Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Aklımız yemekte de ondan herhalde canım valla benimki öyle çocuklar sürekli birşeyler yemek istiyo mutfağa girmek istemiyorum girince de biseyler yiyesim geliyo her seferinde

Hepsini karıştırıp yiyor musuuz ? 1 kase mi ?

Aklımız yemekte de ondan herhalde canım valla benimki öyle çocuklar sürekli birşeyler yemek istiyo mutfağa girmek istemiyorum girince de biseyler yiyesim geliyo her seferinde
Valla bazen çok zorlanıyorum başa çıkamıyorum. Neden böyle oluyo Allahım delirmemek elde değil dayananlar nasıl dayanmış acaba

ayy canım bende smdı kuzenlerıme dedım bende oleyım suan cnm bıseler ıstıyor beklıyorum ara ogunume daha var ama

Yaa aynen yaa. Sürekli kafaya takınca mı oluyo acaba o da olabilir. Şu diyet modundan bi çılabilsek
Bencede öyle, sürekli düşünüp kafaya taktığımızdan duygusal açlık hissediyoruz galiba
Benimde birara tuzlu bişeyler yediğimde hemen ardından tatlı bişeyler istiyodu canım tatlı yediğimde de tekrar tuzlu birşeyler yiyesim geliyodu çok saçma ve beni zorlayan bir döngü arada oluyo yine ama yemiyorum tabii

Ben de yoğurt yiyorum şimdi. İçine pulbiber ve nane atıyorm çok güzel oluyo :))

Ben arasıra sabahtan akşama kadar bişy yemiyorum nefsime hakim olmak için. Akşam güzel bi yemek yapıcam ondan yersin diyorum kendi kendime. O zaman dayanıyorum mesela :) bütün gün bitki çayı su filan içiyorum da. Şimdi niye böyle çok merak ediyorum.

hehehehe sende bendensn takılıyorum kız dun tyedm bundan snra ole gaza gelmek yok naynn :) ayy sıze dun denedgm elbıseyıde atm de gorun verdıgımı oncesı snrası yapsaydm keskem
Ay yapsaydın keşkeee ama at bakalm elbiseyi merak ettm

oluyor arada ole dusunme ınsann bazen canı cok ıster bazen yemek gelmez akluına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…