Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kızlar etki ediyor ama gerçekten kendim de bi incelme hissediyorum sizde için ben foto atıyorum ki görüp bende kürümu yapiyim falan diyin diye

dogru dıyosun asıl ıcsekde ıse gelıyom ya lımonlu suya bıle usenıom pesnden hemen kahvaltı falan derken

Evden çıkmadan iç lımonlu suyu daha etkili olur bence

dogru dıonuz asılda tembellık ıste :) bide benım dıyetsyenm bole bılmem sabah sırke suyu yok lımonlu var ya yogurt kuru öle seylere cok karsı anlamadm gttı :)

dogru dıonuz asılda tembellık ıste :) bide benım dıyetsyenm bole bılmem sabah sırke suyu yok lımonlu var ya yogurt kuru öle seylere cok karsı anlamadm gttı :)
Benimki de gerek görmüyor bunlara çünkü sana sağlıklı beslenmeyi ogretrcegim nasıl zayiflayacagini değil diyor

Ben şimdi 1 tabak pirinçli yeşil mercimek yemeği 1 dlm ekmek ve yoğurt yedim. Biraz fazla yedim ama akşam yemicem sanırım. Bütün iradem çöktü 2 gündür iyi değilim

Ben şimdi 1 tabak pirinçli yeşil mercimek yemeği 1 dlm ekmek ve yoğurt yedim. Biraz fazla yedim ama akşam yemicem sanırım. Bütün iradem çöktü 2 gündür iyi değilim
tatlım neyı cok abartma yıceksn tabıkı bende menemen yedm cay zeytn bı kactane 1 dılım ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…