• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

AYNEN CANIM EVLENDIM BENDE SALDIM SONUCTA BI AKSAM DIOSUN CAYN YANINA BISEY YAPIM BIDE YEMEKDEN COK ANLAMAYINCA YANINA MAKARNA PILAV DERKEN :):) INSALLAH BI DUZENE SOKUCAM SEN NE KDRLIK EVLISIN SENDE BAYA ALMISSIN. FARKEDILMEZ MI CANIM 4 KILO BEN SUAN 4 KILO ALDM NASIL ANLIORUM
15 aylık evliyim cnm zaten gelin olurken de pek zayıf değildim.aynen ya çayın yanında hep abur cubur yedik özellikle tatlı çok yedik bide bebek istiyorum önce zayıflamam lazım:)

AYNEN CANIM EVLENDIM BENDE SALDIM SONUCTA BI AKSAM DIOSUN CAYN YANINA BISEY YAPIM BIDE YEMEKDEN COK ANLAMAYINCA YANINA MAKARNA PILAV DERKEN :):) INSALLAH BI DUZENE SOKUCAM SEN NE KDRLIK EVLISIN SENDE BAYA ALMISSIN. FARKEDILMEZ MI CANIM 4 KILO BEN SUAN 4 KILO ALDM NASIL ANLIORUM
aslııı benim diyet gümledi kuzum 5 gündür ya :(

15 aylık evliyim cnm zaten gelin olurken de pek zayıf değildim.aynen ya çayın yanında hep abur cubur yedik özellikle tatlı çok yedik bide bebek istiyorum önce zayıflamam lazım:)
Anladım canım yanı bı 15 ay snra senıde mı goruruz dıyorsun Gercekden kılo zor bende cok zayf olmadm ama gene eğey verdydım ınsallah almam. Ne guzel zayf hamıle kalmak gzl zaten yuyıp alıcaz
aslııı benim diyet gümledi kuzum 5 gündür ya :KK43:
Kuzum sen bana cok mu gülmüştün yoksam hdı gelde baslayalım bende bı duzen oturtamadım.

lokur lokur bu kısıtlama olmadı be lokurum özluyom senı bastada boleydı aramza yarıda gelebılmısdın smdıde gittin

Anladım canım yanı bı 15 ay snra senıde mı goruruz dıyorsun Gercekden kılo zor bende cok zayf olmadm ama gene eğey verdydım ınsallah almam. Ne guzel zayf hamıle kalmak gzl zaten yuyıp alıcaz

Kuzum sen bana cok mu gülmüştün yoksam hdı gelde baslayalım bende bı duzen oturtamadım.

lokur lokur bu kısıtlama olmadı be lokurum özluyom senı bastada boleydı aramza yarıda gelebılmısdın smdıde gittin
güldüm güldüm başıma geldi resmen, grupta çok tatsız be aslı :(

Valla cnm dikkat edilmezse Malesef hemen alınıyo inş daha fazla almazsın..

Kimseler yok burda eskiden olsa sayfalarca yazı okurdum..ucundan da olsa 74ü gördüm 74.9:)
Evet canım ya neredeyse 8 aydır var topiğimiz ilk zamanlar çok hevesle yapıyorduk herkes düzenli yapıyordu şimdi ben hamileyim aslım yeni evlendi lokurum hedefe ulaşmak üzere diğer kızlar kayıp diyeti bırakıp takılanlar çok :( topik sessiz :(

Canım evet insan yeni evliyken hemen bişiler yapim e yapmışken yiyim diye alıyor kilo olsun sen tadını çıkar ya bende 58 oldum 3 buçuk kilo alacağım varmış çok yiyorum ya yandım 90 olurum artık :(

Canım evet insan yeni evliyken hemen bişiler yapim e yapmışken yiyim diye alıyor kilo olsun sen tadını çıkar ya bende 58 oldum 3 buçuk kilo alacağım varmış çok yiyorum ya yandım 90 olurum artık :KK43:
sağlıklı şeylerden yemeye çalış merve, çok da kasma aman biz yerken, hamile hamile sana yeme mi dicez :D :D

Canım evet insan yeni evliyken hemen bişiler yapim e yapmışken yiyim diye alıyor kilo olsun sen tadını çıkar ya bende 58 oldum 3 buçuk kilo alacağım varmış çok yiyorum ya yandım 90 olurum artık :KK43:

ole deme cnm ılk aylar snra duzelırsn dıkkat et verırsınde sonra hem ole dusun.

Kuzum valla hiç iyi olmadı telefonla heran elimde görünmek istemiyorum iş yerinde bi de buara çok yoğun giremez oldum yaaa ama siz de çok boşlamışsınız nerelerdesiniz bakiiimm benim diyet aynen devam onu bırakmadım yani ama sizi özledim yaaa

Kuzum valla hiç iyi olmadı telefonla heran elimde görünmek istemiyorum iş yerinde bi de buara çok yoğun giremez oldum yaaa ama siz de çok boşlamışsınız nerelerdesiniz bakiiimm benim diyet aynen devam onu bırakmadım yani ama sizi özledim yaaa

Kuzum valla bende özledım gercekden kötü oldu bu kımse gırmıyor ben normalde hep forumdayım ama bakıom hareket yok yazmıyorum zaten dıyette pek hareket olmaynca bı toparlanamadım ya.

Günaydın kuzum ama artık şiddetle başlıyorum dün eşim tartıya pil aldı 70.8 çıktım tok karnına gece.. bu kadar olduğumu sanmıyorm eczanede tartıncam ama aldığımda kesin tekrar kalori hesapları ile başlıyayım napim

kuzum baslayalm aynen ya ıyıceen saldık bende o yolda ılerlıyorum 5 kılo aldm ne zorlukla verdık.

78.5le(hatta bazen çok yiyince 80lrri bile gördüm) başladığım bu yolda bu sabah 74.1i gördüm hemde adetliyim ay çok mutluyum herkes farketti zayıfladığımı:)

Back