- 18 Kasım 2015
- 13.536
- 16.965
- 298
- 35
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #15.361
15 aylık evliyim cnm zaten gelin olurken de pek zayıf değildim.aynen ya çayın yanında hep abur cubur yedik özellikle tatlı çok yedik bide bebek istiyorum önce zayıflamam lazım:)AYNEN CANIM EVLENDIM BENDE SALDIM SONUCTA BI AKSAM DIOSUN CAYN YANINA BISEY YAPIM BIDE YEMEKDEN COK ANLAMAYINCA YANINA MAKARNA PILAV DERKEN :):) INSALLAH BI DUZENE SOKUCAM SEN NE KDRLIK EVLISIN SENDE BAYA ALMISSIN. FARKEDILMEZ MI CANIM 4 KILO BEN SUAN 4 KILO ALDM NASIL ANLIORUM
aslııı benim diyet gümledi kuzum 5 gündür yaAYNEN CANIM EVLENDIM BENDE SALDIM SONUCTA BI AKSAM DIOSUN CAYN YANINA BISEY YAPIM BIDE YEMEKDEN COK ANLAMAYINCA YANINA MAKARNA PILAV DERKEN :):) INSALLAH BI DUZENE SOKUCAM SEN NE KDRLIK EVLISIN SENDE BAYA ALMISSIN. FARKEDILMEZ MI CANIM 4 KILO BEN SUAN 4 KILO ALDM NASIL ANLIORUM
Anladım canım yanı bı 15 ay snra senıde mı goruruz dıyorsun Gercekden kılo zor bende cok zayf olmadm ama gene eğey verdydım ınsallah almam. Ne guzel zayf hamıle kalmak gzl zaten yuyıp alıcaz15 aylık evliyim cnm zaten gelin olurken de pek zayıf değildim.aynen ya çayın yanında hep abur cubur yedik özellikle tatlı çok yedik bide bebek istiyorum önce zayıflamam lazım:)
Kuzum sen bana cok mu gülmüştün yoksam hdı gelde baslayalım bende bı duzen oturtamadım.aslııı benim diyet gümledi kuzum 5 gündür ya
güldüm güldüm başıma geldi resmen, grupta çok tatsız be aslıAnladım canım yanı bı 15 ay snra senıde mı goruruz dıyorsun Gercekden kılo zor bende cok zayf olmadm ama gene eğey verdydım ınsallah almam. Ne guzel zayf hamıle kalmak gzl zaten yuyıp alıcaz
Kuzum sen bana cok mu gülmüştün yoksam hdı gelde baslayalım bende bı duzen oturtamadım.
lokur bu kısıtlama olmadı be lokurum özluyom senı bastada boleydı aramza yarıda gelebılmısdın smdıde gittin
Valla cnm dikkat edilmezse Malesef hemen alınıyo inş daha fazla almazsın..Anladım canım yanı bı 15 ay snra senıde mı goruruz dıyorsun Gercekden kılo zor bende cok zayf olmadm ama gene eğey verdydım ınsallah almam. Ne guzel zayf hamıle kalmak gzl zaten yuyıp alıcaz
Kuzum sen bana cok mu gülmüştün yoksam hdı gelde baslayalım bende bı duzen oturtamadım.
lokur bu kısıtlama olmadı be lokurum özluyom senı bastada boleydı aramza yarıda gelebılmısdın smdıde gittin
güldüm güldüm başıma geldi resmen, grupta çok tatsız be aslı
Valla cnm dikkat edilmezse Malesef hemen alınıyo inş daha fazla almazsın..
Yaaa kuzum tarifine bakim netten :))Kuzum bende anlamadm bzım abı yapmıs patlıcan yemegı kıymalı ıcınde bezelye vardı ama gzldı
Evet canım ya neredeyse 8 aydır var topiğimiz ilk zamanlar çok hevesle yapıyorduk herkes düzenli yapıyordu şimdi ben hamileyim aslım yeni evlendi lokurum hedefe ulaşmak üzere diğer kızlar kayıp diyeti bırakıp takılanlar çokKimseler yok burda eskiden olsa sayfalarca yazı okurdum..ucundan da olsa 74ü gördüm 74.9:)
Canım evet insan yeni evliyken hemen bişiler yapim e yapmışken yiyim diye alıyor kilo olsun sen tadını çıkar ya bende 58 oldum 3 buçuk kilo alacağım varmış çok yiyorum ya yandım 90 olurum artıkAYNEN CANIM EVLENDIM BENDE SALDIM SONUCTA BI AKSAM DIOSUN CAYN YANINA BISEY YAPIM BIDE YEMEKDEN COK ANLAMAYINCA YANINA MAKARNA PILAV DERKEN :):) INSALLAH BI DUZENE SOKUCAM SEN NE KDRLIK EVLISIN SENDE BAYA ALMISSIN. FARKEDILMEZ MI CANIM 4 KILO BEN SUAN 4 KILO ALDM NASIL ANLIORUM
sağlıklı şeylerden yemeye çalış merve, çok da kasma aman biz yerken, hamile hamile sana yeme mi dicezCanım evet insan yeni evliyken hemen bişiler yapim e yapmışken yiyim diye alıyor kilo olsun sen tadını çıkar ya bende 58 oldum 3 buçuk kilo alacağım varmış çok yiyorum ya yandım 90 olurum artık
Canım evet insan yeni evliyken hemen bişiler yapim e yapmışken yiyim diye alıyor kilo olsun sen tadını çıkar ya bende 58 oldum 3 buçuk kilo alacağım varmış çok yiyorum ya yandım 90 olurum artık
HEHEEHE güldürdün kuzumsağlıklı şeylerden yemeye çalış merve, çok da kasma aman biz yerken, hamile hamile sana yeme mi dicez
Demi canm veririm ya güveniyorum :)ole deme cnm ılk aylar snra duzelırsn dıkkat et verırsınde sonra hem ole dusun.
Kuzum valla hiç iyi olmadı telefonla heran elimde görünmek istemiyorum iş yerinde bi de buara çok yoğun giremez oldum yaaa ama siz de çok boşlamışsınız nerelerdesiniz bakiiimm benim diyet aynen devam onu bırakmadım yani ama sizi özledim yaaaAnladım canım yanı bı 15 ay snra senıde mı goruruz dıyorsun Gercekden kılo zor bende cok zayf olmadm ama gene eğey verdydım ınsallah almam. Ne guzel zayf hamıle kalmak gzl zaten yuyıp alıcaz
Kuzum valla hiç iyi olmadı telefonla heran elimde görünmek istemiyorum iş yerinde bi de buara çok yoğun giremez oldum yaaa ama siz de çok boşlamışsınız nerelerdesiniz bakiiimm benim diyet aynen devam onu bırakmadım yani ama sizi özledim yaaa
bende burdayım hatunlarım ama diyetsiz olunca ben de yazamıyorum
aynen bırazda ondan koptuk ya kuzum.
Günaydın kuzum ama artık şiddetle başlıyorum dün eşim tartıya pil aldı 70.8 çıktım tok karnına gece.. bu kadar olduğumu sanmıyorm eczanede tartıncam ama aldığımda kesin tekrar kalori hesapları ile başlıyayım napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?