- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.121
Kahvaltımmm 2 hşlnmş yumurta bolca pul biber bir salatalık yrm dilimm ekmek 3 kşk yoğurt öğle çeyreğin çeyreği simit bir kutu tonbalığı soğan domates salatalık 2dilim peynir 3 bardk şekersiz çay :)
Sanki bu sahneyi daha önce yaşadım benselam kızlar napıyosunuz? bugünü inanılmaz hafif geçirme kararını aldım bu üç gün böyle bugün spora da başlıyorum baya bacak sporu yapcam ya löp löpetkisini çok gördüğünüz bi hareketiniz varsa paylaşırsanız sevinirim
AYNEN KUZUM YA HERSEYI YERIZ O POTONSIYEL VAR ZATEN SEVMEYEN INSAN KENDINI BELLI EDIYOR :)
MEKSIKADA GUZELDIR O TAVUKLARA BAYILIYORUMN YA BIDE ONLARIN YANNDA FESLIHENLI MAKARNALAR VAR HARIKA OLUYOR.
FENA ANNEMDE YAPAR BENIM. COK SEVERIM BAKALIM BU HAZIRLAR NASIL MIGROSDAN ALDM AMA GECEN ANNEM BIMDEN ALMISDI O AYNISIYDI :):)
benım sporum oturup evde ayakları uzatıp k.cımı büyütmek tavsıye ederım oturdugun yerde erıtıyor :):)
hep bu soruyu sorup oturuyorum senden de bişey kaçmazSanki bu sahneyi daha önce yaşadım benkuzu squat bence ama yerinde koşa da bilirsin durduğun yerde koşar adımlarla zıpla her fırsatta bacaklar için çok çok iyiymiş 30dk yapsan yeter günde
Kuzu oraya gitmedim bu başka bi yerdi neyse ki makarna yoktu patatesi de ben koydurmadım öyle yırttım,sporun da harikaymış bayıldımm ben de deniyim hemen
Kuzummm benimmm su çok içiyorum 3 3 buçuk falan omu tartıyı etkiliyo tartılmadanda içiyorum 1 litre falan :)Bence hepsi de çok çok güzl bunla kilo alınmaz yani mervetoşum sen sabırlı bi şekilde devam et bence bol bol da suç yani gidicek biz kazanıcaz bu savaşı çeyreğin çeyreği simit de bir lokma olur heralde
hep bu soruyu sorup oturuyorum senden de bişey kaçmaz
çıldırmış olmalısınKuzummm benimmm su çok içiyorum 3 3 buçuk falan omu tartıyı etkiliyo tartılmadanda içiyorum 1 litre falan :)
Kız ne olarak satılıyo bu Allahım çok mutsuzum ya yiyom aynıyım yemiyom aynıyım bu ne böyle ya depresyona girdim iyice Vlla kuzum ya saçlarımın boya zamanıda geldi iyice sarı yapcm bşka kuaöföre gitcm beğenmez oldum rengini platin givi yapayım diyorm ehliyetin sorularıda açıklanmş cevaplarını hatırlıyorum 78 alıyorum hespldm geçmişim çok sevndm ama bu sefer de direksiyon 25 eylülde sınav off kurslar ne ara olcak onuda bilmiyom çıldırmak üzereyim eve de tıkıldım kaldım ah aaahAYNEN KUZUM YA HERSEYI YERIZ O POTONSIYEL VAR ZATEN SEVMEYEN INSAN KENDINI BELLI EDIYOR :)
MEKSIKADA GUZELDIR O TAVUKLARA BAYILIYORUMN YA BIDE ONLARIN YANNDA FESLIHENLI MAKARNALAR VAR HARIKA OLUYOR.
FENA ANNEMDE YAPAR BENIM. COK SEVERIM BAKALIM BU HAZIRLAR NASIL MIGROSDAN ALDM AMA GECEN ANNEM BIMDEN ALMISDI O AYNISIYDI :):)
benım sporum oturup evde ayakları uzatıp k.cımı büyütmek tavsıye ederım oturdugun yerde erıtıyor :):)
Kanka çıldırdım ya of ya 54 üm hep ama susuyom ya su içmiyim bari tuvalette sorun kaç gündür zaten bi kafein paklar beni ehliyettende geçmişim 78 le sorular açıklanmş 25 eylülde direksin sınavı dyo Allahm kurs ne zmn hbrm yok ya bayram gryo araya saçlarımın boya vaktide geldi boyamam lazım kuaförümü değiştiriyom onada pank yptm beğenmym rengni bunda şimdide şey yapcam platin gibi sarı açık bi tutam pembe attırasım varçıldırmış olmalısınsabah kalkınca tuvalete çıktıktan sonra bişey yiyip içmeden tartılıcaksın kuzum 1lt su içip tartıya çıakrsan 1kg fazla çıkarsın
evet kuzum bazı yerlerde farklı oluyor bak cnm cekdı smdi iyimi :):)
cok ıyıdır kuzum sen benım sporu yap bak nasıl kılo verıceksn
Kanka çıldırdım ya of ya 54 üm hep ama susuyom ya su içmiyim bari tuvalette sorun kaç gündür zaten bi kafein paklar beni ehliyettende geçmişim 78 le sorular açıklanmş 25 eylülde direksin sınavı dyo Allahm kurs ne zmn hbrm yok ya bayram gryo araya saçlarımın boya vaktide geldi boyamam lazım kuaförümü değiştiriyom onada pank yptm beğenmym rengni bunda şimdide şey yapcam platin gibi sarı açık bi tutam pembe attırasım varkaşımı falan deldiresim dövme yapasım var aayyyy çok mutsuzum şimdi bi nutella kavanozu olsa mutluluk salgılanırdı tatlı yok kaç gündür hormonlar kaçtı
Kanka çıldırdım ya of ya 54 üm hep ama susuyom ya su içmiyim bari tuvalette sorun kaç gündür zaten bi kafein paklar beni ehliyettende geçmişim 78 le sorular açıklanmş 25 eylülde direksin sınavı dyo Allahm kurs ne zmn hbrm yok ya bayram gryo araya saçlarımın boya vaktide geldi boyamam lazım kuaförümü değiştiriyom onada pank yptm beğenmym rengni bunda şimdide şey yapcam platin gibi sarı açık bi tutam pembe attırasım varkaşımı falan deldiresim dövme yapasım var aayyyy çok mutsuzum şimdi bi nutella kavanozu olsa mutluluk salgılanırdı tatlı yok kaç gündür hormonlar kaçtı
Kuzum sabah bide öyle deneyip tartılayımda sabah hemen tuvalete çıkamıyorm buaralar napsam acep :)) evet kuzum ya kuaför yapmıyor benm saçımı boyayan mahvolur saçların dyor başka bir kuaför organik boyayla yapıcak bakalım sonuç nasıl olcakMervecim su gün içinde iç tabii ki fakat sabah aç karnına ve tuvalete çıktıktan sonra ve birşey yiyip içmeden tartılmadan lazım 1lt su içip sonra tartılırsan yaklaşık 1 kilo fazla çıkarsın
saçlarını da platin yaptır bence çok moda bi parmak da yandan pembe çoook güzel olurbebek gibisin çok yakışır bence ben de isterdim platin hep bir çılgınlık yapasım vardır da bu kaşa göze zor tabii dövme ben de bu kış kesin yaptırıcam ayak bileğime ve el bileğime istiyorum bakalım ama ne yaptırıcam daha karar vermedim
Süper kuzum bu hafta senden mükemmel sonuçlar bekliyorummBugün neler yedim,
Sabah 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim tb ekmeği
öğlen karışık salata 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek
akşam henüz belli değil hafif bişeyler yerim yoğurtla sebze gibi
Kuzum sabah bide öyle deneyip tartılayımda sabah hemen tuvalete çıkamıyorm buaralar napsam acep :)) evet kuzum ya kuaför yapmıyor benm saçımı boyayan mahvolur saçların dyor başka bir kuaför organik boyayla yapıcak bakalım sonuç nasıl olcakpembede eşim izin verirse süper olur oy canmmm sen de bebek gibisin valla sana kızıl falan süper olur platinde denenebilir aslında ay bende severim dövme eşim her şeye karışmasa işte karışıyor uyuz sen yaptır kuzum foto at bari sende görüncede sevinirim ben
Süper kuzum bu hafta senden mükemmel sonuçlar bekliyorumm
ah aileden kaybediyom hacılar ya kaşıma piercing çok istemiştim ya izin vermedi maymunİkna edersin bence sen onutamam yaptırınca atarımzaten resim
Tuvalete çıkamasan da su falan içmeden tartıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?