• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

maşallah çok güxel kilo vermişsiniz umarım devamı gelir nasıl zayıfladınız ne kadar sürede
çok teşekkür ederim sağ olun, hazirandan beri yapıyorum ancak toplam bi 2.5 ay gibi bi sure yapmadım arada 2 hafta ara verdiğim oldu ama 4.5 ay düzenli diyebilirim, aslında genel olarak herkesin yaptıklarından yapıyorum bol bol süt ürünü sebze et tarzında besleniyorum yoğurt muhakkak hergün yerim, tam tahıl ekmek yiyorum 1-2 dilim günde bu şekilde herkes gibi ek yaptığım bişi yok ama önemli olan devamını getirmek öyle böyle kaç aydır sürdürüyorum çünkü gerçekten istiyorum bu çok önemli kilo vermede

kuzum zaten baya vermıssın dıgerınıde artık sporla olur bende dıyorum once verım sonra sporla sıkılastırırım ınsallah.
inşallah canım başla da bir an evvel, valla bir yere yazmak istiyorum ama nereye yazsam bilemedim topik mi açsam napsam :D

Arkadaşlar kış ayları malum dışarısı soğuk pek bi çıkılmıyor dışarı nasıl hareket be spor yapıyorsunuz ben yürümeyince kilo veremiyorum hasta olmak da istemiyorum spora da yazılamam maddi durumum yok ne tavsiye ederdiniz ?

Benim videolarım var

1. Nivea body ile neşeli sabahlar 45 dk

2. Leslie 2 3 4 5 mil ya da sabah sporu tarzında sonra karın çalıştığı bir video

3. Slim in six diye 3 vieodan oluşan br şey

4. Debbie diye birinin videoları

5. Callan diye bir video 60 lardan kalma gibi bir video ama etkili

6. Youtube 10 min Abs yaz 10 min legs yaz 10 min arms yaz 10 min butts
Yaz güzel şeyler çıkar :)

Melek4234 Melek4234
Seç beğen al:)

aa hayırlı olsun, işten nasıl fırsat buldun yahu :) ben de yarın başlıyorum diyete gerekli malzemeleri aldım bakalım :KK70:

kuzum bızım oturdugum sıtenın var orda ıste plates zumba derslerı 7 aydrı gıdıcem artk dedım bı gıdıyım bakıyım ortamda ıyı ıyı geldı bakalım ıns devam eder zor oluyor eve gıdıp hemen cıkıp spora gecıorum yemek olaynı cozmem lazm. sen neler aldn dıyete bakm

kuzum bızım oturdugum sıtenın var orda ıste plates zumba derslerı 7 aydrı gıdıcem artk dedım bı gıdıyım bakıyım ortamda ıyı ıyı geldı bakalım ıns devam eder zor oluyor eve gıdıp hemen cıkıp spora gecıorum yemek olaynı cozmem lazm. sen neler aldn dıyete bakm
ya ben de okulda olunca öğünler biraz coşuyo, meyve filan aldım ara öğünlük kuru yemiş, okula götürebileceğim bişeyler baktım ya umarım yarın başlarım :)

Back