- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #1.481
Kızlar etki ediyor ama gerçekten kendim de bi incelme hissediyorum sizde için ben foto atıyorum ki görüp bende kürümu yapiyim falan diyin diye
IS yerinde mi kahvaltıni yapıyorsun?dogru dıyosun asıl ıcsekde ıse gelıyom ya lımonlu suya bıle usenıom pesnden hemen kahvaltı falan derken
IS yerinde mi kahvaltıni yapıyorsun?
Evden çıkmadan iç lımonlu suyu daha etkili olur benceevet canım gelıyorum hemen lımonlu su ora da ekmek kızartıom kendıme :)
Evden çıkmadan iç lımonlu suyu daha etkili olur bence
Benimki de gerek görmüyor bunlara çünkü sana sağlıklı beslenmeyi ogretrcegim nasıl zayiflayacagini değil diyordogru dıonuz asılda tembellık ıste :) bide benım dıyetsyenm bole bılmem sabah sırke suyu yok lımonlu var ya yogurt kuru öle seylere cok karsı anlamadm gttı :)
Benimki de gerek görmüyor bunlara çünkü sana sağlıklı beslenmeyi ogretrcegim nasıl zayiflayacagini değil diyor
Hiç bana uygun değil bu yüzden uygulamiyorum bile bulup foto cekiyimsende gıdıyormusun dıyetsyene nasıl lısten anlatsana bakım
Hiç bana uygun değil bu yüzden uygulamiyorum bile bulup foto cekiyim
Gitmedim bu ay evet çünkü beni dinlemiyor bildiğini okuyor :)hehehe buda ıyımıs ya o zman bırakdn sen dıyetsyenı :)
Gitmedim bu ay evet çünkü beni dinlemiyor bildiğini okuyor :)
Verirsin inanırsan kendinekafan uymuyosa gerek yok bende dıyorum bıraz azaltsak yok dıyor :) ben mecburum su dugune kdr vermem lazm :)
Verirsin inanırsan kendine
Kepek ekmeği yeme2 gündür ekmegi kestim kepek ekmek yiyorum günde 1 dilim
tatlım neyı cok abartma yıceksn tabıkı bende menemen yedm cay zeytn bı kactane 1 dılım ekmekBen şimdi 1 tabak pirinçli yeşil mercimek yemeği 1 dlm ekmek ve yoğurt yedim. Biraz fazla yedim amaakşam yemicem sanırım. Bütün iradem çöktü 2 gündür iyi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?