- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #1.361
Aklımız yemekte de ondan herhalde canımYaa kızlar sürekli acıkma hissi oluyo bende. Niye ola ki? Kahvaltımı yapmıştım ne güzel. Ama aradan 3-4 saat geçmeden barbunya yedim ekmeksiz. Niye böyle oluyo anlamıyorumbitki çayı fln içmiyorum pek. Gerçi o da işe yaramıyo da. Bana ne iyi geldiğini çözemedim kahvaltıyı erken yapınca mı oluyor anlamadım hep bi yemek yeme isteği hafif açlık filan
Sağol canımm .. kızlar herkes kiloo verebilir yeter ki kendinize inanın guvenin ve asla pes etmeyin . Kısa suredir diyete başlamış bulunmaktayım ama yaklaşık 2 aydır araştırmalar yapıyorum ulaştığım sonuç inanılmaz... bir haftada 3 kilo vermeme rağmen acayip bir incelmeyle karşı karşıyayım gece yatmadan once yoğurt limon ve pul biber uçlusu benim vazgeçilmezim oldu
Valla bazen çok zorlanıyorum başa çıkamıyorum. Neden böyle oluyo Allahım delirmemek elde değilAklımız yemekte de ondan herhalde canımvalla benimki öyle çocuklar sürekli birşeyler yemek istiyo mutfağa girmek istemiyorum girince de biseyler yiyesim geliyo her seferinde
O dayananların sırrını öğrenmek lazım anacım bize de lazımValla bazen çok zorlanıyorum başa çıkamıyorum. Neden böyle oluyo Allahım delirmemek elde değildayananlar nasıl dayanmış acaba
ayy canım bende smdı kuzenlerıme dedım bende oleyım suan cnm bıseler ıstıyor beklıyorum ara ogunume daha var amaYaa kızlar sürekli acıkma hissi oluyo bende. Niye ola ki? Kahvaltımı yapmıştım ne güzel. Ama aradan 3-4 saat geçmeden barbunya yedim ekmeksiz. Niye böyle oluyo anlamıyorumbitki çayı fln içmiyorum pek. Gerçi o da işe yaramıyo da. Bana ne iyi geldiğini çözemedim kahvaltıyı erken yapınca mı oluyor anlamadım hep bi yemek yeme isteği hafif açlık filan
Kuzenlerine neyi söyledin canım sen anlayamadımayy canım bende smdı kuzenlerıme dedım bende oleyım suan cnm bıseler ıstıyor beklıyorum ara ogunume daha var ama
Yaa aynen yaa. Sürekli kafaya takınca mı oluyo acaba o da olabilir. Şu diyet modundan bi çılabilsekO dayananların sırrını öğrenmek lazım anacım bize de lazım
Kuzenlerine neyi söyledin canım sen anlayamadım
Offf yahu ne oluyor bize böyleeekonuyu yazmamısım canm bıseler yemek ıstıyor dedm aklm hep bıseyde yesıl cay ıcıom kurr kuru pek gıtmıyor
Offf yahu ne oluyor bize böyleeediyet modundan çıkmamız lazım olmuyo böyle
Hahahha ye gitsin bee boşverrrr :) bi dondurmadan me olucakaynen ondan da olabılır
smdı patronum sen baya verdn dedı sureklı benle ugrasırda gene mı dıyet dıe
dıorum kı hemen bı domdurma patlatım
Bencede öyle, sürekli düşünüp kafaya taktığımızdan duygusal açlık hissediyoruz galibaYaa aynen yaa. Sürekli kafaya takınca mı oluyo acaba o da olabilir. Şu diyet modundan bi çılabilsek
Ben de yoğurt yiyorum şimdi. İçine pulbiber ve nane atıyorm çok güzel oluyo :))Bencede öyle, sürekli düşünüp kafaya taktığımızdan duygusal açlık hissediyoruz galiba
Benimde birara tuzlu bişeyler yediğimde hemen ardından tatlı bişeyler istiyodu canım tatlı yediğimde de tekrar tuzlu birşeyler yiyesim geliyodu çok saçma ve beni zorlayan bir döngü arada oluyo yine ama yemiyorum tabii
Hahahha ye gitsin bee boşverrrr :) bi dondurmadan me olucak
Ay yapsaydın keşkeee ama at bakalm elbiseyi merak ettmhehehehe sende bendensn takılıyorum kız dun tyedm bundan snra ole gaza gelmek yok naynn :) ayy sıze dun denedgm elbıseyıde atm de gorun verdıgımı oncesı snrası yapsaydm keskem
oluyor arada ole dusunme ınsann bazen canı cok ıster bazen yemek gelmez akluınaBen arasıra sabahtan akşama kadar bişy yemiyorum nefsime hakim olmak için. Akşam güzel bi yemek yapıcam ondan yersin diyorum kendi kendime. O zaman dayanıyorum mesela :) bütün gün bitki çayı su filan içiyorum da. Şimdi niye böyle çok merak ediyorum.
Hep öyle yapayım bari baksana ne manyak vücudum varmışoluyor arada ole dusunme ınsann bazen canı cok ıster bazen yemek gelmez akluına
ah ah benımde öleHep öyle yapayım bari baksana ne manyak vücudum varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?