Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Yani zaten tadını biraz kaçıran maydonoz diğerleri güzel kokan şeyler ama maydonoz da işte cilde de çok iyi geliyo ve ödem skötürüyo diye koydum ben bu hafta da yapıcam 2 kere inşallah

maydonoz bende cok severım asıl yanı sabahda suyu ıcılır.

canım benım cok saol o zman sevndım buna. aynen tatlı cok fena ya ver smdı yerm yanı ,:):)
kankam nerelerde acaba yaaa yine boşladı bizi @esrAhsm

sanırım esı ızınlı o yuzden gıremıyordur.

günaydınnn kuzuma

hepımızın kutlu olsun canım.

harıke menu herzmankı gıbı.

Canim muhtemelen anlatmissindir 2.baski olacak ama haftada 2 gün mü içiyorsun bi de sabah ac karnina mi basliyorsun icmeye?

Canim muhtemelen anlatmissindir 2.baski olacak ama haftada 2 gün mü içiyorsun bi de sabah ac karnina mi basliyorsun icmeye?
kuzum hergun ıcebılırsın 1,5 lt yap mesela gun boyu ac tok farketmez.haftada mesela 5 gun yap yada 3 gun denemek lazm. hergun sıkılırız bz dıe dusundum bı an :)

Evet canım yani akşamdan yapıp süzüp dolaba koyup sabahtan itibaren de içmeye başlıyosun aç karnına bi bardak sonra gün içinde devam haftada 2 gün yapmak yeterli demiş videoda

kuzum hergun ıcebılırsın 1,5 lt yap mesela gun boyu ac tok farketmez.haftada mesela 5 gun yap yada 3 gun denemek lazm. hergun sıkılırız bz dıe dusundum bı an :)
Bence de uğraşmayıp vazgeçebiliriz işte videoda da 2 gün yeterli diyodu ama tabii bence de yapabilen daha fazla yapsın

Sağol kuzum 2-3 gibi de öğleni yerim artık aynı şeyleri yiycem hala yemek yapamadım yaa

Bencede yaa her gün ugrasamam ben haftada 2 gün yeter bana teşekkür ederim canim

Evet canım yani akşamdan yapıp süzüp dolaba koyup sabahtan itibaren de içmeye başlıyosun aç karnına bi bardak sonra gün içinde devam haftada 2 gün yapmak yeterli demiş videoda

Anladim canim teşekkür ederim bende haftada 2 gün yapacam

Kahvaltıdan sonra bir şey yemedim az once acıktım bir salatalık yedim az sonra haşlanmış yumurta yicem öğle yemeği niyetine

Evet kuzum ya sen kaçsın tartıldınmı 50 yi bi göremedik

Kuzum kahvaltın süper :)))) afiyetler olsun çok doyurucu olmuş :)))

Kahvaltıdan sonra bir şey yemedim az once acıktım bir salatalık yedim az sonra haşlanmış yumurta yicem öğle yemeği niyetine
2 haşlanmış yumurtayı doğra üzerine 5 kaşık yoğurt kpy biraz yeşillik biraz soğan doğra içine biraz pul biber ekle bir dilim ekmekle beraber tüket kuzu

Bence de uğraşmayıp vazgeçebiliriz işte videoda da 2 gün yeterli diyodu ama tabii bence de yapabilen daha fazla yapsın
BENCEDE SIKILMAMAK ICIN 2 GUN YETERLI BENDE DENICEM BI KAC EKSIGI ALIMDE.
Sağol kuzum 2-3 gibi de öğleni yerim artık aynı şeyleri yiycem hala yemek yapamadım yaa

OLSUN KUZUM KAHVALTI EN GUZELI GERCEKDEN HER OGUN YENIYOR YA.
Bencede yaa her gün ugrasamam ben haftada 2 gün yeter bana teşekkür ederim canim
NE DEMEK TATLIM BENIM YAPALIMDA

Evet kuzum ya sen kaçsın tartıldınmı 50 yi bi göremedik

Ben pazar tartılmıştım mervecim 52ydim ama tatilden önce bi kere bi 50,5 gördüm sonra hep 51 - 51,5 falandı bu pazar da 52ydi ama tatilden hemen sonra 54 çıkmıştım yine de iyi tabii bakalım bu pazar nasıl olacak güzel şeyler bekliyorum hepimiz için de

Kuzum kahvaltın süper :)))) afiyetler olsun çok doyurucu olmuş :)))

Sağol mervetoşumm aynısını öğlen de yedim yemeğim yoktu kahvaltı oldu mecbur o uzun dilimler 2 dilim sayılır diye düşünüyorum hani kare kare olmuyo da yuvarlak ekmekler oluyo dilimlenmiş uzun dilimler oluyo onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…