canim benim 20 yil az bir zaman degil biliyorum ama allah buyuktür insallah sende bebisine tez zamanda kavusursun
canım benim çok üzüldüm benimde başıma geldi hemde 25 gün önce benim bebeğimde 20haftalıkken karnımda öldü en zoru ilk günlerdi şuanda çok zorama bizim en kuvvetli ilacımız moral bunu unutma eğer eşin destekçinse onu sakın kırma onlar bizi çok iyi anlıyor ben şuan yıkılmadıysam bunda eşimin büyük rolü var birde kitap okuyorum sanada tavsiye ederim adı ruhsal zeka birde anlamayan insanlarda uzak duruyorum çünkü ne zaman ne söylicekleri belli olmuyor kafa karıştırıyorlar unutma allahtan başka kimseye hesap vermek zorunda değiliz istersen pisikolojik destek al ama önce kendin aşmaya çalış sana anlamlı bir söz ruhunuzaher gün aynı şeyi söylerseniz size her gün aynı şeyi yaptırır inşallah bizde bebeklerimize en kısa zamanda kavuşuruz aminBenim moralim çok bozuldu 5 yıllık evliyken aşılama sonucu hamile kaldım ilk aşılamamda tutmuştu çok mutluydum sonra 7.ayınca erken doğum yaptım bebeğim karnımda öldü ve dünya başıma yıkıldı sanki ve bir yıl kendime gelemedim kendimi işime verdim ama nafile içimde hep bebek hasreti dinmedi hiç bir şey beni mutlu etmiyor o kadar çok istiyorum ben evlenirken bile bebek hayal etmiştim yani hiç korunmadım baştan beri ve neden diye sordum kendime neden ben neden nerede hata yapmıştım ki eşimin sperm durumu düşük biraz o kadar doğru dürüst problem de bulamadılar bizde neyse işte tam bir yıl sonra 1.aşılama tutumadı ben tutar sanmıştım çünkü diğer ilk demede hamile kalmıştım ve 2.aşılama ise bu gün hasta oldum ya o kadar ki içim yanıyor ve tekrar denemeye gücüm yok sanki ne bileyim bu siteyi bulunca çok sevindim dertleşebiliyorum ama etrafımda benim gibi olan kimse yok yani ben dünyada tek benmişim gibi yaşıyordum ama sizlerden güç alıyorum bilmiyorum evliliğimi de etkiliyor ilk bebeğimde albüm yazmıştım onun her doktora gittiğimde duygularımı yazmıştım ona kıyafetler almıştım umutla bekliyordum tekrar aynı mutluluğu yaşayabilecek miyim bilmiyorum birde etrafta her kez a niye olmuyor doktora gittiğiniz halde diyor yani kimse bilmiyor her kese bir garip geliyor birde başkalarına açıklama yapmak yoruyor beni acaba diyorum bebeğimi kaybettim belki ondan bu kadar güçsüzüm duygusalım psikolojik destek mi almalıyım diye düşündüm kendimi çok yorgun hissediyorum ......
benim eşim ilk aşılama yapıldığında çok umutluydu
hareket halindeki spermelirini görünce çok sevindi ama sayısı çok azdı.
sonradan umudunu yitirmeye başladı.bazen ona soruyorum sence ne olacak diye.(c.tesiyi bekliyoruz yaa)dalgamı geçiyor ciddi mi yoksa bilmiyorum ama
olucak olucak diyo bana.
ama gerçekten çok istiyoruz yaa.görümcem benden 2 hafta sonra evlendi 2 çocuğu var.onun çoçuklarını sevmekten deli oluyorum ama artık kendi çoçuklarımı sevmek istiyorum.allahım 4 sene bitti,yoksa bir 4 sene dahamı geçecek.yaz mevsiminden dolayı hamile kadınların gerine gerine gezmelerine takmış durumdayım.
ama bende gerinmek istiyorum yaaaaaaa
benimde ark bebekleri var en samimi ark sık sık gitmeye başladım hem bebegi seviyorum hemde kızcagıza yardım olmuş oluyor neyse ankaradan ortak bir ark aradı ona şöyle dedi telefonda' vezikül bende o çocuk hasretini gideriyor bende hiç olmazsa biraz iş yapabiliyorum' dedi yani ben ona çocuk hasretimi gidermek için gidiyormuşum ogün bu gündür kimsenin çocugunu kucagıma alıp doyasıya sevemiyorum bir şey diyecekler diyesenağlama
canım arkadaşım çok zor yıllar geçirmişsin ümidinin bitmemesi güzel bir gün mutlaka bizlerde bebeğimize kavuşucaz allahın izniyle benimde başıma 1ay önce geldi bendekaybettim hemde 10 yıl sonra ilk bebeğimizdi ilk heycanımızbenim canım kader arkadaşlarım allah böyle istemiş ben 11 yıllık evliyim 4 defa düşük yaptım ondan sonra yıllarca tedavi gördüm olmadı 4 defa aşıma malesef yine bir sonuç yok bundan 4yıl önce ist de tüp bebek denedik o da olmadı tüp bebek ten yaklaşık2 yıl sonra hiç beklemedigim unudumun yüzde birin altına düştügü bir anda tedaviyi bırakalı 2 sene olmuştu ki hamile oldugumu ögrendim çok mutlu oldum ama sevincim sadece 20 gün yaşaya bildim birden bisancı bir kanama daha olmasına bu mucizeye sevinemeden bebegimi bütün hayallrimi üzerine kurdugum bebegimi kaybetti bebegim beni terk etti ama ben hiç bişey yapamadım usg de duydugum kalp atışları eşimin gözündeki o seviç ışıkları heycanımız yarım kaldı düşük yaptım o çektigim acılar tarif edilemez düşük yapalı 2 yıl oldu ama bende hala hamilelik yok tekrar tedaviye başladım allah ne yazmışsa o olacak sabır ve dua ile yoluma devam ediyorum elden gelen birşey yok saygılar:1no2::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?