merhaba kizlar bende yeni geliyorum araniza 3 yillik evliyim ve hic korunmadim esim kücükken bir hastalik gecirmis ve bu yüzden spermleri ölmüs almanyada yasiyoruz 21 yasindayim 2 senedir bu dertle ugrasiyoruz doktor tüp bebek sansimizin oldugunu söledi ve en sonunda basladik esimin spermleri yüzde bir oraninda canli suan yumurta toplama asamasina gececegiz suana kadar hersey yolunda gitti yumurta problemi yasamadik sükürler olsun pazartesi yumurta toplanacak allah insallah hakkimizda hayirli olan neyse onu yasatir hepimizin istedigi yavrusunu kucagina almak cok seymi bu hepimizin olur insallah hepimiz mutlu oluruz insallah cevremizdeki kimse bizi anlamiyor hele ki benim yasadigim ortam cok kötü herkez kendini düsünüyor öyle sikildim öyle bunaldimki artik ne olur bana destek verin beni yanliz birakmayin arkadaslar burada esimin ailesi neredeyse birakin cocuk yapmayin dicekler ben calisiyorum buraya geldigimden beri ayrica birde dükkenimiz var eltim ve esimin abisiyle birlikte dördümüz yapiyoruz kaynanamlar herzaman onlari düsünüyor birde burda eltimlerle ayni binada oturuyoruz onlarin cocuklari var ve kaynanamlar hergün orada ve hep ona yardim ediyorlar her konuda bizim cocugumuz olmuyor ve zaten buda herkezin isine geliyor tabiki ben cocuk yaparsam kimsenin isine gelmicek ben böle aile görmedim cok bunaldim arkadaslar ne yapayim siz söleyin biraz fazla uzattim galiba ama cok doldum artik ya benneyaptımki