Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Bence hepsi de çok çok güzl bunla kilo alınmaz yani mervetoşum sen sabırlı bi şekilde devam et bence bol bol da suç yani gidicek biz kazanıcaz bu savaşı çeyreğin çeyreği simit de bir lokma olur heralde

Sanki bu sahneyi daha önce yaşadım ben kuzu squat bence ama yerinde koşa da bilirsin durduğun yerde koşar adımlarla zıpla her fırsatta bacaklar için çok çok iyiymiş 30dk yapsan yeter günde

Kuzu oraya gitmedim bu başka bi yerdi neyse ki makarna yoktu patatesi de ben koydurmadım öyle yırttım, sporun da harikaymış bayıldımm ben de deniyim hemen

Sanki bu sahneyi daha önce yaşadım ben kuzu squat bence ama yerinde koşa da bilirsin durduğun yerde koşar adımlarla zıpla her fırsatta bacaklar için çok çok iyiymiş 30dk yapsan yeter günde
hep bu soruyu sorup oturuyorum senden de bişey kaçmaz

Kuzu oraya gitmedim bu başka bi yerdi neyse ki makarna yoktu patatesi de ben koydurmadım öyle yırttım, sporun da harikaymış bayıldımm ben de deniyim hemen

evet kuzum bazı yerlerde farklı oluyor bak cnm cekdı smdi iyimi :):)

cok ıyıdır kuzum sen benım sporu yap bak nasıl kılo verıceksn

Kuzummm benimmm su çok içiyorum 3 3 buçuk falan omu tartıyı etkiliyo tartılmadanda içiyorum 1 litre falan :)

Kuzummm benimmm su çok içiyorum 3 3 buçuk falan omu tartıyı etkiliyo tartılmadanda içiyorum 1 litre falan :)
çıldırmış olmalısın sabah kalkınca tuvalete çıktıktan sonra bişey yiyip içmeden tartılıcaksın kuzum 1lt su içip tartıya çıakrsan 1kg fazla çıkarsın

Kız ne olarak satılıyo bu Allahım çok mutsuzum ya yiyom aynıyım yemiyom aynıyım bu ne böyle ya depresyona girdim iyice Vlla kuzum ya saçlarımın boya zamanıda geldi iyice sarı yapcm bşka kuaöföre gitcm beğenmez oldum rengini platin givi yapayım diyorm ehliyetin sorularıda açıklanmş cevaplarını hatırlıyorum 78 alıyorum hespldm geçmişim çok sevndm ama bu sefer de direksiyon 25 eylülde sınav off kurslar ne ara olcak onuda bilmiyom çıldırmak üzereyim eve de tıkıldım kaldım ah aaah

çıldırmış olmalısın sabah kalkınca tuvalete çıktıktan sonra bişey yiyip içmeden tartılıcaksın kuzum 1lt su içip tartıya çıakrsan 1kg fazla çıkarsın
Kanka çıldırdım ya of ya 54 üm hep ama susuyom ya su içmiyim bari tuvalette sorun kaç gündür zaten bi kafein paklar beni ehliyettende geçmişim 78 le sorular açıklanmş 25 eylülde direksin sınavı dyo Allahm kurs ne zmn hbrm yok ya bayram gryo araya saçlarımın boya vaktide geldi boyamam lazım kuaförümü değiştiriyom onada pank yptm beğenmym rengni bunda şimdide şey yapcam platin gibi sarı açık bi tutam pembe attırasım var kaşımı falan deldiresim dövme yapasım var aayyyy çok mutsuzum şimdi bi nutella kavanozu olsa mutluluk salgılanırdı tatlı yok kaç gündür hormonlar kaçtı

Mervecim su gün içinde iç tabii ki fakat sabah aç karnına ve tuvalete çıktıktan sonra ve birşey yiyip içmeden tartılmadan lazım 1lt su içip sonra tartılırsan yaklaşık 1 kilo fazla çıkarsın

saçlarını da platin yaptır bence çok moda bi parmak da yandan pembe çoook güzel olur bebek gibisin çok yakışır bence ben de isterdim platin hep bir çılgınlık yapasım vardır da bu kaşa göze zor tabii dövme ben de bu kış kesin yaptırıcam ayak bileğime ve el bileğime istiyorum bakalım ama ne yaptırıcam daha karar vermedim

Bak 1lt su içip falan tartılma 1 lt su 1 kg fazla çıkarır

Kuzum sabah bide öyle deneyip tartılayımda sabah hemen tuvalete çıkamıyorm buaralar napsam acep :)) evet kuzum ya kuaför yapmıyor benm saçımı boyayan mahvolur saçların dyor başka bir kuaför organik boyayla yapıcak bakalım sonuç nasıl olcak pembede eşim izin verirse süper oluroy canmmm sen de bebek gibisin valla sana kızıl falan süper olur platinde denenebilir aslında ay bende severim dövme eşim her şeye karışmasa işte karışıyor uyuz sen yaptır kuzum foto at bari sende görüncede sevinirim ben

Bugün neler yedim,

Sabah 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim tb ekmeği
öğlen karışık salata 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek
akşam henüz belli değil hafif bişeyler yerim yoğurtla sebze gibi
Süper kuzum bu hafta senden mükemmel sonuçlar bekliyorumm

İkna edersin bence sen onu tamam yaptırınca atarımzaten resim
Tuvalete çıkamasan da su falan içmeden tartıl

İkna edersin bence sen onu tamam yaptırınca atarımzaten resim
Tuvalete çıkamasan da su falan içmeden tartıl
ah aileden kaybediyom hacılar ya kaşıma piercing çok istemiştim ya izin vermedi maymun tamam kuzum timam bakalım bi fark olur inşallah gecede içiyom 1 litre fln onuda içmeyim o zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…