olacak ben de biliyorum ama artık kendimi tanıyamıyorum.
çok çabuk sinirleniyorum kızıyorum..dayanılmaz bir insan oldum çıktım.
allahım daha acı şeylerle terbiye etmesin bizi...

aminnnnnn bak işte allaha dua ederek birde kendini iyi hissettiğin insanlarla konuşarak bunları atlatırsın allah kendisine asi gelen kullarını sevmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…