- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #15.301
Ben geldiiiiimmm ay ben de çalışıyorum hem de çok işim vardı ve yarın da çalışıyorummm.
Akşam boza içtim çoooook severim bir bardağı da 350 kaloriymiş ohh maşallah
Kahvaltım tb sandviç ekmeğine hindi füme yeşillikle sandviç
Öğle yemeğim 7 kaşık kabak yemeği bi küçük kase yoğurt 1 dilim tb ekmeği 2 hindi füme
kızlar ben çok kötü fenalardayım pazartesi dönerim, iyi haftasonları
Biraz alışsan spora bağımlılık yapar. 1 hafta sık dişini devamı gelir kuzum bende senin gibiyim. Ama sen gayret et.Yiyorum ya durmadan acıkıyorum ekmekle geçiştiriyorum. Protein evdekine göre daha az tüketiyorum k.h. ağırlıklı gidiyorum malum yemekler öyle çıkıyor bende yemek zorunda kalıyorum.kuzu ben spıora baslıorum ertesı gun bırakanlardanım ama :):) 4 kılo aldım malesef. kuzum senn gayet kılon ıyı alma da vermede dıkkat et.
Kız hamilesin tabiki alacaksın sağlıklı olsunda bebiş verirsin. Öyle az yemeye çalışma sonra Allah korusun bir sorun oluşur.Canım akşam yemeğini 8 de yemen o kadar etkilemez diye düşünüyorum ama karbonhidrat kilo alımından en büyük sebeplerden ama almazsın sen ya :) ben 56.8 oldum bile durdurmak bilemiyorum midem bulansa versem keşke
Evet canım demi veririm ya yaparm ben :) ihmal ederim dyeöle deme canım mıgde bulantısı kötu ya sonucta bebıs ıcın olsun kotu dusunme gene verırsın sen.
ogluna neden üzülüyorsun kı canım.
Canım benim geçmiş olsun düzenli beslendiğinde hiç bi şeyin kalmaz İnşallah :)kızlar günaydııınn.. Artık benm de zamanım geldi neden çünkü şeker 125 kolestrol yüksek risk sınırında genç yaşta bunlar yasaklnmasın diye azcık sağlıklı yaşam yapayımhamur yemem 2 haftaya çıkarıldı. Çİkolata ve tatlılar da 2 hafta da 1.. yapcak bişey yok bunları kesersem diyet yapmışl kadar olurum sanırım
Ay kuzum benim moral oldun bana vallaa :) inşallah veririm bebeğim :) amin kuzum İnşallah sağlıkla bi doğsun da zaten şuan pek düşünmüyorum kiloyu yolum uzun amaa :)Hayırlısıyla kucağına al sen kuzunu mervecim yine verirsin fıstık gibisin zaten her halinle maşallah inşallah canım benim çok sağol
Kuzum 22 kilo almştm ya soydanda bunlara rahat 20 diyorum ben :)))) Allah korusun canım koyverdim gitti :)Biraz alışsan spora bağımlılık yapar. 1 hafta sık dişini devamı gelir kuzum bende senin gibiyim. Ama sen gayret et.Yiyorum ya durmadan acıkıyorum ekmekle geçiştiriyorum. Protein evdekine göre daha az tüketiyorum k.h. ağırlıklı gidiyorum malum yemekler öyle çıkıyor bende yemek zorunda kalıyorum.
Kız hamilesin tabiki alacaksın sağlıklı olsunda bebiş verirsin. Öyle az yemeye çalışma sonra Allah korusun bir sorun oluşur.
Canım öyle düşünme bak menün gayet güzel :) eminim veriyorsundur :)sabah 2 yumurta domates zeytin peynir. öğlen salata az zeytinyağlı. az önce metcimek çorbası içtim. bide muzlu süt içmiştim akşamüstü.
ya ben zayıflamıyorum sanki
Biraz alışsan spora bağımlılık yapar. 1 hafta sık dişini devamı gelir kuzum bende senin gibiyim. Ama sen gayret et.Yiyorum ya durmadan acıkıyorum ekmekle geçiştiriyorum. Protein evdekine göre daha az tüketiyorum k.h. ağırlıklı gidiyorum malum yemekler öyle çıkıyor bende yemek zorunda kalıyorum.
Kız hamilesin tabiki alacaksın sağlıklı olsunda bebiş verirsin. Öyle az yemeye çalışma sonra Allah korusun bir sorun oluşur.
Evet canım demi veririm ya yaparm ben :) ihmal ederim dye
Ooo balım allah kolaylıklar versin işte gelecek için şimdiden biraz katkı olur tabii ki zaten hamur şeker olmayınca verirsin misler gibi
good morni,ng kk nın en güzel hanımlarııı
biz niye bu kadar zıttız ya herkes tatillerdeyken ben sıkı sıkı diyetlerdeydim şimdi toparlamıyorum haftasonu efsaneydikımsecıklerr yok ya dıyete baslıyok dedık nerdesınızzz
biz niye bu kadar zıttız ya herkes tatillerdeyken ben sıkı sıkı diyetlerdeydim şimdi toparlamıyorum haftasonu efsaneydiama allah için pişman değilim çok eğlendim bi kere oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?