- 20 Şubat 2015
- 480
- 264
- 123
- 41
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #1.341
yemekle hiç aram yok ama tatlıya asla hayır diyemiyorum. bu gün yine aynı şekilde şeker krizim tuttu sabah 1 dilim ekmek ve 2 yumurta sarısı yedim ama öğlen 1 çikolata ve bir kase sütlaç yedimCanım biz anneyiz tabii ki yapıcaz başarıcaz :) kendimize güvenmeliyiz :)))
Kayısı yok evde yaaa puff neyse kahve de içmiyom hıhhh :))
Benim eşim de çok sever tatlıyı. Bağımlılık yapıyor işte malesefyemekle hiç aram yok ama tatlıya asla hayır diyemiyorum. bu gün yine aynı şekilde şeker krizim tuttu sabah 1 dilim ekmek ve 2 yumurta sarısı yedim ama öğlen 1 çikolata ve bir kase sütlaç yedimbide 3-4 bardak şekersiz çay bir bardak ılık su. tatlı yemediğimde gözlerim kararıyor resmen sanki alkol krizi gibi. şekerime de baktırdım şeker yok.
Ara öğün mutlaka yapıyorum ama ya bi bardak kefir ya bir tane meyve yada iki tane ceviz .sütlaçlar ekmekler hem süt hem meyve çok geldi . Bu kadar yiyince diyet modundan çıkıp önüme ne gelirse yiyorum. Sütüm çok değil görünüşte ama oğlumun kilo alımı da gayet iyi bence işşn sırrı kuru meyve ve bol su . Bi de günde yaklaşık bir saat yürüyorum her zaman değil malesef ama 83 le doğuma gittim şu anda 70 kg . Ama yavaşladı kilo vermem takıldım biraz.. Konuşasım geldi galiba:))
Ayy valla ben elmayım bacımmm :)) bel ve yukarısında toplanmış sanki kilocuklar :))
ben mı dun aksam 1 dılım kek gömdüm kız kılo vermem yavasladı onu anladm
ölcü ben de yokkı nasıl olccem kı :) evde bı metre var ahahaha anneme sorıyım aksam
Kızlar cnm birşeyler yemek istiyoo yaaa durdurun beniiiiiTürk kahvesi mi içsem napsam
Kız valla çok zayıftı .d
yemekle hiç aram yok ama tatlıya asla hayır diyemiyorum. bu gün yine aynı şekilde şeker krizim tuttu sabah 1 dilim ekmek ve 2 yumurta sarısı yedim ama öğlen 1 çikolata ve bir kase sütlaç yedimbide 3-4 bardak şekersiz çay bir bardak ılık su. tatlı yemediğimde gözlerim kararıyor resmen sanki alkol krizi gibi. şekerime de baktırdım şeker yok.
kefir iyidir canım yarayışlı ye herşeyi ye az ye bence çünkü yavrun çok küçük sütü yağlı kaliteli olmalı canm ama sen bilirsin. spora yüklen bence de yürüyüş pilates çok iyi gelir sana.. Knuş kızz konuşmak iyidir
Ben de elmayım canım yalnız değilsinn
bence bi gıdayı 1 hafta yapması yanlış gibi geliyor bende 2 yıl önce diyetisyendeydim ve çeşitliydi 2 hafta da 2 kilom gitmişti vücutu şaşırtmak gerek bence farklılıkla
Mezuraylaa göbek deliğinden 2 parmak kalınlığı yukarıdan ölçcenn canım :)
ah bırı tatlı mı dedı işte bende oleydım sureklı yerdım ısteynce yok dıyemıyodum kendıme ama suan dıyet yaptıgım ıcın az az sık sık yedıgım ıcın aklıma gelmıyor ben bıle kendıme sasırıyorum bu konuda cok ıstedıgınde hurma al severmısın bılmem ama kesıyor.yemekle hiç aram yok ama tatlıya asla hayır diyemiyorum. bu gün yine aynı şekilde şeker krizim tuttu sabah 1 dilim ekmek ve 2 yumurta sarısı yedim ama öğlen 1 çikolata ve bir kase sütlaç yedimbide 3-4 bardak şekersiz çay bir bardak ılık su. tatlı yemediğimde gözlerim kararıyor resmen sanki alkol krizi gibi. şekerime de baktırdım şeker yok.
Ay yok kız ne sporuHuuuu toplaşıp spora mı gittiniz bayanlar?
Niye beni çağırmadınız yahu
Huuuu toplaşıp spora mı gittiniz bayanlar?
Niye beni çağırmadınız yahu
Ay yok kız ne sporu
Yok yaa çalışanlar var ev işi yapanlar var :) belki spor yapan da vardır ama ben yapmıyorum oturuyorm vallaaaa :))Ne yapim anacım aklım diyette sporda
Benim kızlar ip atlıyomuş accık onlara takıldım sizide göremeyince koşmaya gittiler herhalde dedim
Ben de öğlen bir ceviz iki köfte 4 kaşık bulgur pilavı yedim doymadım amaüstüne bi de sütlü Türk kahvesi içtim tok tutan ama hafif ne yenebilir acaba sabah kahvaltım da iyiydi ... Bu arada 69.8 im 6 lı rakamlara ulaştım çok şükür 9 günde 2 kg yakın verdiiim:)))
Maaşaallah darısı başıma şekerimBen de öğlen bir ceviz iki köfte 4 kaşık bulgur pilavı yedim doymadım amaüstüne bi de sütlü Türk kahvesi içtim tok tutan ama hafif ne yenebilir acaba sabah kahvaltım da iyiydi ... Bu arada 69.8 im 6 lı rakamlara ulaştım çok şükür 9 günde 2 kg yakın verdiiim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?