- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #1.501
Yemek fazla oldu canım resmen doldu tabak :) yemeğin sonuydu da kalmasın dedim çünkü 2-3 kaşık bişey kalıcaktı onu da ekledim çok oldu. Aslı valla 2 gündür kafam allak bullak oldu benimtatlım neyı cok abartma yıceksn tabıkı bende menemen yedm cay zeytn bı kactane 1 dılım ekmek
Yemek fazla oldu canım resmen doldu tabak :) yemeğin sonuydu da kalmasın dedim çünkü 2-3 kaşık bişey kalıcaktı onu da ekledim çok oldu. Aslı valla 2 gündür kafam allak bullak oldu benim
Evet cnm daha az oldu başlayalı ama ne bileyim yatatlım daha du dıyete baslayalı ne oldu dusunme bu kdr ne o kılo verdn bıttı mı bısey olmaz baklagıl yedn makarna dııl stres yaaprsan hıc veremessn yedım sıfa olsn de tamam
bu kdr dusunme canım sonucda arada yemek ıstemıyosan yeme cok acıkırsan bıkac fındık yersın yada dıyet buskıvı ılla kendını sartlandırma yemıcem die sen suan dıyet yapmıosn zaten az yıyosun.Evet cnm daha az oldu başlayalı ama ne bileyim yaben ara öğün yapmak istemiyorum sürekli yiyince aklım yemekte oluyo hep ama akşama kadar midem kazınırsa napıcamm bilemiyorum. Kendimi toparlamam lazım belki de ara öğün yapmayayım dedikçe yiyesim geliyo. Tamamen beyinle alakalı
Evet cnm diyet demeyelim :)) ya kahretsin evde ne meyve me süt var. Acıkır gibi oldukça onlardan atıştırırdım. En iyisi stok yapmak fındık ceviz yeşil elma filan :) yaa can sıkıntısından birşeyler yiyesim geliyo hep offbu kdr dusunme canım sonucda arada yemek ıstemıyosan yeme cok acıkırsan bıkac fındık yersın yada dıyet buskıvı ılla kendını sartlandırma yemıcem die sen suan dıyet yapmıosn zaten az yıyosun.
su moddan ck ıste bazen ole oluyor bıde evdesn ya sana o yuzden dıyoruz ara ogun yaptıkca ınsann bazen aklna yemek gelmıyor az az sk sık yemek bu yuzden gzl sole aksama alsn esın bebekle cıkamıomusun hıcEvet cnm diyet demeyelim :)) ya kahretsin evde ne meyve me süt var. Acıkır gibi oldukça onlardan atıştırırdım. En iyisi stok yapmak fındık ceviz yeşil elma filan :) yaa can sıkıntısından birşeyler yiyesim geliyo hep off
Çıkamıyorum cnm tek başıma yaa taşımak zor oluyo Ervayı poşetleri filan. Eşim gelsin ben giderim olmazsa markete :)su moddan ck ıste bazen ole oluyor bıde evdesn ya sana o yuzden dıyoruz ara ogun yaptıkca ınsann bazen aklna yemek gelmıyor az az sk sık yemek bu yuzden gzl sole aksama alsn esın bebekle cıkamıomusun hıc
Çıkamıyorum cnm tek başıma yaa taşımak zor oluyo Ervayı poşetleri filan. Eşim gelsin ben giderim olmazsa markete :)
Ne bilim ya ben tatlıdan vazgeçemiyorum bi türlü hergün kaçamağım var yani böyle kilo mu verilirdaha du canım ne kdr oldu hemen ümitsizlige kapılma
Cnm benim de oluyo bak 2 gündür moralim bozuk hep. Bi şekilde dengelemeye çalışıyorum. Kaçamak demeyelim biz ona çünkü öyle dedikçe canımız istiyo.Ne bilim ya ben tatlıdan vazgeçemiyorum bi türlü hergün kaçamağım var yani böyle kilo mu verilir
Napıcaz peki böyle yaaCnm benim de oluyo bak 2 gündür moralim bozuk hep. Bi şekilde dengelemeye çalışıyorum. Kaçamak demeyelim biz ona çünkü öyle dedikçe canımız istiyo.
Valla düşündükçe böyle oluyo sanırım ben de aslıyla onu konuştum işte. Arada bişeyler atıştırırsak sorun kalmıcak bence. Ceviz fındık kuru meyve vs süt yoğurt gibiNapıcaz peki böyle yaa
Ya ben evde abur cubur bişe olunca yiyorum almıyodum kaç gündür bilerek misafir geldi baklavalar filan derken yalan oldu herşeyYoğurdun içine meyve koyabiliriz, biraz leblebi olabilir,kraker, diyet bisküvi filan aslında gayet basit de biz yapamıyoruzzzz :) sabah kahvaltıyı ekmeksiz yapma maya çalış onun da etkisi var
Ya ben evde abur cubur bişe olunca yiyorum almıyodum kaç gündür bilerek misafir geldi baklavalar filan derken yalan oldu herşey
bi tahlıl yaptır sekerıne baktır.Ne bilim ya ben tatlıdan vazgeçemiyorum bi türlü hergün kaçamağım var yani böyle kilo mu verilir
Diyetisyene mi gitsem bende acaba işe yarıyor mu ki merve gidecekti sanki haber aldınız mıbi tahlıl yaptır sekerıne baktır.
Hurmayı severim ama ben kavanozla çikolata yiyorum keser mi ki beniah bırı tatlı mı dedı işte bende oleydım sureklı yerdım ısteynce yok dıyemıyodum kendıme ama suan dıyet yaptıgım ıcın az az sık sık yedıgım ıcın aklıma gelmıyor ben bıle kendıme sasırıyorum bu konuda cok ıstedıgınde hurma al severmısın bılmem ama kesıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?