- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #15.381
78.5le(hatta bazen çok yiyince 80lrri bile gördüm) başladığım bu yolda bu sabah 74.1i gördüm hemde adetliyim ay çok mutluyum herkes farketti zayıfladığımı:)
İnş cnm 60a kadar yolum var:)4 kılo farkedılmez mı ne guzel ınsallah ıstedıgın hedef ulasırsın hıc pes etme
kızlar sanırım hepiniz ideal kilonuza düştünüz?
ben başladım kuzum 65tim 63e düştüm hemen bi aftada yapınca oluyo 2 aydır deli gibi yiyorum ama kilo almadım şükür 70 olmam lazımdıah nerde yukarı dogru gıdıyorum yavru ınsallah baslıyorum artık bugun. hadı forumda bı canlansın dımı
lokur seyrekyagmur MerveeTunaa özledndınız...
ben başladım kuzum 65tim 63e düştüm hemen bi aftada yapınca oluyo 2 aydır deli gibi yiyorum ama kilo almadım şükür 70 olmam lazımdı
başladığın kiloya çıkma ya öyle olunca insan çok kötü oluyorne guzel kuzum almamak onemlı olan zaten smdı de vermıssın ay darısı bıze bakalım yaz gelır dıyet dıyet kosarım her zmankı halım :)
başladığın kiloya çıkma ya öyle olunca insan çok kötü oluyor
ya spor önemli ocak gibi platese başlıcam biraz daha veriyim de, ya şimdi 1.5 aydır yapıyo olsam 59 filan görcektim sinirleniyorum kendimeaynen cnm daha cıkmadım umarımda cıkmam ole dıyım bakalım bundan snra vermek kaldı bakalım. bı spora baslayamadm o ıyı olcak benım ıcınde
ya spor önemli ocak gibi platese başlıcam biraz daha veriyim de, ya şimdi 1.5 aydır yapıyo olsam 59 filan görcektim sinirleniyorum kendime
merhaba kızlar boyum 152. kilom 52 hedefim 45 kilo.
bugün başladım kendimce sağlıklı beslenmeye. tavsiye beklerim.
bugün neler yedim?
sabah
5 yeşil zeytin bir dilim tam tahıllı ekmek 2-3 dilim beyaz peynir,
öğlen
lahanalı patatesli yemek bir tabak, ayran
aksam
mısırlı yeşillikli salata
arada da bir turk kahvesi ve 2 kare bitter çikolata yedim
merhaba hosgeldınde bu topık eskısı gıbı dııl malesef sessız sedasız takılıyoruz. menun baya az guzel ınsallah hedefıne ulasırsın.merhaba kızlar boyum 152. kilom 52 hedefim 45 kilo.
bugün başladım kendimce sağlıklı beslenmeye. tavsiye beklerim.
bugün neler yedim?
sabah
5 yeşil zeytin bir dilim tam tahıllı ekmek 2-3 dilim beyaz peynir,
öğlen
lahanalı patatesli yemek bir tabak, ayran
aksam
mısırlı yeşillikli salata
arada da bir turk kahvesi ve 2 kare bitter çikolata yedim
Tesekkurler ben her gun yazmaya calisicam:)aynen hep ertelıyoruz cnku bende baslıcam bakalım.
merhaba hosgeldınde bu t
merhaba hosgeldınde bu topık eskısı gıbı dııl malesef sessız sedasız takılıyoruz. menun baya az guzel ınsallah hedefıne ulasırsın.
güzel olur belkı bzde motıve olurda baslarız :)Tesekkurler ben her gun yazmaya calisicam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?