- 23 Haziran 2015
- 1.617
- 6.725
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #15.081
hergün başlıcam diyosun ama olmuyor boyle
Canım hoş geldin ben hamileyim şuan 1haftadır dikkat etmiyorum ama bende 64 kiloyla başlamıştı 54.5 la hamile kaldım tekrar düzenli ve sağlıklı beslenirler insanın yapamıcam şey yok canım :)günaydın:)
ben de aranıza katılmaya karar verdim. uzun zamandır korktuğum için tartılmadım ama 62 kilo civarında olmalıyım. boyum 1.62. boyuma göre 10 kilo fazlam var. bir kaç gündür az yemeye çalışıyorum. inşallah başarırım. konu sahibi haftada 3 kilo vermiş. harika ya. hala burda mısın son durumun nedirMerveeTunaa
mervecim kasma sakın ye istediğini abartmadan
Kuzum kalmıyorum 56 oldumhemen ya dikkat şart :)mervecim kasma sakın ye istediğini abartmadan
tekrar mı hamilesin ilk mesajını okuduğumda bebek emziriyordun hayırlı olsun:)Canım hoş geldin ben hamileyim şuan 1haftadır dikkat etmiyorum ama bende 64 kiloyla başlamıştı 54.5 la hamile kaldım tekrar düzenli ve sağlıklı beslenirler insanın yapamıcam şey yok canım :)
hoşgeldin :) 13 kilo verdim ben de azimle yapınca olmayacak hiç bişi yok ki 8 kilo daha vermeye çalışıyorum inşallah ocağa kadar onu da vericem :)tekrar mı hamilesin ilk mesajını okuduğumda bebek emziriyordun hayırlı olsun:)
azmedecem inşallah verecem şu kiloları 10-15 kilo veren nasıl veriyor dimi.
kahvaltımı yaptım 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates bol yeşillik.
helal olsun vallahi:) neler yaptın bu süreçte tavsiyen var mı. ne kadar zamanda verdinhoşgeldin :) 13 kilo verdim ben de azimle yapınca olmayacak hiç bişi yok ki 8 kilo daha vermeye çalışıyorum inşallah ocağa kadar onu da vericem :)
hazirandan bu yana yapıyorum ama arada 2,3 haftalık aralar verdim bi iki üç kez, 3,5 ay diyebiliriz dolu dolu, aslında tavsiye olarak verilebileciğim bir şey yok bildiğin diyet, ama önemli olan beyninin hazır olması beynin karar verdi mi gelen şeyi istemiyosun aramıyosun eh zaman geçtikçe patlak veriyo bi yerde yiyosun ama önemli olan tekrar devam edebilmek o gün tamam izinlisin diyorum kendime ama ertesi gün dönmek çok zoruyo he bi de ödül veriyosan kendine bir gün ver 2,3 gün verdiğimde tekrar dönmek 1-2 haftamı alıyo nerdeyse vücut tuhaf ya hemen alşıyosun bu sefer yemeye, benim tek sorunum spor düzenli yapamıyorum yapsam çok iyi olacak şimdilik düzenli yürüyüş yapıyorumhelal olsun vallahi:) neler yaptın bu süreçte tavsiyen var mı. ne kadar zamanda verdin
dediğin gibi herşey iradeli olmayla ilgili. 3 ayda 12 kilo desek ayda 4 kilo vermişsin. yani yavaş yavaş ki bu en güzeli. Verdiğin kilo kalıcı oluyormuş böylece. hedefine ulaşırsın inşallah. ben de haftada 2 kilo versem iyi olur. kahvaltıyı güzelce yapıyorum (tabi ekmeksiz yağsız) günğn geri kalanı daha önemli. bütün gün sadece az bişey yoğurt ve meyve yemeyi planlıyorumhazirandan bu yana yapıyorum ama arada 2,3 haftalık aralar verdim bi iki üç kez, 3,5 ay diyebiliriz dolu dolu, aslında tavsiye olarak verilebileciğim bir şey yok bildiğin diyet, ama önemli olan beyninin hazır olması beynin karar verdi mi gelen şeyi istemiyosun aramıyosun eh zaman geçtikçe patlak veriyo bi yerde yiyosun ama önemli olan tekrar devam edebilmek o gün tamam izinlisin diyorum kendime ama ertesi gün dönmek çok zoruyo he bi de ödül veriyosan kendine bir gün ver 2,3 gün verdiğimde tekrar dönmek 1-2 haftamı alıyo nerdeyse vücut tuhaf ya hemen alşıyosun bu sefer yemeye, benim tek sorunum spor düzenli yapamıyorum yapsam çok iyi olacak şimdilik düzenli yürüyüş yapıyorum
Kuzum tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. :) :)Canım hoş geldin ben hamileyim şuan 1haftadır dikkat etmiyorum ama bende 64 kiloyla başlamıştı 54.5 la hamile kaldım tekrar düzenli ve sağlıklı beslenirler insanın yapamıcam şey yok canım :)
Napıyorsun tatlım nasıl gidiyor ? :)ahahahahah kalbımı kırıyorsunn :):)
haftada iki ilk hafta oluyor ama diğer haftalar iki vermek zor maalesef ki kilon 62 70,75 olsa olur ama az zaten ilk hafta 2 gitse ödemle birlikte diğer haftalarda 1er 1er gitse ulaşırsın 2,5 bilemedin 3 ayda hedefine inşallahdediğin gibi herşey iradeli olmayla ilgili. 3 ayda 12 kilo desek ayda 4 kilo vermişsin. yani yavaş yavaş ki bu en güzeli. Verdiğin kilo kalıcı oluyormuş böylece. hedefine ulaşırsın inşallah. ben de haftada 2 kilo versem iyi olur. kahvaltıyı güzelce yapıyorum (tabi ekmeksiz yağsız) günğn geri kalanı daha önemli. bütün gün sadece az bişey yoğurt ve meyve yemeyi planlıyorum
Sağol kuzum benimmm amin inşallah sen neler yapıyosun özledim :)Kuzum tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. :) :)
Evet canım oğlum 13 aylık :) valla bebeğim isteyince gidiyor kilolar kahvaltın süper ekmek yemeni öneririm 1 dilim tam buğday tok tutar seni :)tekrar mı hamilesin ilk mesajını okuduğumda bebek emziriyordun hayırlı olsun:)
azmedecem inşallah verecem şu kiloları 10-15 kilo veren nasıl veriyor dimi.
kahvaltımı yaptım 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates bol yeşillik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?