Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

ah aileden kaybediyom hacılar ya kaşıma piercing çok istemiştim ya izin vermedi maymun tamam kuzum timam bakalım bi fark olur inşallah gecede içiyom 1 litre fln onuda içmeyim o zmn
Yani afedersin ama çişini yapıyosan geceki sorun olmaz sanırım ama suyu bi oturuşta bi lt içe zaten ara ara git gel iç kuzum

hee zehşr hafiye gibiyim di mii e ama ben de sabırla yazıyorum şunu yap diye bari hatrım için yap artık
lokurcum 3 mil leslie patlattım ardından da kol çalıştım lastikle bi hareketim var 2 set 2o tekrardan yapıyorum, ve 50 sağ bacak 50 so bacak bi hareketim var sonra 25 sag 2 sol başka bi tane daha var bi de lastikle bacak yaptım biraz bugünlü böyle

kızlar bu günki yediklerim
geç kalktığım için öğlen vakti kahvaltımı yaptım

kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta 2 tatlı kaşığı zeytin yağı ile
1 dilim ekmek
3 zeytin
1 dilim peynir

saat 4 gibi
5 adet lahana dolması

saat 5 gibi
2 adet kır pidesi patatesli
1 ayran

akşam yemeği:
bimden aldığım cevizli sucuk
12 adet muhtemelen lahana dolması

şimdi ise activia yiyorum
bu gün diyet olmadı kabul
ama önceki günlere göre daha düzgün bi menüydü

kuzum noluyo sakn ol hersey guzel bak sınavı verıorsun ondan snrası kolay araba surersın stres yapma. sacına evet degısıklık yapabılırsn bu renkde gzl ama platnde gzl olur.
Bu akşam başlıyorum şekerim 1 saat yapsam yeter mi

ne 1 saatı kuzum yemekden snra uyuyana kdr yapabılırsn hıc kalkma ama snra bozuluyor büyüsü
ah aileden kaybediyom hacılar ya kaşıma piercing çok istemiştim ya izin vermedi maymun tamam kuzum timam bakalım bi fark olur inşallah gecede içiyom 1 litre fln onuda içmeyim o zmn

kuzum gece ıctıgınden bısey olmak sabah kalk tuvalete gır (kucuk buyuk farketmez :):) snra tartıl ben ole yaparım hep
Yani afedersin ama çişini yapıyosan geceki sorun olmaz sanırım ama suyu bi oturuşta bi lt içe zaten ara ara git gel iç kuzum

bende yazıp yazıp sıldım kucuk buyuk dedıydım aynen ciş yap tartıl zaten sabah sabh dgerı olmaz kuzu :):)
merve kuzum güldürdün ya ben daaha az çıkayım diye kıyafetlerimi bile çıkarıyorum sen bi litre su içip mi çıkıyosun

bi tane daha benden :):)

Kuzummm benim stres sıkıntı ya of valla evde çok sıkılıyorum artık saçlarımıda korkutuyolar platin olmaz mahvolur fln ama bakalm kuzum :) sende mi öyle trtlyn bnm gbi :)))

Kuzummm benim stres sıkıntı ya of valla evde çok sıkılıyorum artık saçlarımıda korkutuyolar platin olmaz mahvolur fln ama bakalm kuzum :) sende mi öyle trtlyn bnm gbi :)))

yok kuzu ben dırek soyunup su ıcmeden :):)

stres yapma nıe yıpransn kı sacn ıyı bı kuafore gdersen bısey olmaz. benmde zamnnda cok bozdular smdı ıyı para verıom ama sacmdan onemlı dııl.
Günaydın herkese mutlu haftasonlari diliyorum ayrıca yarın tartı günü hatirlatayim şimdiden yediklerinize dikkat edin

gunaydınn canım ah tartı mı bende oglen ne yesem dıorm

Kuzum 350 tl istedi şuanda o kadar vermem mümkün değil aslında çok istiyorum bde eşimin abisinin dükkanın kiracısı ama nafile hiç iyi bi fiyat vermedi yani aslında bu sçaa iyide of offf

Kızlaaar günaydın bugün kahvaltım 2 haşlanmış yumurta bir salatalık 2 bardak çay :) şimdi çok acıktım eşimin yeğeni bizde kalıyor ona sandvc söyledim kendime çiğköfte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…