- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #15.321
normale döndün mü bari :)biz niye bu kadar zıttız ya herkes tatillerdeyken ben sıkı sıkı diyetlerdeydim şimdi toparlamıyorum haftasonu efsaneydiama allah için pişman değilim çok eğlendim bi kere oluyo
Geldimmm yetttim haniii ne yediniiizkımsecıklerr yok ya dıyete baslıyok dedık nerdesınızzz
Ben geldimmm ama çok sakin buralarrr diyete başlayanlar nerde bakiiim neler yiyolar ben sabah öğle aynı yedim domates dil peyniri hindi füme arada da 3 kaşık aşure yedim geldi önüme 3 kaşık aldım, haftasonu çok abartmadım kilom aynı ama kaçamak pazar 2 poğaça yedim evde yapmıştım 2 tanesini ben yedim kalanı şirkete getirdim bugün. onun dışında pek kaçamak bişey yemedim
Geldimmm yetttim haniii ne yediniiizseyrekyagmur nirdeeee
Ooyy anam anam kadın budu yaaa offfhafta sonunu atlayarak baslamak ıstıyorum ben :):)
ben sabah 2 dılım tost ekmegıne dıl peynır az kasar 2 dılımde hındı fume koydum tost yaptım oglen cok kotu oldu kızlar bzm ascıya sureklı kadınbudu ıstıodum oda yapmıs ama fırında dııl yagda kızartmıs 4 tane ondan yedım ayranla beraber
sımdıde muz ve süt ıcdım.
Ooyy anam anam kadın budu yaaa offf
bugün yediklerim : sabah 2 poğaça, Öğlen urfa dürüm + ayran o kadar of ya kahvaltı yapamıyorum kızım sağolsun sonracığıma burada ev yemeği yer kapandı nasıl yapcem ben böyle karbonhidrat almamam lazım benm
Kuzum ama kilodan ziyade sağlık için senin nasıl yapsan bilmem ki vaktin de yok evdwn yumurta falan getirsen ya da akşamdan kaba koysan bişeylerbugün yediklerim : sabah 2 poğaça, Öğlen urfa dürüm + ayran o kadar of ya kahvaltı yapamıyorum kızım sağolsun sonracığıma burada ev yemeği yer kapandı nasıl yapcem ben böyle karbonhidrat almamam lazım benm
Bence de kuzum tatlı yemesen ona dur dersen tamamsınhep dıyodum abı yap yap dıe fırında yapıodu bu sefer yapmamıs bıde ben cok ısrar ednce yıyemem dıyemedım ama olur dmı sonucta basladım ben en buyuk etkenım tatlı onu kesersem yaparım.
Bence de kuzum tatlı yemesen ona dur dersen tamamsın
kuzum kofte tavuk yok mu daha ıyı olurdu senın ıcın.
Kuzum ama kilodan ziyade sağlık için senin nasıl yapsan bilmem ki vaktin de yok evdwn yumurta falan getirsen ya da akşamdan kaba koysan bişeyler
ehe şey..normale döndün mü bari :)
neler yoktu neler...aynen kuzu bı dagıldık hane yaz olsa dagılalımda kısın noluyor bıze bı anlamıs degılım. hafta sonu nıler vardı bakm
kuzum varda pahalı ya 17 den aşağı bişey yok tabak usulünde ev yemekleri iyiydi bu konu daa
kahvaltıyı bişekilde yaparım lokurum kızım uyanmasa ama öğlen ki menüyü ne yapıcam ocak yok burada.. Bir de zamanım pek olmuyor açıkcası yemek de olmuyor annemle beraber yemek çabuk bitiyor bitmiyorsa ertesi gün öğlen menüsü için kızıma ayırıyorum of çok zorr
Günaaaaaydınnnn kızlar.
Sabah : 1 Simit, 3 yk kaşığı menemen ,Az peynir, 1 tk tereyağ, 1 tk bal, 2 yeşil zeytin 1 siyah zeytin yedim
AYNEN KUZU BURALARDA OLE O YUZDEN BZDE BIZIM BURDA UFAK BIYERLE ANLASTIK YA. CEBDEN GIDINCE DUSUNCEZ TABI NE KAZANIYORUZKI.
AFIYET OLSUN KUZUM BENIM..
kız günlük yemek ücretim 12 tl maaş da iyi değil neden cebimden verelim kii.. sağol kuuzm bu arada hala diyet havam yok pek ama sanki zayıflıyorum yaa tartılcam bi ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?