Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çağlacım ben avrasya hast güvenmiyorum niye dersen ben daha 8 aylık evliydim bana yüzde doksan gebesin dedi ben adet olucam diyom dr hayır gebesin diyo derken aradan 2 gün geçti regl oldum sonra gittim dr hani ben gebeydim dedim dr bana ne biliyim rahim duvarın kalındı diyo orada onu boğmak istedim bide bana istersen tedavi başlatalım diyo istemem dedim yani orası para tuzağı her yer 20-25 e kan tahlili yapıyo orası 40 aa ben şimdi bahçelievler medikal park hast gidiyorum aşılama oldum 10 gün sonra belli olacak 500 ytl ye yaptırdık ilaçlar hariç ama çok iyi bi hast bu arada bende z.burnunda oturuyorum
çağla Aşilama Yapilirken Eşinde Yikama Sonrasi Ne Kadar Sperm Bulundu,bunlarin Ne Kadari Hareketliydi.sizin Sorun Yalnizca Eşindemi.
çağlacim Ilk Denemeniz Mi ???? Inşallah Tutar ... Tabi Kismet Meselesi Birazda Ama ... Allah Büyüktür... Benimde Arkadaşim Yaptirmişti... Sabir Istiyor ... Ama şimdi Yakişikli Oğlu Kollarinda... Allah Hayirlisini Nasip Etsin
canım ben labaratuarda sordum ama üzerine laf geldi öyle unuttuk.eşimde sperm hareketliliği az sayısı iyi ameliyattan önce 16 milyonken ameliyat sonrası 25 milyon oldu ama yerinde ve ileri hareketlilik sayısı az.
şimdi aşılamaya vericeğim parayı bir doktor var onun metini herkes söyler.işinin ehlide biri.ama para olmadığı için gidememiştik.birazda eşim uğraşsın ben bıktım artık.onu göndericem o adama prof. kendisi.:çok üzgünüm: