Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Gunaydnnn afıyet olsun kuzum baya haff menun var
bende lavas aldım ıcıne lor peynır bı kac ınce kasar koydum salatalık zeytın. bu lavaslar 1,5 dılımmı baya haff gelıyor bana :)

Canım 1 lavaş 180 kalori 2,5 dilim ekmek gibi yani ama maarkalılar yani yalnız onların bi küçüğü bi büyüğü var hangisi ki

Canım 1 lavaş 180 kalori 2,5 dilim ekmek gibi yani ama maarkalılar yani yalnız onların bi küçüğü bi büyüğü var hangisi ki

anaaa ben smdı bıdaha aldm lavas dedm oglende yıyım sankı aklmda 1,5 kaldıydı bı bakarm markasına resm atarm olmadı burdan cok da buyuk dıılkı

anaaa ben smdı bıdaha aldm lavas dedm oglende yıyım sankı aklmda 1,5 kaldıydı bı bakarm markasına resm atarm olmadı burdan cok da buyuk dıılkı

Yani büyüğü öyle 180 kalori ama bilmiyorum tabii unonun mesela hem büyüğü hem küçüğü var kuzum

Yani büyüğü öyle 180 kalori ama bilmiyorum tabii unonun mesela hem büyüğü hem küçüğü var kuzum

BILEMEDIM KUZUM YA SEN KUCUGUNU MU ALIYORDUN UZULDUM BAK BILMIORDM BIDAHA ALMAM BU BITSNDE SABAH 1 YERM AKSAM DAHA EKMEK YEMEM

BILEMEDIM KUZUM YA SEN KUCUGUNU MU ALIYORDUN UZULDUM BAK BILMIORDM BIDAHA ALMAM BU BITSNDE SABAH 1 YERM AKSAM DAHA EKMEK YEMEM

Ben büyüğünü alıyodum kuzu ama ya sabah ya öğlen yiyodum bence sabah ye öğlen akşam ekmeksiz ye sabah hem tok tutar içini de peynir ve bol yeşillik yumurta falan koy mesela ekmek kalorili olsa da içeriği hafif yapabilirsin

ekmekden bıle hafıf geldıydı bana tosta basıorum bıde ben ama yumurta yesıllıkle de gzl olur yarnda ole yapım barı

Öğle yemeğim
6-7 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
büyük bir tabak nane,dereotu,maydonoz,kıvırcık,havuç karışımı salata
3 kaşık yoğurt

E normaaaal akşamda süper afiyet olsun ben de dün aralarda yedim ceviz ve gün kurusu incir hiç sevmem çünkü
Ya akşam yedim ya nerdeyse 200 kalori yemeğin üstüne bi de Can'ım sıkıldı neyse bugün kaldığım yerden devam sabah iki küçük dilim tb peynir domates bir lokmacık bal / öğlen dürüm çiğköfte ayran ama içinde çiğ köfte yerine yeşillik vardı sanki anlamadım hiç neyse iyi oldu / sonra su ile yapılmış küçük fincan tarçınlı salep / akşama da kıymalı pırasa yemeyi düşünüyorum / incir çok severim ya nerdeyse tanesi 50 kalori bi lokmacık şey ya

Öğle yemeğim
6-7 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
büyük bir tabak nane,dereotu,maydonoz,kıvırcık,havuç karışımı salata
3 kaşık yoğurt

afıyet olsun kuzum.

bende oglen sulu kofte yogurt ve tursu yedm bıde lavas yedıydım :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…