Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

78.5le(hatta bazen çok yiyince 80lrri bile gördüm) başladığım bu yolda bu sabah 74.1i gördüm hemde adetliyim ay çok mutluyum herkes farketti zayıfladığımı:)

4 kılo farkedılmez mı ne guzel ınsallah ıstedıgın hedef ulasırsın hıc pes etme

Selam kizlar uzuuun bir aradan sonra sonunda gelebildim. Bayram tatilinden beri dikkat etmiyorum yediklerime, o kadar yememe ragmen tatilde 200gr almisim geçen hafta tartildigimda 55 kilo geldim cok şükür hedefime ulastim bu arada cogunluk diyeti boslamis (benim gibi) haliyle sayfayi da firsat buldukca ugramaya calisacam öpüyorum hepinizi insallah kisa zamanda hedeflerinize ularsirsiniz canlarim

Bende eşimin yanına geldim 2 gündür göbeğim çıktı cts dönücem inş bi kaç günlük detoks sularıyla eski halime dönerim.en son tartıda 73.5görmüştüm

ben başladım kuzum 65tim 63e düştüm hemen bi aftada yapınca oluyo 2 aydır deli gibi yiyorum ama kilo almadım şükür 70 olmam lazımdı

ne guzel kuzum almamak onemlı olan zaten smdı de vermıssın ay darısı bıze bakalım yaz gelır dıyet dıyet kosarım her zmankı halım :)

aynen cnm daha cıkmadım umarımda cıkmam ole dıyım bakalım bundan snra vermek kaldı bakalım. bı spora baslayamadm o ıyı olcak benım ıcınde
ya spor önemli ocak gibi platese başlıcam biraz daha veriyim de, ya şimdi 1.5 aydır yapıyo olsam 59 filan görcektim sinirleniyorum kendime

merhaba kızlar boyum 152. kilom 52 hedefim 45 kilo.
bugün başladım kendimce sağlıklı beslenmeye. tavsiye beklerim.

bugün neler yedim?
sabah
5 yeşil zeytin bir dilim tam tahıllı ekmek 2-3 dilim beyaz peynir,

öğlen
lahanalı patatesli yemek bir tabak, ayran

aksam
mısırlı yeşillikli salata

arada da bir turk kahvesi ve 2 kare bitter çikolata yedim

ya spor önemli ocak gibi platese başlıcam biraz daha veriyim de, ya şimdi 1.5 aydır yapıyo olsam 59 filan görcektim sinirleniyorum kendime

aynen hep ertelıyoruz cnku bende baslıcam bakalım.

merhaba hosgeldınde bu t
merhaba hosgeldınde bu topık eskısı gıbı dııl malesef sessız sedasız takılıyoruz. menun baya az guzel ınsallah hedefıne ulasırsın.

Tesekkurler ben her gun yazmaya calisicam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…